Şimdi Ara

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • Oyunu denedim konsol versiyonunu görmedim ama grafikler bana güzel göründü, oyunda fena değil gibi.İlk oyundaki kötü grafikler bunda yok.Kısacası bence denenmesi gereken bir oyun.
    Gainward geforce rtx 4070 ti phoenix gs.MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI .
    AMD Ryzen 7 7800X3D .COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2
    Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Sonunda Repack çıktı!Boyut:2.32 GB

oww . yapma bunu ya off tam yarısına gelmişim repack çıkıyor böle işin 1mb net var hızlı olsa gam yemiycem

Didier Yves Drogba Tébily

• arkadaşlar repack oyunun sıkıştırılmış ama full sürümümü oluyo

Orjinalden alıntı: brujuwa1453

arkadaşlar repack oyunun sıkıştırılmış ama full sürümümü oluyo

Aynen öyle.Full sürümden tek farklı Repack'in çok sıkıştırılması.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • Repack çıkması iyi olmuş çabuk biter.
  • ya beyler ben indirdim oyunu bende acayip kasıyor oyun800x600 low da 18-20 fps de oynuyorum bu neden kaynaklarınıyor repack indirdim.önerilen sistem gereksinimine baktu-ım benimki daha yüksek kafayı yiyecem
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • Berbat bir oyun indirmeye değmez. 7 küsür gb resmen boşa çektim. Bide bu ilk bölümü geçemdim daha ne tutorial tarzı birşey saçma sapan ya. Hele araba kontrolleri varki arabadan çok herşeyi kullanıyormuşsun gibi bir his veriyor, yine oynanabilirlik çok basit kalmış,grafikler berbat. 7 gb boyutunu hiç mi hiç haketmeyen bir oyun olmuş.

Didier Yves Drogba Tébily

• Torrent ten indirdim bende oynamaya başladım denenebilcek bi youn ama övgüler yağdıramam...Zaman geçirmek isteyenler denesin derim...

Uçak kullanmak zevkli geldi bana :D
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • bendede aynı hata var çöl tilkisi oyuna girincede her yer kırmızı oluyor directx güncellemesi yaptım ama nafile ati 9.5 driver kullanıyorum 9.6 ya geçemiyorum geçince prototipe bozuluyor prototipe bitince 9.6 yı yükleyip tekrar deneyeceğim
    Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Berbat bir oyun indirmeye değmez. 7 küsür gb resmen boşa çektim. Bide bu ilk bölümü geçemdim daha ne tutorial tarzı birşey saçma sapan ya. Hele araba kontrolleri varki arabadan çok herşeyi kullanıyormuşsun gibi bir his veriyor, yine oynanabilirlik çok basit kalmış,grafikler berbat. 7 gb boyutunu hiç mi hiç haketmeyen bir oyun olmuş.

O zaman hiç indirmeyelim.
  • trans2[RePack].iso, 2.31 gb indirdim zamundadan. yükledim yarım saate. oyunu açınca ekran kararıyor, transformers tm hede hödö çalışmayı durdurdu diyor. ben de küfrediyorum bu kaçıncı sefer diye. crack de yok ne yapacam bilmiyorum yardım edin
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Kontroller rezalet..Hangi oyunda arabayı shifte basılı tutmak suretiyle sürerken 10 atnede kombo yapıulabilirki?

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Arkadaslar sorunum söyle
     Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI)
    Ekran kartı driverini güncelledim düzelmişdi bugün sabah pc'yi yeniden açında oyuna yeniden girdim geri böyle olmus :S

Lütfen yardım edin yahu

• bu her yerin kırmızı görünmesi sorunu bende de var sapphire HD4670 var ccc 9.6 yı yükledim ama bir değişiklik olmadı. ATI kullanıcılarında olan bir sorun galiba :S

çözüm için önerisi olan var mı?

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI)

edit: resim düzeltme... png olmuş 1.79mb :)

bendede durum aynı, oyun diğer ilk seriden daha iyi dediler eğer oynanabirliği kötüyse hayal kırıklığı,
    çünkü diğer sürümü hiç sevmedim. bebek oyunnu gibi :(
    quote:

Orjinalden alıntı: Pachelbel

bu her yerin kırmızı görünmesi sorunu bende de var sapphire HD4670 var ccc 9.6 yı yükledim ama bir değişiklik olmadı. ATI kullanıcılarında olan bir sorun galiba :S

çözüm için önerisi olan var mı?

off ffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 8 Temmuz 2009; 0:52:29 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.