Şimdi Ara

Transformers : Dark Of The Moon (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
32.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bida 3d film izlersem ya bu nasıl bi ağrıdır arkadaş gözlerimi açamadım başım zonkluyodu 3d sahne olsa bişey demicem milleti kör etcekler ya karanlık,görüntü bozuk filmden hiç bişey anlamadım zaten bida 2d sine giderm artık
  • bugun ızledım cok guzeldı fılm mutlaka ızleyın 3d yle
    kız cok guzeldı bence ben begendım
  • 23.30'da ankamall imax 3d salonundan çıktım. filmi beğendim. hatuna ise bayıldım. fiziği mükemmeldi. hele filmin başında derin bir ah çekiyorsun gerçi biraz pasifti ama ortalığı iyi gaza getirdi anladığım kadarıyla imax 3d animasyonlarda tam verimi sağlayabiliyor. tintin midir nedir onun fragmanı vardı. oradaki it sanki hemen yanındaydı. transformers de ise genel olarak 3d yi beğendim. çinli sahnesinde gayet güzel hissettirdi kendisini. filmin 2. yarısında iyi de gaza geliyorsunuz. bu arada arada bir yapılan espiriler gayet güzeldi. ve son olarak imaxın en güzel yanı olan sesler inanılmaz ya. keşke evlerde de öyle bangır bangır inletebilsek ortalığı. sonuç olarak film hoşuma gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 2 Temmuz 2011; 1:14:32 >




  • mantıklı bir açıklama arıyorum yoksa saçma olur sonuçta o çizgi filmin tarihinde bu ayrıntı yatıyor olmalı
    quote:

    Orijinalden alıntı: SAS


    quote:

    Orijinalden alıntı: muhsinpala

    arkadaşlar deceptionların autobotlardan sayıca ve silah olarak çok üstün olduklarını biliyoruz.peki bu kadar önemli üstünlüğe rağmen neden hep autobotlar kazanıyor beni aydınlatır mısınız.prime dan ve insanların yardımlarından dolayı mı :S



    Rahmetli dedemin bi lafı vardı. Amerikan sineması izlerken böyle aksiyon birşey oldumu veya birisi kaybettimi hemen. Holivud holivud derdi






  • Filmi izlemedim henüz ama hollywood'da ki bu tarz filmlerin senaryonun gidişatı, işlediği kilişeler ve hikaye mantığı, diyalogları benzer olur da Michael Bay denen şahıs işi önceden çektiği sahneyi modifiye etmeye kadar getirmiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilsemo

    2.filmden kat kat daha güzel bence. İlk filmin gerisinde.

    Böyle serilerde genelde ilk filmler daha iyi oluyor devam filmlerinden.


    Bu film görsel efekt ve aksiyon açısından çok güzel olduğu için konusu pek önemli değil benim için
  • Ulan dayanamadım spoilerları okudum daha filmi izlemeden.
    Iron Hide nasıl ölür ya!!
    En sevdiğim karakterdi ta eski çizgi filmlerinden beri.Ulan Michael Bay!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnuR

    [D HTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM]

    Filmi izlemedim henüz ama hollywood'da ki bu tarz filmlerin senaryonun gidişatı, işlediği kilişeler ve hikaye mantığı, diyalogları benzer olur da Michael Bay denen şahıs işi önceden çektiği sahneyi modifiye etmeye kadar getirmiş.



    Bu ne böyle yahu? Maliyetleri düşürmek için "hazır elde var ne gerek var bi daha çekmeye" diye düşünüp aynısını kullanmış heralde Bay amca




  • Maliyeti düşürmek için
  • gidelim mi gitmeyelim mi? (2 filmi de sinemada izlemişsek) .
  • arkadaşlar 200 milyon dolarlık film ne maliyetinden düşürmesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 2 Temmuz 2011; 16:41:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

    arkadaşlar 200 milyon dolarlık film ne maliyetinden düşürmesi



    Tamam işte 220 olacağına 200 olmuş

    LOSTPLANET @ Git git genelde güzel film. Hele delici büyük bir yaratık var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 2 Temmuz 2011; 18:31:18 >
  • Gidiple gitmemek arasında acayip kararsız kaldım ama kararımı değiştirmezsem gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Yine vasat bir konu, sonunda kimin kazanacağı belli olan, gereğinden yetersiz sinemaya yansıtılmış robotları, klasik Amerikan propagandasını görmek istemiyorum. Artırılmış aksiyon dozajıymış falan kalsın. Michael Bay kar ede ede katlediyor resmen Transformers'ı sinemelarda. İlk iki filme gittim, özellikle ikincisi tamamen saçmalıktan ibaret yüz karası bir filmdi. Bu filmin de çok farklı olacağını düşünmüyorum ya neyse, şu ana kadar gelen yorumlar da pek iç açıcı değil zaten.

    Bu arada filme giden arkadaşlar, 458 Italia olacaktı araçlardan biri de bu filmde. Filmdeki 458 hangi robotun araç hali, Sentinel Prime'ın mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 2 Temmuz 2011; 19:22:32 >
  • @Maximum_Carnage

    Hayır ama çok güzel yapmışlar daha aktif olsaymış filmde keşke..
  • Maximum_Carnage @ Hayır sentinel prime kamyon oluyor (optimus gibi). O araba yeni katılan yıkıcılardan biri olması lazım yada şu rockrola takılan bir robot varya o olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

    Gidiple gitmemek arasında acayip kararsız kaldım ama kararımı değiştirmezsem gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Yine vasat bir konu, sonunda kimin kazanacağı belli olan, gereğinden yetersiz sinemaya yansıtılmış robotları, klasik Amerikan propagandasını görmek istemiyorum. Artırılmış aksiyon dozajıymış falan kalsın. Michael Bay kar ede ede katlediyor resmen Transformers'ı sinemelarda. İlk iki filme gittim, özellikle ikincisi tamamen saçmalıktan ibaret yüz karası bir filmdi. Bu filmin de çok farklı olacağını düşünmüyorum ya neyse, şu ana kadar gelen yorumlar da pek iç açıcı değil zaten.

    Bu arada filme giden arkadaşlar, 458 Italia olacaktı araçlardan biri de bu filmde. Filmdeki 458 hangi robotun araç hali, Sentinel Prime'ın mı?

    Sentinel değil. Bir kırmızı birde porche benzeri bir araba vardı. Oradaki kırmızı araba Ferrari 458 Italia. Robot adını bilmiyorum ama dikkat etmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 2 Temmuz 2011; 19:27:39 >




  • @Nike @darklord111 @SAS

    Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sentinel de kırmızı olunca, 458'e dönüşüyor herhalde diye zannettim ben.
  • Ferrari'nin robot olarak adı Dino. Yıkıcılardan biri chevrolet impala nascar modeliydi diğerini hatırlamıyorum ama film aksiyon olarak güzel. Gereğinden fazla uzun ilk yarıda pek aksiyon yok 2. yarıda aksiyon başlıyor. Tavsiye ederim yinede.
  • Arkadaşlar cinebonusta real 3d olarak izlemeye gideceğiz arkadaşlarla filmi, mybiletten biletleri alırken bi uyarı yazısı çıktı ; Cinebonus Sinemalarında gösterimde olan 3D filmleri izleyebilmeniz için, eğer 3D gözlüğünüz yoksa gözlüğünüzü sinemadaki satış noktalarından satın almayı lütfen unutmayınız.
    bunun için ne kadar para vereceğiz bilen var mı, daha önceden kullanım bedeli kesiyorlardı şimdi satın almak mı gerekiyor acep ?
    şimdiden teşekkürler
  • @CoUnTeRMaNiaC*

    3 tl veriyorsun gözlüğe ama gözlüğü almadan önce salona gir bak çoğu atıyor gözlükleri, ben salak gibi 1 tane aldım ama eve geldiğimde 6 tane oldu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.