Şimdi Ara

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
11.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena değil.Çok iyi de değil.Hep bu lafı kullanıyorum ben de ya
  • 5 dk alacak göndermek bir setup exe hadi arkadaşlar bu mu forum
  • Grafikler idare eder,high seçeneğinde AA açılmıyor,bazı yerler yıkılabiliyor,robotlar fena değil iyi çizilmiş.Ancak kıl eden oynayış sistemi var arabaya dönüşmek için sol shift'e basıyoruz ama arabada kalmak için sürekli basılı tutmamız gerekiyor.Robot geçişleride bence çok hızlı ne olduğunu anlamadan dönüşüyorlar.Filmi henüz izlemediğim için fazla sarmadı cumartesi filmden sonra bir daha oynarım ama fazla oynayacağımı sanmıyorum.Biraz olsun robot dönüşümü görmek,eğlenmek isteyenler oynayabilir ama fazla zaman ayırmaya değmez bence.Not vermek gerekirse 10/6.

1280*1024 High AA Yok(Açmıyor)

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI)

• Arkadaşlar ben Transformers 2 Revenge Of The Fallen CloneDVD-AVENGED sürümünü indirdim. ara videolarda ses var ama oyun içinde ses yok. Sorun nedir ya. :(
  • beyler önceki oyunda ben sadece araba kullanımına uyuz olmuştumŞimdi bu oyunun güzel olacağından hiç şüphem yok birde online modu varmış ooooo tadından yanmez valla

online ne kapışırız be
  • Birkaç inceleme daha gelse de ona göre karar versek?

Oynayan arkadaşlar yorum ss esirgemeyin
  • grafikler hiçde fena deil, nesini beğenmiyorsunuz anlamadım, ben haftasonu kurup deniycem..bakalım
  • Bende bikaç saat içinde kuracam bakalım film kadar iyimiymiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: superdestek

grafikler hiçde fena deil, nesini beğenmiyorsunuz anlamadım, ben haftasonu kurup deniycem..bakalım

Grafik her şey demek değildir..
  • Valla oyun hakkında umutlu değilim ama inşallah beni şaşırtır.
  • Valla bekledim ve relo versiyonunu edindim 2.3 lira kurdum pek sarmadı oyun açıkça saçma olmuş özelliklede 1280x1024 yapıp grafik ayarlarından high i seçince bu seferde aa açılmıyor low yapınca 4x aa açılıyor ne kadar saçma olmuş training bölümünden sonra daha ilk bölümde dayanamadım sildim
  • Oyun indi kuruyorum şimdi bakalım nasılmış.
  • Karar verdim indiriyorum.Her ne kadar kjötü olursa olsun ilk oyunu severek bitirmiştim eğlencelik bir oyun işte.
  • Oyunu sonunda edindim ama söyle bir sorunum ver heryer kırmıız kırmızı gözküyor ekran kartı driveri güncel değil ondan olabilirmiki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 26 Haziran 2009; 14:04:50 >
  • Dediğiniz kadar kötü değil ben beğendim. Denemenizi öneririm.
  • Konsol versiyonlarıyla PC versiyonu arasında grafik farkı var mı acaba? Xbox gameplayini izlemiştim çevre daha bi güzeldi sanki PC versiyonunda 1. oyundaki gibi silik ve düşük texture kalitesi var...

Activision artık şu Beenox'a oyun yaptırmasın yahu rezil edip bırakıyorlar oyunları önceden direkt PS2 portu yapıyorlardı şimdi biraz oynamaya başladılar üstünde ama hala rezil
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanSRC

Konsol versiyonlarıyla PC versiyonu arasında grafik farkı var mı acaba? Xbox gameplayini izlemiştim çevre daha bi güzeldi sanki PC versiyonunda 1. oyundaki gibi silik ve düşük texture kalitesi var...

Activision artık şu Beenox'a oyun yaptırmasın yahu rezil edip bırakıyorlar oyunları önceden direkt PS2 portu yapıyorlardı şimdi biraz oynamaya başladılar üstünde ama hala rezil

Grafik herşey değildir
  • ilk oyunu neydi ki bu ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orjinalden alıntı: OzanSRC

Konsol versiyonlarıyla PC versiyonu arasında grafik farkı var mı acaba? Xbox gameplayini izlemiştim çevre daha bi güzeldi sanki PC versiyonunda 1. oyundaki gibi silik ve düşük texture kalitesi var...

Grafik herşey değildir

Ama bu oyun bir prototype da değil

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.