Şimdi Ara

Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
11.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba olmuyoruz pek. Kontroller de çok güzel. Eski Transformerslarla karıştırmayın arkadaşlar bu sefer çok sağlam ve film/çizgi roman oyunuyla alakası olmayan, Gears Of War'a çok fazla benzeyen ve içine biraz Unreal Tournament 3 havası katılmış bir oyun yapmışlar. Kalite bakımından çizgi roman konseptli oyunlarda Batman Arkham Asylum sonra bu oyun gelir bence herkes için.
  • Oyun kurulunca ne kadar yer kaplıyor arkadaşlar biriniz bakabilir mi lütfen?

Oyunun rip'ini beklemeye değer mi diye soruyorum
  • SS'ler hepsi oyun içi (+ ENBSeries grafik modu uyguladım):

Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI)

• Oyunun fiyatı 140 Lira olacak. Peh Activision yuh diyorum sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

Oyun kurulunca ne kadar yer kaplıyor arkadaşlar biriniz bakabilir mi lütfen?

???
  • quote:

quote:

Oyun kurulunca ne kadar yer kaplıyor arkadaşlar biriniz bakabilir mi lütfen?

???

Oyun kurulunca "8.10Gb" yer kapliyor.

Şiddetlen tavsiye ederim oyunu çok beğendim ben.
  • C64 de oynardık... nereden nereye :)
  • oyunda save nasıl yapıyoruz :S
  • beyler nasıl oyun ya indircem bende ama kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

SS'ler hepsi oyun içi (+ ENBSeries grafik modu uyguladım):

Bu grafik modu sistem isteklerine etki ediyormu ? yani fps düşürürmü ?
  • baya bir etkiler evet. özellikle ekran kartının orta halliden biraz iyi olması gerek.

Decepticonlarla bitirdim autobotlara başladım. Senaryo aynen devam ediyor ama bu sefer autbotlara geçiyoruz. Senaryosu çok hoş gerçekten, hiç sıkıcı değil tam çizgi roman havasında bir senaryo. harika ya oyun şaşkınlık içinde oynuyorum resmen

Gears of war ile unreal tournament 3 ü karıştırıp içine transformers konsepti koymuşlar. daha da başka türlü anlatılamaz bu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Haziran 2010; 0:46:54 >
  • Oldum olası Decepticon lardan nefret etmişimdir. Başlar başlamaz Decepticon ları görünce oyunu nasıl kapatacağımı bilemedim. Save dosyası bulup OB larla başlamazsam oyun direk geri dönüşüm kutusuna.
  • yahu ben ilk transformers oyununu daha çok beğenmiştim neden biliyor musunuz oyun dünyada geçiyordu. insanlar kaçışıyor arabalar binalar flan ben böyle bir oyun beklerdim gene. arkadaş uzayda robotların evinde ne işim var benim, orada aksiyon olsa kaç yazar. dünyada olacaz şöyle bir iki bina yıkacaz, arabaları eze eze ilerleyecez... umarım ilerleyen bölümlerde dünya'ya da uğrarız
  • Oyun 10 chapter. İlk 5 chapter decepticon, son 5 chapter autobot. Ve istersen direkt 5. chapterdan başlayabilirsin autobot olarak. Ama senaryo yarıdan başlar.

Bir de decepticon'lar çok matrak, çok yarık diyaloglar duyuyoruz decepticonlar arasında.

bir koridorun sonunda cloak yeteneğine sahip bir autobot belirir, bizimkiler bunu görür ama autobot hemen gözden kaybolur

Megatron: şu yaratığı gördünüz mü beyler?
    Soundwave: şu görülüp kaybolan parlak kırmızı şeyden mi bahsediyorsun?
    Megatron: aynen öyle
    Soundwave: ımm.. yok hacı görmedim ben öyle bişey.
    Megatron: lan sizi yanına alanda kabahat, hepinizi merkezde bırakmalıydım gerizekalılar.

tabii türkçe diyalog kalıbına uyarladım anlam olarak iyi anlaşılması için

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

yahu ben ilk transformers oyununu daha çok beğenmiştim neden biliyor musunuz oyun dünyada geçiyordu. insanlar kaçışıyor arabalar binalar flan ben böyle bir oyun beklerdim gene. arkadaş uzayda robotların evinde ne işim var benim, orada aksiyon olsa kaç yazar. dünyada olacaz şöyle bir iki bina yıkacaz, arabaları eze eze ilerleyecez... umarım ilerleyen bölümlerde dünya'ya da uğrarız

Oyunu bu sefer Activision farklı bir firmaya yaptırdı ve filmden bağımsız bir oyun yapacaklarını söylediler adamlar... Transformersların dünyaya gelmeden Cybetron gezegenlerini nasıl yok ettiklerini bu oyunda göreceğiz filmin başı aslında burada gayet de güzel bir senaryosu var Cybetron gezegeni de gayet güzel modellenmiş ilk oyunlardaki gibi PS2 portu bir oyunda şehirde geçeceğine Unreal 3'le uzayda geçsin

• quote:

Oyun 10 chapter. İlk 5 chapter decepticon, son 5 chapter autobot. Ve istersen direkt 5. chapterdan başlayabilirsin autobot olarak. Ama senaryo yarıdan başlar.

Bir de decepticon'lar çok matrak, çok yarık diyaloglar duyuyoruz decepticonlar arasında.

bir koridorun sonunda cloak yeteneğine sahip bir autobot belirir, bizimkiler bunu görür ama autobot hemen gözden kaybolur

Megatron: lan sizi yanına alanda kabahat, hepinizi merkezde bırakmalıydım gerizekalılar.

O zaman 5. C' den devam ediyorum. Hikayeyi zaten biliyoruz yahu. 15 yıldır aynı hikaye.

• quote:

Oyun 10 chapter. İlk 5 chapter decepticon, son 5 chapter autobot. Ve istersen direkt 5. chapterdan başlayabilirsin autobot olarak. Ama senaryo yarıdan başlar.

koptum ya birde oyunda görelim bakalım

• oyun epey zevkli ya ama coop oynasak ne güzel olur :D onun içinde orj si gerekiyor demi ? lan den oynama ihtimali varmı arkadaşlar
  • quote:

bişi sorucam bende full oynuyom ama böle grafik yok:D o enbseriers grafik modunu nerden yapıyorsun ? ve nasıl bişi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpTraum

quote:

bişi sorucam bende full oynuyom ama böle grafik yok:D o enbseriers grafik modunu nerden yapıyorsun ? ve nasıl bişi acaba

Evet bende merak ettim nasil yaptiğini sölersen çok sevinirim dante kardeş. Sanirim her oyuna uygulanabiliyor bir kaç oyunada bu modu uygulamiştin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.