Şimdi Ara

TTNet - Paket Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2010 yılından beri TTNet kullanmaktayım. (Tam olarak hatırlamıyorum ama büyük ihtimal) 2013'ün yazından beri faturam 44 TL geliyordu. Nisan'da PlayStore'dan oyun aldım. Mayısta gelen fatura 66,99 TL oldu ve 12 TL'de oyun ücreti toplamda 75.75 TL ödedim. Mayısta 3 taksitle 27 TL'lik gene oyun aldım. Mayıs, Haziran, Temmuz aylarının faturalarında 69,99 TL ve 9 TL oyun parası. 76.0 TL oldu. Eylül'de gelecek olan faturada büyük ihtimal 66,99 TL olacak. (Playstore'dan oyun almıyorum artık ). Neyse Ben TTNet'in Paketlerine baktım öyle bir fiyat (66 tl) yok. 8 mbps olan internet hızları en az 16 Mbps olmuş. Online İşlem Merkezinden baktım 'NETLİMİTSİZ_TTNET'le Tam İsabet' paketini kullanıyormuşum. Ne yapmam lazım, Baktım yüksek hız verip düşük ücret isteyen paketler var. Nasıl paket değiştiririz modem falan değişecekmi? Bu işlerden hiç ama hiç anlamıyorum.

Edit: Bulunduğum yerde Hipernet bağlantı varmış. Artık hep UltraNet paketleri var bu adsl gibimi? adsl paketleri kalkmış heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayJupiter -- 31 Ağustos 2014; 3:20:55 >

• Ultranet dediği 16Mbps'e kadar olan ADSL tarifesi.
    24 -35 - 50 - 100 Mbps olarak verilen hızlarda hipernet.
    Hipernet için modem değiştirmeniz gerekir.
  • Hocam ben 66 TL ödüyorum ve 8 mbps hızında (50 GB AKN) kullanıyorum. Ultranet Limitsiz paketide 50 GB AKN fakat 16 mbps hız veriyor. Ona geçmek daha mantıklı mı sizce? Veya Ultanet Paketinin kampanyası var mı? Eylül'deki fatura 66 TL gelirse paketi değiştircem böyle olmuyor.

Modem: ZyXEL P-660W-Tx Series
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız paket
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.