Şimdi Ara

ttnet tek şifre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni üyelik almaya çalıştığımda karşılaştığım hata :
    İlgili serviste bilgi bulunamadı

zaten olan üyeliğimle giriş yaptıktan sonra tc kimlik yazarak adsl bilgilerini güncellememi istiyor, tc kimliği yazdığımda karşılaştığım hata :
    Girdiğiniz T.C. Kimlik Numarası Tekşifre alımına uygun değildir.

her ikisinide sadece bir tane değil 2 tane tc kimlik numarası ile denemem rağmen aynı hataları aldım ve hiçbir şekilde online işlem merkezine ulaşamıyorum. sadece bende mi böyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 18 Temmuz 2013; 0:11:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Tek Şifre: Kolay ve Güvenli Erişime Kapı Aralıyor

Türk Telekom, müşterilerine hayatlarını kolaylaştırmak için "Tek Şifre" özelliğini sunmaktadır. Tek Şifre ile artık tüm Türk Telekom hizmetlerine tek bir şifreyle erişebilir, işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

Tek Şifre, Türk Telekom'un tüm hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan şifre yönetim sistemidir. Bu sistem sayesinde;

• Türk Telekom İnternet,
    • Tivibu,
    • TTNET Müzik,
    • Dergilik,
    • Fizy gibi tüm hizmetlere aynı şifreyle giriş yapabilirsin.

Tek Şifre, sadece kolaylık değil, aynı zamanda güvenlik de sağlar. Tek bir güçlü şifre ile tüm hesaplarını koruyabilir, güvenlik açıklarını en aza indirebilirsin.

Türk Telekom Tek Şifre Nasıl Alınır?

Tek Şifre almak için aşağıdaki adımları takip edebilir veya Türk Telekom'un web sitesini ziyaret edebilirsin:

1. Türk Telekom şifre değiştirme sayfasına git.
    2. Mevcut Türk Telekom şifreni ve e-posta adresini gir.
    3. Yeni şifreni oluştur ve onayla.

Türk Telekom Tek Şifre Yenileme

Şifreni unuttuysan veya yenilemek istiyorsan aynı şifre değiştirme sayfasından kolayca gerçekleştirebilirsin.

Türk Telekom Tek Şifre Kullanmanın Avantajları

• Tüm Türk Telekom hizmetlerine tek bir şifreyle erişme kolaylığı
    • Güvenli ve pratik bir şifre yönetim sistemi
    • Güçlü bir şifre ile hesaplarını koruma
    • İşlemlerini hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirme
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zaten aboneliği olan birisi başka bir abonelik aldığında tek şifre sapıtabiliyor. Aynı şekilde abonelik devirlerinde de böyle, bana da olmuştu bir benzeri. Müşteri hizmetlerini arayın, tek şifrelerinizi sıfırlasınlar. Sonra tekrar üye olun. Yalnız yeni üye olduktan sonra bir süre giriş yapamıyorsunuz , sürekli bilgi güncelleme sayfasına yönlendiriyor. Bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. En azından bende böyle oldu.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    zaten bende bilgi güncelleme sayfasına yönlendiriyorum, burada 2 farklı tc kimlik denememe rağmen sonuç alamıyorum.
  • İşte dediğimi yapın, müşteri hizmetleriyle görüşüp tüm tek şifrelerinizi iptal ettirin. Yeniden üye olup birkaç gün bekleyin...
  • Aynı sorunu bugün bizim kurumsal aboneliğimizde de yaşadım. Tekşifre almak için buraya girdim:

https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/kayit-giris/

Kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazıp "sorgula" dediğimde karşıma çıkan sonuç:

"Girdiğiniz ADSL Bilgileri Tekşifre alımına uygun değildir."...

Üstelik işyerimizdeki ADSL hattından bağlanmaktayım. Ne bu şimdi? Bu lanet kurumun düzgün çalışan bir hizmeti olmayacak mı hiç?
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama aynı şey şuan bana oluyor..Zaten bir playstore üyeliğim var ama ben faturaya yansıtarak oyun almak istediğimde ADSL bilgilerimi girmem gerektiğini söylüyor..Gireceğim ancak T.C kimlik numaramın tek şifre alımına uygun olmadığını söylüyor..fiber Net limitsiz kullanıcısıyım daha bir gün geç ödemem olmadı..Hızından çok memnunum ama bu çok canımı sıktı..Siz nasıl çözüme ulaştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama aynı şey şuan bana oluyor..Zaten bir playstore üyeliğim var ama ben faturaya yansıtarak oyun almak istediğimde ADSL bilgilerimi girmem gerektiğini söylüyor..Gireceğim ancak T.C kimlik numaramın tek şifre alımına uygun olmadığını söylüyor..fiber Net limitsiz kullanıcısıyım daha bir gün geç ödemem olmadı..Hızından çok memnunum ama bu çok canımı sıktı..Siz nasıl çözüme ulaştınız?

ben Superonline geçtim.

ttnet fiberde torrent kullanırken sorun oluyor mu ? hız kısıtlaması var mı yani gözlemleriniz neler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzgünüm ama bir daha hortlatıyorum
    Soruna bir çözüm bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheContact

Üzgünüm ama bir daha hortlatıyorum
    Soruna bir çözüm bulabildiniz mi?

ttnet i bırakmak hocam.
  • Üzgünüm ama bende hortlatıyorum ne yapsam ne etsem , "Girdiğiniz T.C. Kimlik Numarası Tekşifre alımına uygun değildir." diyor, bundan 3-4 ay önce müşteri servisini aramıştık oradan da çözememişlerdi , gerçekten can sıkıcı
  • bendede aynı hatayı veriyordu 444 0 375 müşteri hizmetlerinden yeni şifre isteyin. telefonunuza mesajla geliyor. ben denedim şuanda giriş yaptım.
  • Siz yıne uye olmusunuz ben uyede olamıyorum Seçtiğiniz hat TekŞifre alımına uygun değildir. sorunu verıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusAtoma

Siz yıne uye olmusunuz ben uyede olamıyorum Seçtiğiniz hat TekŞifre alımına uygun değildir. sorunu verıyo
    bu kıyağımı unutma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.