Şimdi Ara

Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
11.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

You.Tube 1 / Game Trailers

Game Director Interview

You.Tube 1 / Game Trailers

• Allah'ım,şu oyunu düzgünce yapsalar bari.Çocukluğumda en çok sevdiğim çizgi filmlerin,çizgi romanların oyunları hep hüsrana uğratıyor beni.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • grafikleri vasat....herzamanki gibi
    Amd Ryzen 9 3900X - MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi - XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra - 4x 4Gb Hynix DDR-4 2400@3066 - Thermaltake Toughpower 1200 W - Corsair Air 540 - Samsung Evo 860 1TB SSD ...vs vs vs
  • Trailer a göre bizi çok daha fazla aksiyon bekliyor en azından robotların savaşını hissedeceğiz.Diğer oyunlarında olduğu gibi saçma sapan bölümler olacağını düşünmüyorum.Bu sefer sağlam bir oyun çıkarabilirler.

Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI)
     Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI) Transformers: War for Cybertron™(ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 4 Haziran 2010; 20:27:33 >

• İlk oyun çok vasattı. Camaro'nun sürüşü güzel olsa ona bile tamam diyecektim Ama oda kötüydü.
    İkiniv oyundan da birşey ummuyorum. Karekter modellemeleride(bilinen sadece Optimus) SS ve video ya bakasak çok kötü ve saçma. Filmdeki gibi olabilirdi.

MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar &amp;amp;amp;amp; Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT
  • Benim bildiğim Optimus Prime önceden balta kullanırmış ve görünüşü farklıymış. Bu yüzden normal yani o.

Exclusive Behind-the-Scenes: Storyline
    Game Trailers/ Spike TV

• oyun gerçekten harika görünüyor dedikleri gibi G.o.W. grafikleri gibi olmuş umarım kendini tekrarlamaz

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • filmde optimus samle konuşurken gezegeniniz cyberton ile aynı kaderi paylaşmamalı diyordu.Yani cybertonda autobot- decepticon iç savaşını autobotlar kaybetmişti belki oyun da kötü sonla bitebilir
  • bu oyunu xbox'ta oynicaktım fakat sattık artık pc'de bakıcaz tadına ps3 içinde almayı düşünmüyorum hem bu hemde Singularity akar gider pc'de

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

İlgilenenlere oyun çıktı 8200 MB

Ve Sunuldu an itibariyle.

ıgn XBOX360 versiyonuna 9.0/10 vermiş sonunda transformers serisi iyi bir oyunla karşımızda sanırım.şu singularity bitsin buna geçeceğim:)
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • oyunu lınkını buldum 39 partlı fulll mu ?

yada kac partlı bu lutfen bırseyler soyleyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 24 Haziran 2010; 1:33:42 >

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

oyunu lınkını buldum 39 partlı fulll mu ?

yada kac partlı bu lutfen bırseyler soyleyın

7.66 GB ise full

Oyun daha yeni çıktı, rip için daha zaman var
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • Harika yazda geldi zaten
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.