Yıllarca sıcak bölgelerde yaşadım. Şu anda iş nedeniyle Kars'a taşınmak zorunda kaldım.
Aracım 2008 jetta 1.4tsi. Soğuk bölgede ilk defa yaşayacağım. Aracıma nasıl bakmalıyım? Yaptırmam gereken bir kış bakımı olur mu?
Bir de kış için lastik seçiminde sorun yaşıyorum. Çivili/çivisiz hangisi gerekir emin olamıyorum.
Testlerde Bridgestone Blizzak LM005 ve Continental Winter Contact TS870 lastik beğenilmiş bu iki lastikten birini almayı planlıyorum ancak burası için doğru lastik seçimi mi emin değilim?
Genel olarak şehir içinde belki birkaç kere de sarıkamış'a git gel yaparken kullanacağım.
Şimdiden teşekkürler.
Süperonline Altyapı Antalya
2 hafta önce binaya gelip aşağıya fiber kutu koydular. Sinyali verip gittiler ardından gelen ekip baktığında sinyal yoktu. Müşteri hizmetleri binayı aktif olarak göremiyor. Teknik ekip de sinyal olmadığı için fiberi bağlayamıyor. Antalyada tanıdığı olan varsa bana ÖM atabilir. Tek yapmaları gereken sinyal vermek ama vermiyorlar nedense. Bu süreç nasıl işler? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
https://www.incehesap.com/asus-prime-b550m-a-wi-fi-matx-gaming-anakart-fiyati-46211//
Wifi 6lı anakart arayanlar için iyi bir çözüm. Displayportu yok. Mini ATX.
24 inch full hd göz yormayan monitör tavsiyesi
Şu anda kullandığım laptopun ekranı gözlerimi çok yormaya başladı.
1500 liraya kadar göz yormayan full hd monitör arıyorum.
IPS VA TN gibi bir takıntım yok. Bütçe dahilinde 144hz veya 75hz olabilir.
Farklı önerilere açığım.
Şunları xg2405 ve Vx2458-C-Mhd düşünüyorum ama emin olamadım.
İyi forumlar.
Satılık ele Hot+POF
Karantinada oynamak için satın almıştım. Ders yoğunluğundan vakit ayıramadığım için satıyorum.
Çoğunlukla fractal oynadım.
80 level elementalist. Full berzerker stats ascended ve hepsi +9 AR'li(ascended accesory+backpack+ring(attuned ve infused)+amulet(%20magicfind)).
Fractal leveli 100.
Hesapla ilgili merak ettiğiniz bir şey olursa buraya yazabilirsiniz.
weaponsmith ve tailoring 500.
mastery rank 55
skimmer raptor ve springer mountları var.
310gold+45 mystic coin var
220 lira istiyorum.
Diğer satışlarda api kodu gördüm ama nasıl koyucağımı bilmiyorum. İsterseniz buraya eklerim.
ZTE H267A anlık ping artışı
Zte modemimle online oyunlarda ping artışı oluyor. Eskiden olmayan bu durum beni hazirandan beri çıldırttı.
Donanım ver: V1.0.8
Yazılım ver:V1.0.1_TRT24
ön yükleme ver:V1.0.2
Root şifresiyle tr069u kapalı kullandım ama bir şey değişmedi. Bağlı tek cihaz benim. 1 duvar uzaklıkta 5ghz ağını kullanıyorum.
2.5 ghz ağında da aynı sorun var. Hatta daha yoğun. Kullandığım kanal temiz. Çevrede bir tek ben kullanıyorum o kanalları. Altyapım ftth.
Her 15 20 saniye bir ping spike oluyor. Resimde de gösterdim.
Kablolu bağlantıda ping artışı olmuyor. Yani sorun kesinlikle kablosuz modülde.
7500₺ Kasa Tavsiyesi
Aslında monitör dahil 9000 liram var ancak monitörü 1500 liraya ikinci el 1080p 144hz 1ms bulabilirim.
Oyun oynamayı planlıyorum. Kafamda 1 2 sene sonra ryzen 5000 serisine geçiş olduğundan b550 kartlar avantajlı gibi.
Genel olarak cp2077 fm csgo ve hoi4 oynayacağım.
1080p çözünürlük yeterli diye düşünüyorum ancak önerilere de açığım.
Teşekkürler.
Banka Kartı ile temassız ödeme
|
|
Premiumum takılı kaldı
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.591
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 29.827 (Bu ay: 690)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.183 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic