Şimdi Ara

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şimdi almayacağım 7.57 pahalı bence şöyle relo versiyonu filan daha ucuz oluyor 3-4 lira gibi onu beklemek lazım yani 2. yada 3. baskı

Orjinalden alıntı: WitchKing-o5

Ben kendimi feda edip indiriyorum

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • yorumlar pek iyi değil oynayanların... burdan birkaç yorum gelsin öyle bakarım ancak buna...

destegi olmayan bir oyuna denk geldigim için grafik konusunda bir yorum yapamayacagım ama çok bir beklentinizde olmasın.hikaye moduna girmedim ama

sarmadı beni oyun.önceki oyunları oynamış yada bu tarz oyunları seven arkadaşlar hoşlanabilir.

Orjinalden alıntı: WitchKing-o5

Ben kendimi feda edip indiriyorum artık ne zaman inerse 1mbitle.

indir hocam da koy bi kaçtane ss. görelim. oyunun oynanabilirliği konusu hakkında bilgi ver.

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • arkadasım istersen nedenini söylede bizde bilelim. kötü deyip geçiyorsunuz. neresi kötü neresi iyi söyleyinde bizde indirmeden önce bilgi sahibi olalım

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

açtım hemen kapadım oyunu oyuna girdim biraz ilerlettim karakteri kapadım.. tam ayrıntıya girmedim..
    grafikleri ayarlayamıyorsun zaten çözünürlük kısıtlı.. 1280-1024 en yüksek sanırım...

yazıklar olsun bu oyun için meşgul mu ettin internetini bide

kalitesini high yapınca aa kısmı işlemez oluyor.artık high yapınca otomatik aa mı açıyor yoksa high +aa yokmu bilemiyorum.dogal çözünürlükte

kullanamadıgımdan tırtırklı görüntüden bahsetmedim.normal monitör kullananlar daha iyi yorumlar.biraz daha training deneyeyim.

Transformers: Revenge Of The Fallen™ (ÇIKTI)

ss ler 1920x1080 high ayarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 24 Haziran 2009; 23:41:11 >

• Oynayanlar ! SS yokmu ya ss koyun. resimlerin hangi ayarlarda oldugunuda yazın bi zahmet

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • sağolun arkadaşlar para cepte kaldı
    Gainward geforce rtx 4070 ti phoenix gs.MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI .
    AMD Ryzen 7 7800X3D .COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2
    Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • gönderebilecek yok mu arkadaşlar
    Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • Oyunu merak edenler aşağıdaki videoyu izlesinler ona göre karar versinler daha iyi.

Buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=jJe6BBMj854

Bana göre o yun ilkinden biraz daha iyi geldi ama daha edinmedim oyunu 7.57 bitermi..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.