Şimdi Ara

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • transformers = teneke şavaşları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 8 Temmuz 2009; 7:16:08 >
  • transformers gibi güzel bir malzemeyi düzgün bir firmaya verseler aslında dünyayı yıkacak güzellikte oyunlar çıkartır ama bu dandik firmalar böyle bir malzemeyi bile bilmemnapıp bırakıyor işte.

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Infectus

transformers gibi güzel bir malzemeyi düzgün bir firmaya verseler aslında dünyayı yıkacak güzellikte oyunlar çıkartır ama bu dandik firmalar böyle bir malzemeyi bile bilmemnapıp bırakıyor işte.

evet aynen katılıyorum oyunun senaryosu baya iyi aslında bunu crytek'e verecekler bak ne yapıyor cevat abim

birde oyunda maalesef kasma sorunu var ilk oyun bundan kat kat daha iyi en azında ilk oyunu bitirebildim.ama bu ondanda kötü olmuş.en azından multi oynarım diye sevinim orjinal almak gerekiyoruş

• Bir eziklik daha geliyor, mu film oyunlarından bi tek Wolverine adam akıllı çıktı.
    ....
  • yanarım yanarımda 7 küsür GB indrip, ağ üzerinden kurduğuma vaktime harcarım :( bide daha oyun nedir diye görmedik.
    şu aptal kırımızı renk hatası. atiye uyuzlupu çıktı.

--

çözümü basit. catalyst center de bulunan aa ve antisop. ayarlarını "uygulama ayarlarını kullan" işaretle. o zaman düzelir

@ramazanyurt
    kendisine tşk. ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 23 Temmuz 2009; 1:27:35 >
  • beyler oyun çok eğlenceli bence. tutorial ı geçemyen arkadaşlar ise şu zamana kadar nasıl oyun oynadılar bilmiyorum. oyunda tek sevmediğim nokta decepticonlar ile oyunu bitirmeye kalktığında son bölümde megatron imana gelip hocasını öldürüyo. ne güzel patlatcaktık güneşi olmadı.

bir oyun bu kadar mı dandik yapılır ya. tamam grafikler idare eder ama oyunda kontrol namına bir şey yok... ilk oyudnan bile kötü olmuş oyun.

Not: Gerek kalmadı sildim bu rezil oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane48 -- 3 Eylül 2009; 21:14:55 >
  • Oyunu pek beğenmedim 2-3 saat sonra sildim mecbur , bu arada oynayan arkadaşlar bi ricam olucak ben tüm ayarları low ve highta denedim 30 fps sabit alıyorum ve garip bi görüntü oluşturuyor bu sorun sadece bende mi yoksa sizdede mi böyle söylerseniz sevinirim.
  • arkadaslar ben bu oyunun DVDsini aldım ancak icindeki setup.exe calısmıyor, setup.ini ye girip baktıgımda isletim sistemi olarak vista tanımlanmamıs, elinizde calısan bir setup.exe varsa(setup.ini ile birlikte) bana PM den mesaj atabilirler mi?
    tesekkurler simdiden
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.