Şimdi Ara

Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
0
Favori
11.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

You.Tube 1 / Game Trailers

Game Director Interview

You.Tube 1 / Game Trailers

• Allah'ım,şu oyunu düzgünce yapsalar bari.Çocukluğumda en çok sevdiğim çizgi filmlerin,çizgi romanların oyunları hep hüsrana uğratıyor beni.
  • grafikleri vasat....herzamanki gibi
  • Trailer a göre bizi çok daha fazla aksiyon bekliyor en azından robotların savaşını hissedeceğiz.Diğer oyunlarında olduğu gibi saçma sapan bölümler olacağını düşünmüyorum.Bu sefer sağlam bir oyun çıkarabilirler.
  • Yeni SS'ler geldi

Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI)
     Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 4 Haziran 2010; 20:27:33 >

• İlk oyun çok vasattı. Camaro'nun sürüşü güzel olsa ona bile tamam diyecektim Ama oda kötüydü.
    İkiniv oyundan da birşey ummuyorum. Karekter modellemeleride(bilinen sadece Optimus) SS ve video ya bakasak çok kötü ve saçma. Filmdeki gibi olabilirdi.
  • Benim bildiğim Optimus Prime önceden balta kullanırmış ve görünüşü farklıymış. Bu yüzden normal yani o.
  • Multiplayer Overview Trailer
    Game Trailers/ Video Gamer

Exclusive Behind-the-Scenes: Storyline
    Game Trailers/ Spike TV

• oyun gerçekten harika görünüyor dedikleri gibi G.o.W. grafikleri gibi olmuş umarım kendini tekrarlamaz
  • filmde optimus samle konuşurken gezegeniniz cyberton ile aynı kaderi paylaşmamalı diyordu.Yani cybertonda autobot- decepticon iç savaşını autobotlar kaybetmişti belki oyun da kötü sonla bitebilir
  • İlgilenenlere oyun çıktı 8200 MB
  • bu oyunu xbox'ta oynicaktım fakat sattık artık pc'de bakıcaz tadına ps3 içinde almayı düşünmüyorum hem bu hemde Singularity akar gider pc'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

İlgilenenlere oyun çıktı 8200 MB

Ve Sunuldu an itibariyle.
  • http://uk.xbox360.ign.com/articles/110/1100843p1.html

ıgn XBOX360 versiyonuna 9.0/10 vermiş sonunda transformers serisi iyi bir oyunla karşımızda sanırım.şu singularity bitsin buna geçeceğim:)
  • Eveet hem singularity hem bu. Birazdan singularity'e başlayıp yarın da buna bakacağım. Bakalım nasıl olmuşlar
  • oyunu lınkını buldum 39 partlı fulll mu ?

yada kac partlı bu lutfen bırseyler soyleyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 24 Haziran 2010; 1:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

oyunu lınkını buldum 39 partlı fulll mu ?

yada kac partlı bu lutfen bırseyler soyleyın

7.66 GB ise full

Oyun daha yeni çıktı, rip için daha zaman var
  • Yarın oynarız aldım listeye
  • Harika yazda geldi zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.