Aşağıdaki linkten kayıt olun.
BITGET AİRDROP
🐶Ödül 500.000 SHİB (100TL)
🐶REFERANS 500.000 SHİB (100TL)
✅Linkten kayıt olun
✅Kyc doğrulamasını tamamlayın
✅20USDT değerinde yatırım yapıp en az bir kez işlem yapın
✅Bunları tamamlamadan önce
https://bitget.zendesk.com/hc/tr/articles/12258368144281
Bu linkten etkinliğe kayıt olun
⚠️Ödüller etkinlik bitiminden 7 iş günü sonra
⚠️Eğer etkinliğe kayıt ol butonuna basmazsanız ödül alamazsınız
⚠️20USDT yatırdıktan sonra istediğiniz miktar trade yapabilirsiniz
⚠️Etkinlik türk kullanıcılara özel
Acer Nitro AN515-43 Tuhaf Ekran Kayması
Merhaba, Acer Nitro AN515-43 model numaralı laptopumun ekranında tuhaf bir sorun ortaya çıktı. Garanti süresi dolan laptopumun ekranı bir süre önce bildiğiniz aşağıya doğru kaydı. Bu sorunu nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum, dış paneli çıkarttım fakat nasıl kaydığını hala anlayabilmiş değilim.
Bu sorunu benim dışımda yaşayanlarda olmuş
Ülkemiz de son dönemlerde cep telefonları IMEI kayıt üzerinde sıradan bir vatandaşın ödeyebileceği miktarın çok üzerinde harç bedeli talep edilmektedir. 2021 yılı itibariyle 2006,20 TL olan kayıt harç bedeli birçok tüketicinin, kaçak, kayıtsız telefon kullanmasına hatta yasa dışı yollarla kayıt yaptırıp kullanmasına sebep olmaktadır.
Taleplerimiz:
• Pasaport ile giriş yine zorunlu olsun fakat kişi cihazı 3-5 ay kullandıktan sonra satmak isterse önüne bir engel koyulmasın. Sonuçta harç ücretini yatırıyor.
• Kayıt harç bedelinin kaldırılması veya indirime gidilmesi. Artan kur dolayısıyla zaten cep telefonu fiyatları iki katına çıkmışken bu denli bir kayıt harcı alınmasını doğru bulmuyoruz.
2021 yılı itibariyle diğer ülkelere kıyasla sadece kendi ülkemizde bu kadar fazla kayıt harcı alınmasının doğru bulunmadığını bir kez daha belirtmek isteriz.
Not: İthalatçılar kayıt ücretini çok cüzi bir miktar olarak ödüyorlar fakat onlardan farklı vergiler daha alınıyormuş. Bunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum.
KKTC'de bu iş nasıl uygulanıyor dersiniz..
KKTC'de ücretler:
iv. Ücret Dekontu: MCKS kayıt ücretinin ödendiğini gösteren belgedir. Aşağıda bilgileri verilen bankalardan ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz. Açıklama bilgisi olarak cihazınıza ait IMEI numarasının belirtilmesi yeterlidir. Bir adet cihaz kayıt ücreti KDV dahil 7,52 TL’dir.
Öğrencilere özel: KKTC’de yüksek öğrenim eğitimi alan T.C. ve diğer ülke öğrencileri için gümrük indirimi yapılmıştır. Kriterlere uygun olan öğrenciler 2 yılda bir defaya mahsus olmak üzere cihazın gümrük ücretini 100 TL olarak ödeyerek bu gümrük indiriminden faydalanabilecektir.
Diğer aboneler için: Cihazlara KKTC Gümrük Mevzuatı uyarınca gümrük tarifesi uygulanır.
Kayıtsız-Kaçak Cihazlara ait Kayıt Süreci
- Başvuru için gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir:
- Dilekçe (Başvuru sırasında doldurulacaktır)
- MCKS kaydı yapılacak IMEI’li cihaz
- Kimlik Kartı aslı (KKTC ve TC Vatandaşları için), Pasaport (Yabancı Uyruklular İçin)
- Öğrenci belgesi aslı ( KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından onaylanmış ve faal olan Üniversitelerin, Ön lisans, Lisans ve Yüksek Lisans programları altında eğitim görenler tarafından sunulacaktır.)
- Teknik uygunluğu geçerli olan cihaza ait cihaz kayıt ücreti ödenecektir. Kayıt biriminde nakit kabul edilmemektedir. Banka kartı veya kredi kartı ile kayıt biriminde ödeme yapılabilir veya Bankada Kurum hesabına yatırılabilir. (Banka Hesap Bilgileri kayıt sırasında verilecektir.)
- IMEI’li cihaz kayıt ücreti 26.16 TL’dir.
MCKS kayıt birimindeki işlemin tamamlanması ile cihazınızın kayıt altına alındığına dair evrak, fatura ve makbuzunuz tarafınıza verilir. Bu aşamada cihazınıza ait kayıt süreci tamamlanmış olmaz.
MCKS kayıt biriminden alınan evrak ile birlikte MCKS Kayıt Birimi içerisinde bulunan Gümrük personeline cihazın gümrük vergisi ödenmelidir. Ödenecek vergi sırasında aşağıdakilerin ibraz edilmesi gerekmektedir:
- Kayıt edilen IMEI’li cihaz
- Kimlik Kartı (KKTC ve TC Vatandaşları İçin), Pasaport (Yabancı Uyruklular İçin)
- MCKS kayıt biriminden alınan evraklar
Meizu X8 MIUI 12 ( Özel GSI ) ROM
|
Android 10 Güncellemesi (Çin)
Flyme 8 Türkçe Yapma Uygulaması
|
Flyme 8 Türkçe Yapma Yeni Yöntem
|
Üriner Sistemle İlgili
|
MIUI 10 Global Stabil Sürümü Yayımlandı
|
MIUI 10 Global Beta
|
Meizu marka akıllı cep telefonlarında yerelleştirme çalışması yapıyorum. Çalışmaları youtube kanalımdan:https://www.youtube.com/dogukangunacti ve Github üzerinden :https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8 takip edebilirsiniz. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.621
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 26.796 (Bu ay: 239)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.304 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar