Şimdi Ara

Ttnet tilgin modem saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiber bağlattık tilgin denilen rezalet ötesi bir modem verdiler fakat ben bunu kullanmak istemiyorum. Bende asus dsln12e_c1 modem var fiber destekli diyor ama nasıl kuracağımı bilemiyorum

baska modem kullanamazsın diyorlar ama nette klonlamak mıdır nedir baska türden kuranlar olmus lütfen yardımcı olun kurtulayım su lanet modemden

• Merhaba. Tilgin modemler aslında router olduğu için başka bir modem kullanamazsınız ancak Tilgin modemi bridge moda Müşteri Hizmetleri vasıtasıyla geçirip interneti Asus modemden router olarak kullanarak kullanabilirsiniz. Böylece Wi fi çekim gücü vs artar ve Asus modeminizin tüm özelliklerini kullanabilirsiniz. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakemasterTR

Merhaba. Tilgin modemler aslında router olduğu için başka bir modem kullanamazsınız ancak Tilgin modemi bridge moda Müşteri Hizmetleri vasıtasıyla geçirip interneti Asus modemden router olarak kullanarak kullanabilirsiniz. Böylece Wi fi çekim gücü vs artar ve Asus modeminizin tüm özelliklerini kullanabilirsiniz. İyi günler.

hocam o dediğiniz şekilde olursa eğer iki modem de açık mı kalmak zorunda? İki elektrik parası vereceğime modemi değişim talep ettireyim
  • Hocam yalnız TTNET hep Tilgin veriyor ve hepsinde aynı problem. Zaten Tilginin Wireless vs. Kapalı olacağı için çok daha az enerji harcar. İyi günler.

• TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam peki o dediğiniz işlemi nasıl yapacağım anlatabilir misiniz? Dsl12e hakkında nette pek.bir şey yok. Bir de merak ettiğim benim Asus modem arkasında wan giriş yok. Herhangi bir lan girisi wan olarak mı kullanıliyor? Ben bu işlemleri nasıl yapacağım yardımcı olur msnz

• Hocam pek anlamıyorum bu konulardan ama bridge için müşteri hizmetlerini arayın derim. Modeminizin router özelliği var değil mi?

• quote:

Hocam pek anlamıyorum bu konulardan ama bridge için müşteri hizmetlerini arayın derim. Modeminizin router özelliği var değil mi?

bridgeye alınca bazı özellikler gidiyormuş sanırım wifi gibi. o yüzden pek risk de almak istemiyorum. Bridgesiz olmuyor mu o işlem?

benim modem bu:http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n12e-300mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router-p-BD303042?magaza=Cadde%20Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMI1-3jvv-91QIViT8bCh3fxgXmEAQYASABEgJ6u_D_BwE

router var diye biliyorum,yanlış bilmmiyorum umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum ne yazıkki. Ama bridgede tilginin özelliği gider diye biliyorun

• TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam o dediğinizi başardım. Asus ve tplink iki modemle de hemde. Asus daha iyi oldu onu bıraktım. Bridge moduna da hiç gerek kalmadı. Nasıl oldu pek anlamadım ama yine de yapamayan olursa yardımcı olmaya çalışırım

• Siz router özelliğiyle kullanmışsınız. Tilginden de başlanabilirsiniz. Tplink kullanmadığınız iyi olmuş tplinklere virüs girebiliyor. Şifre koydunuz değil mi modeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 4 Ağustos 2017; 22:54:0 >
  • quote:

Siz router özelliğiyle kullanmışsınız. Tilginden de başlanabilirsiniz. Tplink kullanmadığınız iyi olmuş tplinklere virüs girebiliyor.

''Siz router özelliğiyle kullanmışsınız''

siz neyden bahsetmiştiniz hocam direk asustan kurulum mu?
  • Hayır Tilginden de girebiliyorsunuz şu an diye biliyorum. İki bağlantı oluyor bu yöntem genelde büyük evlerde arka odalardan çekmediğinde kullanılır ve arka odaya yerleştirilir modem. İkisinden de bağlanabiliyorsanız ve eviniz büyükse Asusu arka odaya koyup her yerden iyi çekim performansını yakalayabilirsiniz. Tilginin olduğu yerde de Tilginden bağlanırsınız. İyi günler

• quote:

Hayır Tilginden de girebiliyorsunuz şu an diye biliyorum. İki bağlantı oluyor bu yöntem genelde büyük evlerde arka odalardan çekmediğinde kullanılır ve arka odaya yerleştirilir modem. İkisinden de bağlanabiliyorsanız ve eviniz büyükse Asusu arka odaya koyup her yerden iyi çekim performansını yakalayabilirsiniz. Tilginin olduğu yerde de Tilginden bağlanırsınız. İyi günler

aynen hocam dediğiniz gibi oluyor. Şimdi ben ortadaki odada 2 tane telefon prizi var onlardan birini ethernet fiber prizime cevireceğim. bir tane aldım yanlısıkla cat6 almısım cat5 kablosu ile uyuşmadı

http://networksepeti.com/utp-cat-5e-rj45-keystone-jack?gclid=EAIaIQobChMImKriy8e-1QIVDT4bCh05JwJ9EAQYBCABEgJx_PD_BwE

bundan mı alıp fiber prizi yapacağım?

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ne yazık ki. Bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.