< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganus -- 15 Ağustos 2020; 20:55:1 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganus -- 15 Ağustos 2020; 20:55:1 > |
NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 16 Ağustos 2020; 15:23:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 16 Ağustos 2020; 17:17:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....BÜYÜK ATATÜRK...TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 11 Mart 2021; 7:41:56 > |
Hocam yanlış biliyormuşum, durum böyleyse konuyu açan arkadaş haklı, Mesela ben 24 ay taahhütlü internet aldım, son ayında farklı bir internet sağlayıcı firmaya geçiş yaptım, son ay faturasını ödeyip mi geçebiliyorum? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omerfaruk6925 -- 11 Mart 2021; 13:48:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet öyle olması gerekiyor. zaten mantıklı düşünürsen, daha fazla ödemen gerekiyorsa, iptal etmene gerek yok, kullanıyormuş gibi faturaları öde ama kullanma, aynı şey ve daha ucuz olur o vakit. ne yazık ki geri alamadım, çünkü avukatlık ücreti ile beraber ödediğim tutarı tüketici mahkemesine anlaşmazlık tutarı olarak girdim. avukat arkadaşımla konuştuğumda, hesaplamada hata olduğunu benim haklı olduğumu, ancak tüketici mahkemesine itiraz davası açacağım tüketici hakem heyeti kararının benim vermiş olduğum anlaşmazlık tutarına göre işlem göreceğini, ve bu durumda da bu miktarın bir kısmında haklı olacağımı, diğer kısmında haksız çıkacağımı, dolayısıyla da usulen mahkeme masraflarının bir kısmı da üstüme kalacağını söyledi. bu yüzden lanet edip vazgeçtim. |
kardeşim başıma geleni bahsediyim 7-8 ay önce başvurdum tüketici hakem heyetine 2 ay kullanıp iptal ettirmek istediğim internete 802 tl çıkardı türk telekom bende başvurdum ve bu ücretin fazla oldugunu güzel bi savunmayla ilettim bugün evime tebligat geldi karar açıklandı 177 tllik interneti 50 tlye vermişsiniz 127 tllik sağlanan indirim 2 ay yani 127*2: 250 tl 50 tl de o tarihe kadar kullanan ücret 49 tl 300 tl olarak belirlendi 800-300 : 500 tlnin iadesine karar verilmiş sen ya savunmanı güzel yapamadın ya da farklı bi durum var karar geldikten 15 gün içinde itirazda bulunabiliyorsun 15 gün dolduysa geçmiş olsun |
tam olarak okumadın sanırım, tam olarak ne olduğunu baştan sona detaylı bir şekilde yazdım zaten senin durumun farklı, 2. aydan iptal ettiğin için 2 aylık indirim tutarını ödemen gerekiyor. benim yaşadığım durum bunun tam tersi, yani 2 ay kala iptal ediyorum ve oradaki hesaplama problemleriyle alakalıydı işlem |
|
Avukat ile görüştünüz mü bu konu ile alakalı? |
e problem olmuş ki konu açmışım zamanında, bu nasıl bakış açısı? aynen 2 ay kaldıysa 2 ayın taahhütlü ücret üzerinden fatura tutarını ödemek gerekirken, alakasız 2-3 kat ücret çıkardılar, detayını ve matematiğini yazdım zaten yukarılarda |