Şimdi Ara

Türk lirasının değerli olduğu gelişmiş ülkeler (full liste)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdışı tatiline gidecekler için müthiş bir hizmet yapıyorum ve tl ile gidip paranızı bozdurup bozdurup harcayacağınız ülkeleri listeliyorum Türk lirasının değerli olduğu gelişmiş ülkeler (full liste) 

1. GÜNEY KORE

güzel bir yere benziyor cyberpunk filmine benzettim. 1 tl 68 won ediyor yani 8000 tl ile giderseniz 550551 won unuz oluyor bozdur bozdur harca

2. JAPONYA

anlatmaya gerek yok zaten herkes biliyodur. 1 lira 7 yen ediyor 8000 lira ile gidip 60541 yen alıyosunuz

3. İZLANDA

şu ana kadar asya ülkelerinden gittik rotamızı çeviriyoruz. buraya değişiklik olsun diye gidilebilir buzullar kutup ayıları ve penguenler var unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. 1 lira 7,5 izlanda kronuna eşit biriktirdiğimiz 8000 lira ile gidip 61230 kronumuzu penguenlerle yiyoruz

HONORARY MENTIONS

RUSYA

bunu da anlatmaya gerek yok herkes biliyodur. 1 lira 4 ruble ediyor 8000 lirayla gidip 31439 ruble alıyoruz nerden baksanız iyi para

• Konu trolldür umarım

• biz uyanıklık edip liradan 6 sıfır attığımız için öyle bir algı oluşuyor. kore ve japonlar uyanıklık edip sıfır atmadıkları için öyle zannediliyor.

Türk lirasına 6 sıfır ekle ve o şekilde karşılaştırma yap bakalım durum nasıl?

• Bir an gerçek sandım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vize konusunu yazmamışım japonya ve kore vize istemiyor rusya izlanda istiyor izlanda vize red oranı %1 rusyayla ilgili bilgi bulamadım ama vize konusunda zorladıklarını düşünmüyorum

• İyi de 60k yen e sokakta bile kalamazsın Japonya’da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Toştoş geçmen hiç hoş değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vizemiz tek değerli olduğu ülke suriye ve afrikalı ülkeleridir

• Rusya vizesi pasaportu kargoya ver bas parayı 5 güne çıkıyor

• Ama 31k ruble ile büyük şehirlerde hiç bir … yapamazsın. Yine Petersburg bir nebze birkaç gün yer içersin anca ama Moskova’da homeless mode on

• Meksika

• Türk lirasının değerli olduğu gelişmiş ülkeler (full liste) Türk lirasının değerli olduğu gelişmiş ülkeler (full liste) Türk lirasının değerli olduğu gelişmiş ülkeler (full liste) Türk lirasının değerli olduğu gelişmiş ülkeler (full liste) Türk lirasının değerli olduğu gelişmiş ülkeler (full liste) 

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

bir Meskika Pesosu, bir nokta sıfır üj türk lirası. Sankim bir Meskika Pesosu, sekis türk lirası gibim karşılaştırma yapıosun.. Halbuse para değerleri gafa gafaya. Çöl sıcaklarının etkisi hala daha geçmemiş anlaşılan...

• Hamdolsun göçlü ve böyük Türkiye 😤

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.