< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozka -- 26 Şubat 2020; 9:16:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozka -- 26 Şubat 2020; 9:16:41 > |
Ürün sahte olsun olmasın cayma hakkı diye birşey var. Canım iade etmek istiyorsa edebilirim. Yasayla sabit. Göz göre göre kanunsuz iş yapıp uğraştırıyorlar insanları thhyle. Aslında bu firmalara yasaya aykırı iş yaptıkları için para iadesi dışında ekstra para ceza çıkması gerek thh'den. Bildiğim kadarıyla böyle bir olay yok. O zaman bu şekilde davranamazlar
|
Geçmiş olsun sizi kandırmaya çalışan hiçbir firmada bir kuruşunuzu olayın peşini bırakmayın
|
Trendyol müşteri hizmetleri berbat. 12 gündür tedarik sürecine geçmeyen siparişim var, firmayla görüşüyoruz diyorlar. Dumanla haberleşiyorlar sanırım.
Geçmiş olsun, mümkün mertebe uzak durmak lazım bu firmadan. |
evet trendyol bu konuda sıkıntılı. bende boxer almıştım trendyol üzerinden 14 adet. baktım pakette 13 tane var. aradım trendyol müşteri hizmetlerini. müşteri hizmetleri "kargocuya tutanak tutturdunuz mu ?" diyor. trendyol adına ben utandım ve telefonu kapattım.
|
Sahtecilikten şikayet ediliyorsa ondan da ederim çeksinler cezalarını
|
Nike adidas ayakkabıları 600-800 mağazada. Trendyolda 250-300 tl aynı ayakkabı. Orginal olma ihtimali yok.
Çoğu şey sahte veya 2. Kalite |
ahh hocam ahh sınırsız ban yedim . Çekemediler benim yüksek otomobil bilgimi . Kiskandilar beni . Sonunda şikayet ede ede otomobil bölümünden sınırsız uzaklastirma aldırdılar bana
![]() Artık foruma da çok sık girmiyorum zaten . İstenmeyen yerde durmam ki ben. Yeni Clio'yu da çok beğendim abisi Megane gibi premium bir havaya kavuşmuş oda. Hatta benim adıma konu aç Moueson clio'ya tam not verdi diye. Çıldırsınlar kıskançlar ![]() |
Mağrada mı yaşıyorsun da insanlar internetten alışverişi niye seçiyor diyorsun ?
|
Olur mu açtırıp boxerleri tek tek kargocuya saydırmanız lazım..
![]() Maksat milletin parasını almak gittiği yere kadar zihniyeti bu. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |