Şimdi Ara

Tunçmatik Economy TSK5282 800 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 800TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HB yorum:

“ Sanırım ürün uzun zaman rafta beklemiş, bataryaları boşalmıştı. Mersindeki yetkili servisten garanti kapsamında batarya değişimi yaptırmak durumunda kaldık. Alırken rafta bekleme süresini sormanızı tavsiye ederim.”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bilgisayarı ofis işlemleri yaparken aşağı yukarı kaç dk açık tutabilir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

Kafadan atıyorum tutsa tutsa 15 dk tutsun. Sonuçta bu ürünün amacı uzun süre cihazları çalıştırmak değil. Cihazları elektrik kesintisi sırasında bozulmaktan korumak diye biliyorum.

• Aynen öyle en fazla 15 dakika tutar. Yalnız yeni nesil anakartlarda elektrik kesintilerine karşı koruma kendiliğinden var, artık upslere gerek yok diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Sadece elektrik kesintisi değil pc başındaysan veri kurtarabilmek için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Worcestershire kullanıcısına yanıt

Bu sadece koruma sağlamıyor, elektrik kesildikten sonra 15dk (artık ne kadarsa) daha bilgisayarınızı açık tutarak veri kaybetmenizi engeller. Acil durumda çok faydalı olur tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500w+ psu varsa yukteyken beslemez yuksek ihtimalle, bunu goz onunde bulundurarak alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online ups harici hiç bir zaman elektrik kesilince devreye giren UPS kullanamadim. Ne zaman online UPS e geçtim rahat ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Onun gürültüsüyle nasıl başa çıktınız

• 1839₺ cik olmuş fiyat Tunçmatik Economy TSK5282 800 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 800TL 

• Mxsr kullanıcısına yanıt

Bu handikapı yazmayı unutsam da haklısınız, bir süre odamda durdu. Balkona yerleştirdiğimde her akşam uçakla uyuyormuşum demiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.