Şimdi Ara

TÜRK NET BU YAPTIĞIN HİÇ OLMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır Türknet kullanıyorum.Nerdeyse iki yıl olacak.Gayet memnundum son 2 ay hariç.Son 2 aydır internet aşırı derecede yavaşladı.Bugün ise tam olarak girilmez hale geldi.

2aydır zaman bulup arayamamıştım veya unutmuştum aramayı çok önemli değil.Bugün aradım ve sesli yanıt sistemi...

Kendim yöntem bulmaya çalıştım.Hat değerlerime baktım acı tabloyla karşılaştım. Normalde 75 megabit olması gereken değerler 15megabit.

Sanırım iki aydır 15megabit olarak kullanıyordum.Bugün ise 4megabite kadar düştü. Acil çözüm bekliyorum.Eğer yetkili özeö mesajdan ulaşırsa müşteri numaramı paylaşabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Destek kaydı oluşturun, ertesi gün yada aynı gün içerisinde yoğunluğa göre geri dönüş yaparlar.
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. İsterseniz yaşamış olduğunuz bu performans sorununun neden kaylandığını anlayabilmemiz için teknik destek ekibimle iletişime geçebilirim. Rica etsem hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası ve ya müşteri numarası rica edebilir miyim?
  • Hat değerlerinizin resmini atabilir misiniz burdan bakalım birde.
  • Turkneti ben de bir buçuk yıldır kullanıyorum, hiçbir zaman hız almam gereken 76mbit olmadı. İlk zamanlar modem arayüzündeki tanımlı hız düştüğünde arıyordum düzeliyordu bir iki gün sonra yine aynı oluyordu. Bir süre takmadım hiç son zamanlarda da hızda aşırı yavaşlamalar ve kopmalar başlayınca arıyorum ama konuşabileceğim bir temsilci yok ortada. Sesli yanıt sistemi diye bir şey uydurulmuş arıza kaydı alıyor ertesi gün inceleme sonucunda arıza tespit edilemedi diye mesaj geliyor. Şu sıralar sabrediyorum ama biraz daha sorunlar artmaya başlarsa başka bir sağlayıcıya geçişimi yapıcam. Bu arada hız testini yaygın olarak bilinmeyen hız testi sitelerinden yapın turknetin aslında bize gerçekte ne kadar hız verdiğini görün. Bunu bir arkadaş da konu açıp dile getirmişti. Turknet hız testlerinde yüksek sonuç verse de gerçekte o hıza asla ulaşamıyor. En azından benim deneyimlerim bu şekilde.

• Hat değerlerim bunlar arkadaşlar.Alınabilir maks hız 13megabit gözüküyor.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerini paylaştım şimdi ilginiz için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Hat değerlerini paylaştım şimdi ilginiz için teşekkürler

Hocam acaba iç tesisatınızı kontrol ettiniz mi ankastreden modeme kadar gelen kısım size ait ek vs. Varsa kontrol edin. Kabloda hasar var mı yok mu bir bakın.. Bir sorun olduğu kesin hat değerlerinize bakınca.

Hocam türk telekom ekibi geldi ama sorun devam ediyor.

Hız bi anda 76megabit görünmeye başladı ama testlerde hala 4 5 megabit

• quote:

Hocam türk telekom ekibi geldi ama sorun devam ediyor.

Hız bi anda 76megabit görünmeye başladı ama testlerde hala 4 5 megabit

Modeme gelen şuanda tam hız ama sistem üzerinden 4 mbps geliyor türknetin güncelleme yapması lzm olmadı bir de modemi açıp kapatın. Hız testlerini kablolu ve hattı hiç kimse kullanmaz iken yapıyorsunuz değil mi?

Evet hocam dediklerinizi yaptım hala durum bu 11megabite kadar yükseldi eve ekip gelince..

• quote:

Evet hocam dediklerinizi yaptım hala durum bu 11megabite kadar yükseldi eve ekip gelince..

Türknetten ararlar sizi büyük ihtimal ile o zaman sorununuzu söyleyin hocam olay sizden çıktı artık.

Bu arada yapa altyapısında mısınız vae de misiniz ? Yapa da iseniz bu tip problemler ile karşılaşanlar çok fazla var.

Yapada değilim hocam.

Türknet aramaya tenezzül edecek mi bekliyorum 2 farklı yerden numaramı yolladım hala ne arayan var ne soran.Mesajlara bakmak bile zor geliyor sanırım

Hocam gerçekten şaka gibiler bunlar.Sinir küpüne döndüm evde.Dünden beri adamlara asıl numarayı aramayın size verdiğim numarayı arayın diyorum inatla babamı arıyorlar.Şimdi tekrar bi numara istediler benden gerçekten şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. İsterseniz yaşamış olduğunuz bu performans sorununun neden kaylandığını anlayabilmemiz için teknik destek ekibimle iletişime geçebilirim. Rica etsem hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası ve ya müşteri numarası rica edebilir miyim?

Türk net temsilcisi merhaba,

Yaklaşık iki aydır aynı sorunla boğuşmaktayım. Son iki haftadır da netim sürekli kopmaktadır.
    Size devamlı arıza kaydı açmaktan bıktım. Beni evine gelen hat değerlerinde;
    SNR Margin Download 3-6 dB
    Line Attenuation Download 46 dB, Bu değerlerde internet almam mucize. Hattımım defalarca kontrol edilmesi için destek kaydı oluşturdum. Lütfem hattımın kotrolü için sizden yardım rica ediyorum. İç tesisatımda hiçbir sıkıntı yok. Modemi direk apartman girişindeki kutuya bağladım ama değerler aynı. Eğer düzeltilmez ise T.Telekoma geçeceğim.

Zekeriya KALEMLER
    535 839 78 44

• quote:

Hocam gerçekten şaka gibiler bunlar.Sinir küpüne döndüm evde.Dünden beri adamlara asıl numarayı aramayın size verdiğim numarayı arayın diyorum inatla babamı arıyorlar.Şimdi tekrar bi numara istediler benden gerçekten şaka gibi.

Hocam numaranızı güncellettirseydiniz keşke şimdi böyle daha sıkıntılı bir durum sizin için.

doğru diyosunuz hocam.sonunda adamlara anlatabildim derdimi döneceklermiş benim numarama bugün iş işten geçti sanırım.
  • Hattınızda kısa devre var umarım bina içindendir sorun yoksa biraz sıkıntılı bir durum dairenin içinde başka hat girişi var mı yani demek istediğim başka bir odada deneyin yada şöyle yapın alttan gelen kabloya direkt modemi bağlayın bakın değeriniz ne oluyor? Bir çok kere başıma geldi hepte bina içi sorunlardı. Eskiden müstakil evdeydim oradan da telefon direğinde sorun vardı. O biraz zorlu bir süreçti.
  • Tam olarak anlamadım.

Şuanda hat değeri olarak 75megabit gözüküyor ama gelen hız 12megabit.Oturduğum ev yarı müstakil yani site içindeyiz fakat apartman değil.nasıl bi yol izlemem neyi tespit etmem gerek

• Arkadaşlar merhaba,
    Sizlerden ne yapmalıyım tavsiyesi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sıkıntım büyük. Son iki aydır İnternet yavaşlama ve kesilme son 2 haftadır da sürekli kopmalar ve net günde 2-3 saat gelmekte. Modem değerleri aşağıdadır. Hat değerleri berbat. Aparman girişindeki kutuya modemi direk bağladım değerlerde hiçbir değişiklik yok. Hat berbat. Türk Net e defalarca arıza kaydı açtım. Ama maalesef çözmediler sorunumu.

SNR değerim çok düşük. Download 3-6 dB
    Line Attenuation Download 46 dB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batmanzek -- 30 Ocak 2018; 8:31:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.