Şimdi Ara

Trendyol hem sahte ürün gönderdi hem de iade kabul etmiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
24.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
695 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tendyol bugüne kadar güvendeğim bir pazar yeriydi şaşırtmadı. Kurumsallıktan uzak bir firma ama kendilerini reklamla öne çıkarmaya çalışıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En ufak bir hatada bile "müşteri memnuniyeti" açısından satıcılara para cezası kesen Trendyol, satıcı kendisi olunca müşteri memnuniyetini sallamıyor demek ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman indirim var deseler fiyatları şişirip indirim yaptık diyip piyasa fiyatından satıyorlar zaten ara hakkını.
  • yanar söner banner,korkunçlu-aceleci teklifler(son 1 adet,son 2 adet halbuki depolarda mal var) gradient tonlar kullanarak beyin yıkıyorlar. ana sayfa lunapark gibi.
  • Trendyol kadar leş firma görmedim.
  • 4 ocak'da bende xiaomi hybrid pro hd kulaklık aldım. Orjinal ürün adı altında sahte ürün geldi. Bunun için başka orjinal xiaomi hybrid pro hd buldum arkadaştan. 9 a yakın farklılık buldum ve barkodu tarattim. Xiaomi eşleşme bulunmadı dedi.
    İade talebi oluşturdum. Ürün paketi açıldığı için iade almayız dediler.
    Şikayetvara yazdım durumu. Trendyol hemen aradı. İşte bana gönderen tedarikçi firmadan orjinal olduğuna dair fatura isteyeceklermis. Günlerdir arıyorum hep işleminiz devam ediyor isterseniz yasal hakkınızı arayabilirsiniz diyor.
    Trendyol pişmanlıktır. Alışveriş yapmayın, yaptırmayın!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de quicksilver esofman aldim bariz sahte urun geldi ve fotograftakiyle de alakasi yoktu..geri gonderdim kabul ettiler..

Sonra outdoor bir pantolon aldim o da fotograftakinden fekli geldi ancak sahte degildi..
    bedeni de uyunca geri yollamadim ancak durumu yorumda belirtip 4 yildiz verdim..
    Karaktersizler yorum kurallarina uygun degil diyerek yorumu yayinlamadilar..

Saticiyla va sorun yasarsaniz vay halinize yani..

• İsmi geçen firmanın acilen kapatılması lazım. Tüm sosyal medya hesaplarında yorum kısmında şikayetlerden geçilmiyor. Milyonlarca kişi sayısız şikayet mesajı gönderiyor. Ve halen bu firma faliyetlerine devam edebiliyor. Çok iyi bir yerden torpili var belli.

• Sahte olduğunu anlaman ürünü 14+ gün giydikten sonra mı oldu?
  • Trendyol dan Apple orijinal gece mavisi silikon kılıf aldım. Satıcı Trendyol değildi. Üç paralık, çakma, çizik içinde bir ürün geldi. Ürünü orijinal apple kabına koyup uhu ile yapıştırmışlar, uhu kılıfa bulaşmış fln fln... Koydukları kap çizik içinde, senelerce yerlerde sürüklenmiş gibi bir kap. Trendyoldan birşey alanın aklına şaşarım. Ürünü iade aldılar ancak ürün hala satışta. Trendyola geç kez neden bu ürünün satışına hala izin veriyorsunuz deyince de şikayetinizi gerekli birimlere ilettik diyorlar. Yazık gerçekten. Bu siteler ne zaman pazar yeri usulü ile çalışmaya başladılar, o zaman bittiler.

Satın aldığım Apple 6s plus gece mavisi silikon kılıf linki:
    Trendyol.com
    Apple Iphone 6 Plus / 6s Plus Silikon Kılıf Gece Mavisi IphoneS6PMB | Trendyol
    https://www.trendyol.com/apple/iphone-6-plus-6s-plus-silikon-kilif-gece-mavisi-p-1882526?boutiqueId=394748&merchantId=107358

Satın aldıktan ve şikayet ettikten sonra yaklaşık 1 ay geçti ancak gördüğünüz üzere ürün hala satışta. Trendyol bile bile bu ürünün satışına devam ediyor. 4 kez şikayet ettim ama nafile. Apple'ın gece mavisi rengini hepiniz bilirsiniz. Gelen ürüne bakın. Apple'ın bu siyah tonunda kılıfı bile yok. Adamlar gece mavisi diye bunu satıyorlar. Üzüldüğüm nokta yorumlara bakarsanız bir saf vatandaş bu üründen almış. Yorumu: hediyeniz ve hizli gonderiminiz icin tesekkurler. harikasiniz. İnsanlarımız cahil olunca yapacak birşey yok.

Gelen ürün resimleri:

Trendyol hem sahte ürün gönderdi hem de iade kabul etmiyor

Tek kelimeyle rezalet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 20 Şubat 2020; 20:57:26 >

• Trendyol leş kargası gibi 10 liraya bile tenezzül eder.

• artık net üzerinde sahte kıyafet, gözlük, ayakkabı, parfüm ve saat satışlarından gına geldi. adam gibi bir yaptırım istiyoruz. Sahte üründe adı geçen tüm e ticaret sitelerini siliyorum hayatımdan
  • Sırf bu korkudan siftah yapamadım Trendyol'da.

• Ben de bu trendola uyuz olmuştum. Siparis veriyorum on günden aşağı gelmiyor.

En iyisi kaldırmak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urun sipariş etmiştim. 20 gun göndermediler. Iptal etmek istedim. Iptal etmediler. Üyelik iptali istedim yapmadılar. Uygulamayı silip kredi kartimi iptal ettim. Suluk bu trendyoldan iyidir. Almayın aldırmayın.

• Trendyol 'a oldum olası temkinli yaklaşmışımdır. Paylaştığınız için teşekkür ederim, geçmiş olsun.

• Geçenlerde satıcı trendyol olan trendyol man marka %100 pamuk sweat sipariş ettim. %60 pamuk %40 polyester çıktı ikisi de. Yorum yazdım, reddettiler. Farklı tedarikçi olabilirmiş, urun değişebilirmiş, yanıltma olmasın bla bla. Son siparişim oldu oradan.

• Senin hiçbir sebep göstermeden ürünü 14 gün içinde iade hakkın var. Sahte olduğunu filan belirtmen de gerekmiyor. Mecbur alacaklar. Ne demek tedarikci iade almıyor. Öyle yağma yok.

Ben şimdiye kadarki iadelerimde ürün faturasını bile hiç doldurmadan bana nasıl geldiyse iade ettim. Hep doğrudan iade aldılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.