Oyun bitti müthiş zevkliydi. Gerçekten 10 numero oyun yapmışlar. Tadından yenmedi...
Normalde bu tür oyunlardan hoşlanmam ama bu oyun çok güzel gerçekten saatlerdir oynuyorum.
1920*1080 oyun içi SS'ler ENBSeries grafik modunuda uyguladım. Normalde bu modu kullanmıyorum ama bazı oyunlarda gerekli mesela bunda gerekli yoksa yavan bir görüntü alıyoruz. Genel olarak oyun eğlenceli.Zevkli baya sıkılmıyorsunuz.Aman aman bir grafik yok ama yine de renk cümbüşü görsel olark güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 30 Haziran 2010; 1:45:27 >
Oyunun sonunda decepticon boss u ile savaşırken bi ara silverbolt,airraid falan geliyor,boss bunlara ateş ediyor,ölüyor mu üçüde? anlayamadım orayı.
Steam'de de çıksın diye bekliyorum ben de halen :)
Oyun güzeldi bitirdim az önce.
İki tarafa 2 bölüm falan daha eklense daha güzel olabilirdi bence biraz kısa geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: HunterDare
Oyunun sonunda decepticon boss u ile savaşırken bi ara silverbolt,airraid falan geliyor,boss bunlara ateş ediyor,ölüyor mu üçüde? anlayamadım orayı.
bende patladıklarını gördüm sanırım büyük ihtimal öldüler
bende oyunu bitirenler kervanına katıldım.sanırım 2günde bitti aralıklarla oynadım ve gerçekten güzel iş çıkarmışlar hiçbir bölümde sıkılmadım zevkle bitirdim tam beklediğim bir transformers oyunuydu herkeze tavsiye ederim
beğenmedim
quote:
Orijinalden alıntı: =lachesis=
beğenmedim
aferim
Yarın bi deniyim Transformers hayranı olarak
Oyun tam stres atmalık olmuş ama daha fazlası değil.
yahu allah aşkına şu oyunu beğenenler neye göre beğendiler yani daha önce oynadıkları oyunlar neydi çok merak ediyorum. ben killzone 2 god of war 3 uncharted 2 sonra ne biliim gears of war crysis bioshock 1-2 metro 2033 gta4 just cause 2 mirrors edge Batman Arkham Asylum battlefield bad company 2 modern warfare re5 Dead Space ac1-2 gibi son 3-5 yılın en kaliteli oyunlarını oynayan biri olarak şunu rahalıkla söyleyebilirim ki oyun vasat hatta vasatın altı. grafikler çok eski beğenenler en son doom95 oynamışlar herhal. oynanabilirlik ve kamera çok kötü fıtık eder adamı. hikaye anlatımı kötü efektler kötü kötü oğlu kötü yahu. o kadar yüksek notları da nasıl aldı bilmiyorum. zaten çok yüksek değil ama hakettiğinin üstünde notlar bence. en son oynadığım ve bitirdiğim oyun singularity. herkese tavsiye ederim optimizasyon falan kebap eminim birçok kimse sisteminde full çalıştırabilir. grafikler yeni nesilin çok da gerisinde değil. ama transformers kesinlikle olmamış abi. tereddütü olanlara asla tavsiye etmiyorum. son zamanlarda çıkan oyunlardan birisiyle güzel vakit geçirmek istiyorsanız bu transformers olamaz olmayacak. singularitye yumulun derim.
Activison, High Moon Studios tarafından Xbox 360, PC, PS3, NDS ve Wii platformları için geliştirilen aksiyon oyunu Transformers: War for Cybertron'da bu haftasonu boyunca oyuncuların ekstra deneyim puanı kazanacaklarını duyurdu. Şimdi Aral İthalat'ın bu konuda yayımladığı basın bültenini sizlere sunuyoruz;
Transformers Ekstra deneyim puanı kazanma şansı
Sizlere Transformers: War for Cybertron'un ödüllü geliştiricisi High Moon Studios'un 2 Temmuz Cuma gününden 4 Temmuz Pazar gününe kadar sürecek olan, iki kat XP kazandıracak çokluoyuncu haftasonu etkinliği düzenlediğini duyurmak istedik. Oyunun Xbox 360, PS3 veya PC versiyonlarında çokluoyuncu karşılaşmalarına katılan oyuncular iki kat fazla XP kazanacak ve çok daha hızlı level atlayacaklar.
Transformers: War for Cybertron oyuncuları tüm bir ırkın kaderinin belli olacağı, son bir savaş için bir TRANSFORMERS karakteri rolüne bürünme imkanı veriyor. Birbirinden ölümcül, yüksek teknoloji ürünü silahlar ve diledikleri anda robottan araca dönüşebilme yeteneğine sahip olacak oyuncular, TRANSFORMERS'ın savaşlarla harap olmuş dünyasında geçen bu 3. şahıs aksiyon savaş oyununda havada ve karada yürek hoplatacak savaşlara katılacaklar. Bir çok çokluoyuncu moduna sahip olan Transformers: War for Cybertron oyunculara hikaye görevlerini arkadaşlarıyla birlikte oynayabilme imkanı sunarken, kafa kafaya çokluoyuncu modlarında kullanmak üzere dört farklı karakter sınıfı ve bir çok silah ve yetenek arasından seçim yaparak görünüşlerini belirleyerek kendi TRANSFORMERS karakterlerini yaratma şansı da veriyor.
Oyun, ülke çapındaki tüm büyük perakende satış mağazalarından temin edilebilir.
25 Haziran'da piyasaya çıkan ve oyuncuların bir Transformers karakteri rolüne bürünerek ya da çoklu oyuncu modunda kendi karakterini yaratarak savaştığı oyun Transformers: War for Cyberton'da 2 Temmuz Cuma gününden 4 Temmuz Pazar gününe kadar iki kat XP kazandıracak etkinlik yer alacak. Eğer oyuna sahipseniz, bu şansı kaçırmak istemezsiniz.
Eğer oyuna sahip değilseniz, bakın High Moon Studios'dan Aaron Archer'ın, gelecek Transformers oyunlarını ile ilgili ne diyor: "Gelecek için Activision ile konuşuyoruz. Lütfen oyunu, destek vermek için satın alın." Ayrıca Archer, Transformers'ın ilerde Twisted Metal tarzı araba yarışı konseptine geçiş yapmasını istediğini ama kesin bir şey olmadığını da sözlerine ekledi.
oyunun seslendirmeleri bence cok iyi acaba filmde robotları seslendirenler oyundada seslendirmiş galiba baya bi benziyodu.
oyunu 4 gün önce bitirdim çok güzeldi gerek deceptionlar gerek autobotlar olsun hemde bu sefer filmden bağımsız bi oyun olduğu için kendine özgü bi hikayesi vardı. yalnız bölümler uzun oldğundan bi süre sonra hep aynı şeyleri yapmak sıkıyor. benim notum 10-8
Gerçekten güzel eğlenceli bir oyundu iyi ki filmden ayrı yapmışlar filme bağlı olsaydı, bol bol amerkan askerleri propogandası için mutlaka bir yer bulurlardı.(nasıl bulurlardı bilmiyorum milyon sene evvel ama ) , rezil ve gereğinden fazla espriler olurdu, her sahnede bir marka reklamı görürdük.Evet evet iyi ki filme bağımlı olmamış.
oyunu bıtırdım sonunda cok guzel olmus senaryo ve oynanısı transformersin en ıyı oyunu
Oyun on numara olmuş sonunda adam gibi bir TF oyunu geldi...
Fragmanı İzledim ve hakikaten oyunu bu sefer kaliteli yapmıslar. Satın Alıp Bitirem bakam :D