Yarbay
12 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 104 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,

Annem Bulgaristan doğumlu ve 78 göçü ile Türkiye'ye gelmiş. Ancak, çifte vatandaşlığı bulunmuyor. Çifte vatandaşlık işlemlerine nasıl ve ne şekilde başlamam gerektiği ve süreç konusunda, özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Bir de Sırbistan vatandaşlığının daha kolay bir şekilde alınabildiğini, hatta ülkede arsa satın alıp başvuru yaparak bile alınabildiğini duydum. Bilgisi olan arkadaşlarla konuşmak isterim.

Bazı nedenlerden dolayı birinden bir şekilde çifte vatandaşlık alabilmem gerekiyor. Sağlayacağı avantajlar çok farklı olmadığı için çok da fark etmeyecektir benim için hangisinin olduğu :)

Teşekkürler.
 Mini Oyuncu Kasası

Arkadaşlar böyle bir mini oyuncu kasası toplamayı düşünüyorum. Fiyatlar ve alınacak yerler yanında yazıyor. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
 Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Kasım ayında PS4'e çıkması duyrulan Ultra street fighter IV bahar ayında piyasada olacak.Orjinal içerik içerisinde tüm kıyafetler, 5 yeni karakter,6 yeni mekan ve bugüne kadar yayınlanan DLC'ler olacak.Ve oyun Omerga mouyla beraber gelecek.Omega modunda karakterler öncekilerden çok farklı normal ve özel saldırılara sahip olacak ve bu mod normal dövüşlerden çok daha hızlı bir şekilde oynanacak. Eğlence amaçlı ve yapısal olarak dengesiz bir mod olduğundan rütbeli maçlarda bu mod kullanılamayacak.

Ultra Street Fighter IV oyuncuları aşağıdaki videodan Omega modu hakkında daha fazla bilgi edinebilirler:

Ben de ne zamandır PS4'e gelmesini bekliyordum inşallah katılım çok olursa turnuvaları buradan yaparız
Arkadaşlar Ps4'üm için Beyaz DS4 alıcam.En uygun da Gold Bilgisayarda buldum.Oradan alan arkadaşlar var ise garantisi sony mi nedir ne değildir, herhangi bir sorun yaşayan var ise yazabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

http://www.gold.com.tr/ps4-dual-shock-4-wireless-controller-beyaz-gamepad_u

Fiyat : 169TL
Arkadaslar kanserli bir arkadasimiz bugun ameliyat olacaktir.Acil B Rh (-) kana ihtiyac vardir.Hastane :okmeydani hastanesi, iletisim numarasi: 530 762 70 53.Bu numaradan yahya beye ulasabilirsiniz.
Arkadaşlar 2-3 gün önce NR1'da purple on programında idi sanırım, bir klip izledim. Şarkı gerçekten çok hoşuma gitti ancak ne ismini ne de şarkıyı söyleyen kişinin ismini hatırlıyorum. Sözler de maalesef hatırımda değil. Ancak klibi hatırlıyorum, bir çocuk ve kızın hikayesi anlatılıyor gibiydi. Klibi izleyenler bilir zaten en can alıcı noktasını söyleyeyim, kız ile erkek ayrılıyorlar. Sonra yıllar sonra karşılaşıyorlar klibin sonunda. Karşıdan karşıya geçerken kız, erkeğin evlendiğini ve çocuğunun olduğunu görüyor karısıyla birlikte. Eğer bu klibi izleyen varsa umarım yardımcı olur. Şimdiden teşekkür ederim :)
Arkadaşlar annem bu akşamüstü mide kanaması geçirdi. Şu an Vakıf Guıeba Hastanesindeyiz. Acilen A Rh - kana ihtiyacı var. Kanı uyan ve yardımcı olabilecek varsa 0506 936 52 09'u arayarak bana ulaşabilir. Taksi parası filan mühim değil.
 Street Fighter X Tekken (ÇIKTI)

PC'cilere müjde! Capcom, Street Fighter x Tekken'i PC'ye de çıkarma kararı aldı.

Street Fighter karakterlerini PC'de çok gördük de özellikle Tekken karakterlerini PC'de ilk defa göreceğiz. 6 Mart 2012'de ABD'de ve 9 Mart 2012'de Avrupa'da piyasaya çıkacak olan oyun için New York Comic-Con'da yapımcı Yoshinori Ono, PC versiyonunu resmi olarak açıkladı. Oyunun PlayStation Vita ve PC versiyonları için daha detaylı bilgi verilmedi ama oyunda bir Gem sistemi olacağından bahsedildi. Aslında bu Gem sistemi ilk olarak Tokyo Game Show'da duyurulmuştu, lakin detayları belli değildi. Oyunda kullanılacak olan Gem sistemi sayesinde oyunda bir denge kurulması amaçlanmış. Street Fighter IV'ü bugün hardcore oyuncular dışında pek kimse oynamadığı bir gerçek. Ama yapımcılar, Street Fighter x Tekken'i herkesin uzun süre oynamasını amaçlıyor ve Street Fighter x Tekken'i "Street Fighter'ın Magic the Gathering'le buluşması" olarak tanımlıyor. Sonunda King'i, Paul'ü, Nina'yı, Jin'i ve Tekken'in diğer demirbaş karakterlerini PC'de görmek değişik bir deneyim olacak.

Uzun bir süre önce sadece PS3 ve Xbox 360 konsollarına özel olarak çıkan Super Street Fighter IV yeni versionu ile PC'ye çıkacağı Capcom tarafından resmi olarak açıklandı.

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI)

Oyunun yeni versiyonundaki karakter eklemeleri :

-Yang
-Yun
-Evil Ryu
-Oni

Super Street Fighter IV Arcade Edition'ın çıkış tarihleri şu şekilde açıklandı ;

(KONSOL) DLC çıkış tarhihi : Haziran 7, 2011
(KONSOL) DLC fiyatı: $14.99 USD
(KONSOL) Kutulu satış tarihi: Haziran 24, 2011 (Avrupa), Haziran 24, 2011 (Kuzey Amerika), Haziran 30, 2011 (Japonya)
PC çıkış tarihi: Temmuz 2011.

Seth Killian'ın açıklamasına göre Super Street Fighter IV Arcade Editon ile Street Fighter IV serisinin tamamen biteceği açıklandı.

Trailer :

Gameplay

Kaynaklar :
http://www.gamespot.com/events/captivate11/story.html?sid=6308118

http://www.eventhubs.com/news/2011/apr/12/seth-killian-street-fighter-4-series-ends-arcade-edition

SSF4'ün Klavye ve diğer sorunlarını gideren yama ;

SSF4 AE PC UPDATE :www.multiupload.com/G4UMK2LH8G

We were originally going to have a small patch available for users today to manually replace as an interim fix until a proper title update could be rolled and internally tested. We apologize for the delay while a new plan is being rolled out.
We have created a full title update that’s already with Microsoft being on track for expedited approval. Consequently, users won’t have to manually do anything when the update goes live Tuesday night or Wednesday morning. It’ll update automatically when you launch the game.
This title update will include the following fixes:
- Support for keyboards and gaming devices that were not being recognized by the game
- Patch allowing re-mapped keys
- Changes Fixed Mode as the default graphic setting
- DRM removed for non-Steam versions of the game
- NVIDIA 3D Vision enhancements /
Merhaba Arkadaşlar şişlide bi spor mağzası var.Taksim yoluna girdiğimizde.Adidas, puma, Nike, Reebok gibi markaları barındırıyo bu mağzanın ismini ve telefon numarasını bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz?
Hakkında
Meslek: Grafik Tasarım Uzmanı
İlgi Alanları: Teknoloji
Forum İmzası:
INTEL Core i7-6700, ASUS Z170 Pro Gaming Z170 ,CORSAIR Vengeance LED 16GB (2x8GB), Dual KIT DDR4-3000Mhz , Samsung 500GB 850 Evo SSD WD Cavair Black 1TB WD Elements 2TB USB3.0 Iomega EXT 1TB 3.5" Seagate EXP 1TB 2.5" , CORSAIR Hydro Serisi H60 Intel / AMD Su Soğutma Sistemi CW-9060007-WW ASUS Dual-GTX1060-O3G, GeForce® GTX 1060, 3GB , LogiLink PC0059A 2 Port USB 3.0 2 Port SATA III PCI Express , CORSAIR Carbide Serisi SPEC-03 COOLER MASTER RS650-AMAAB1-EU, 650W, 80 Bronze , ASUS MX279H Samsung T260 , Logitech Cordless Desktop Wave Logitech G9x Gaming Laser Mouse Logitech Cordless Rumblepad 2 Gamepad , CREATIVE INSPIRE 4400 , Digitus Da-70226 Usb 7 Port Hub Stello Transcend 4 Port Usb 3.0 Hub Mini Card Reader Airties Air 5343 Sony MDR-ZX300/Red , Playstation 4 500GB
PSN ID : Deviilll23
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
DEVIILLL
Oyun Platformu
PS4
Takım
Beşiktaş
PSN ID
devilator23
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.747
İkinci El Bölümü Mesajları: 120
Konularının görüntülenme sayısı: 326.507 (Bu ay: 483)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 146 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.