Şimdi Ara

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
11.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

PS3 ve Xbox 360 sürümlerini Luxoflux, PS2 ve Wii sürümlerini Krome Studios, PC sürümünü Beenox, PSP sürümünü Savage Entertainment, DS sürümünü Vicarious Visions yapıyor. Kesin yine berbat bir şey olacak.

önyargılı yaklaşmayın bence, duyulmadık firmalardan ne oyunlar çıktı bugune kadar
    Beenox'u duymadın mı hiç? Şu PC'ye uyduruk Spider-Man oyunları yapan firmayı yani.

• evet fazla birşey beklememek lazım ama bunu son dönem oyunlarda çok söylemeye başladım kaliteli oyunlar çok az çıkıyor ya
  • 1. oyun berbattı...2 saat zor sabrettim valla...nie ikinciyi çıkarıyorlar ki?1. oyunu beğenen birileri var heralde..
  • Üzgünüm 2. oyuna umut bağlayanlar malesef pek birşey bulamayacaklar..

Oyun şu şekilde Autobot yada deseptikonlarından birini seçip başlıyorsunuz oyuna yine, sonra hangi tarafı seçtiyseniz bunlar toplanmışlar sanal bi dünyanın karşısında dünyadan bir yer seçip tabi sadece bir yer açık mecburen seçip başlıyorsunuz belli bir sürede bitirince puan veriyor ekstradan vs zamanlar var yani ona göre puan alıyorsunuz. Bu puanlarla can zırh silah vs gelitirmesi yapıyorsunuz.. Yaptığınız bu geliştirmeler tüm robotlara uygulanıyor otomatik olarak. Göreve başlarken 2-3 eleman geliyor bölümü oynamak için ama başta illaki birini seçiyorsunuz diğerleri kilitli oluyor. (Burada araya girecem sanki oyunu birkaç kez bitireceğimizi düşünmüşler kim dayanır bilmiyorum) Sonuçta yine aynı boş oyunu önümüze sürmüşler, biraz değiştirmişler tabi haklarını yememek lazım arayüz gibi robotomuzun nişangahı falan... Sonuçta oyun boş... Araç kullanımı aynı tabi gamepad ile klavye fark yaratırmı bilemicem şimdi ama ben beğenmedim.. Kavga kısmı kötü olmuş düşman kavgadan sürekli kaçıyor devamlı arabaya dönüşüp topukluyorlar ama robot olduklarında da öylece kala kalıyorlar uzak mesafede tabi bu dediğim durum sizden kaçıp uzaktan ateş ediyorlar ama keklik gibi avlanıyorlar... Sonuçta düşmanla değil zamanla savaşıyorsunuz...

Terminatör oyununa kızmıştım başta böyle diye ama onda oyunun konusu bittiği yerde film başlıyordu... Bunda konu yok.... Ha konu şöyle var görevlerin aralarında robotlar kendi aralarında kısa konuşmalar yapıyo işte konu orda var...

• Oyunun çizgi romanı çıktı!

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI)

İlgililer biraz araştırırsa netten bulabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 22 Haziran 2009; 15:49:30 >
  • oyun 9.2 puan almış gamespottan (okuyucu puanı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Oyunun çizgi romanı çıktı!

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI)

İlgililer biraz araştırırsa netten bulabilirler.

Transformers zaten çok eski bir çizgi film sonra roman sonra film sonrada oyun oldu.
  • boş bir oyun gibi geliyordu ama şu videodan sonra bi bakmam gerek.....
    http://www.eurogamer.net/videos/transformers-revenge-of-the-fallen-unfurls
  • oyun cikmis
  • Oyunun PC versiyonu çıktı!Boyut: 7.57 GiB
  • Eski oyun çok dandikti inşallah onun gibi olmaz.
  • Evt oyun çikti ama boyutu büyük o kadar iyi bir oyuna benzemiyor oynuyanlar varsa ss leri bekliyorum.
  • quote:

Oyunun PC versiyonu çıktı!Boyut: 7.57 GiB

vaşş o ne 7 küsür gb değermi sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: essoesso

quote:

Oyunun PC versiyonu çıktı!Boyut: 7.57 GiB

vaşş o ne 7 küsür gb değermi sizce

Ben Repack bekliyorum.Saçma sapan bir oyun için o kadar saat bekleyemem.Kaldıki yakın bir tarihte Overlord II'de piyasaya düşer onun için interneti meşgul etmemek lazım.

• Repack gelsin, 7gb ne yahu
  • işin garibi hiç bir sitede de kimse doğru düzgün puan vermemiş. ign ps3 versiyonuna 6.0 puan vermiş o kadar
  • Ben kendimi feda edip indiriyorum artık ne zaman inerse 1mbitle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WitchKing-o5

Ben kendimi feda edip indiriyorum artık ne zaman inerse 1mbitle.

yaklaşık 22 saat falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: WitchKing-o5

Ben kendimi feda edip indiriyorum artık ne zaman inerse 1mbitle.

güzell deneğimiz varmış indir indir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.