
Tam tarihini hatırlamıyorum ancak 7-8 sene olabilir abonelik aldığımızda ticarethane/şantiye aboneliği vermişlerdi. Evde oturum izni olmadığından mesken alamıyorduk. Son dönemlerde elektrik faturaları katlamalı gelince şantiye elektriği kullananlar meskene çevirsin fatura ucuzlasın diye kanun çıkardılar. Torba yasa dediğimiz birkaç yasa ile birlikte çıktı. Bugün itibari ile bir dilekçeyle mesken aboneliği aldım. Alt kat ile yarı yarı az kullanmamıza rağmen aynı fatura geliyordu.
Benzer şekilde şantiye aboneliği olanlar dağıtıcı firmaya bir dilekçe ile başvurup mesken aboneliği alabilirler.
Haber linki de bu:
i20 Zengin Karışım Sorunu
Merhaba arkadaşlar. 2010 1.4 benzin otomatik i20 aracım var. LPG zavoli takılı. Aracımda zengin karışım hatası alıyorum. Hatayı sadece rölantide veriyor ancak genel bir çekişte düşme ve titreyerek çalışma problemi var. Buji ve bobinler orj değiştirdim. Bazı ustalar hemen subaplar değişecek dedi. Bazıları LPG dedi ki 300 km benzinde kullandım lpg sigortası sökük şekilde durum düzelmedi. Sorunu benzinde de yapıyor zaten.
Torque ile okuma yaptığımda o2 bank 1 sensör dalgalı voltajdan düze geçince arıza yanmaya başlıyor. Normali 0.1-0.9 arası dalgalı olmasıymış zaten. Voltaj 0.9 gibi sabitlenince işte arıza ışığı başlıyor yanıp sönmeye. Devir artırınca düzeliyor bırakınca rölantide yine arıza ışığı yanmaya başlıyor.
Hava akış metre bozuksa ondan olur falan dediler ama tam yerini de tespit edemedim açıkçası. Belki bi söker temizlerim diyordum.
Neyse tavsiyeniz nedir arkadaşlar? Ustalar işe pek teknik yaklaşmıyorlar. O yüzden güvenemiyorum. Bazen Candan mühendisliği izliyorum bilgisayara bakıp sensör verilerine göre yorum yapıyorlar bizim ustalar sadece ses dinliyor :D belki ben abartıyorum ama ne bileyim güvenemiyorum işte :)
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese iyi günler.
|
|
|
|
Övülen Amazon garantisi bu mudur?
|
|
Gt1 Ultimate videolarda donma sorunu!
|
Acil alinik ya da kiralik 2 adet 5k i7 mac.
|
Meslek: Memır
Hayırlı işler müdürüm! |
dragonstory,marmoli,madd_maxx82,scorqion,patato,Lacrymatoire ,Samsung-İstanbul,Urthas,Lèon,1906nedir,denizbülent,huso,acosan,saricamtekno, Charles Dickens, ScreamEagles, Lionheart , Kankabir Lanore - Victusa ve SoulinVictus (Bana laptop satıp bios şifresini söylemeyen adam size neler satar... ) REFERANS SİSTEMİNDEN SONRAKİ SATIŞLARIMDA HEP ÖNCE PARAYI ALDIM SONRA CİHAZI GÖNDERDİM. GÜVEN KONUSUNDA SIKINTINIZ OLMASIN. ALLAH HARAM LOKMA YEDİRMESİN İNŞ.. |
dragonstory,marmoli,madd_maxx82,scorqion,patato,Lacrymatoire ,Samsung-İstanbul,Urthas,Lèon,1906nedir,denizbülent,huso,acosan,saricamtekno, Charles Dickens, ScreamEagles, Lionheart Güven bana güveneyim sana referanslarım :dragonstory,marmoli,madd_maxx82,scorqion,patato,Lacrymatoire ,Samsung-İstanbul,Urthas,Lèon,1906nedir,denizbülent,huso,acosan,saricamtekno, Charles Dickens, ScreamEagles, Lionheart , Kankabir LANORE-VICTUSA ve SoulinVictus KESINLIKLE UZAK DURUN.SATTIĞI LAPTOPUN BİOS UN ŞİFRE OLDUĞUNU SÖYLEMEDİ VE İADE ALMAYIP KANDIRDI. haramda gözüm yoktur!!! olmucakta!!! Dreamss |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Mesaj Sayısı: 1.012
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.381
İkinci El Bölümü Mesajları: 863
Konularının görüntülenme sayısı: 119.593 (Bu ay: 890)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.259 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

