M

Yarbay
11 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 1)
Gönderileri
merhaba arkadaşlar kingston'ın 3kssd 240 gb'lık modelini 3 yıldır kullanıyorum.
3 yıldır parted magic programının 2013 sürümünü kullanarak secure erase yapmaktaydım.
ancak bugün tekrardan format atmaya çalıştığımda bilen bilir sleep moda girip çıktıktan sonra görüntü gelmiyor.
denemediğim parted magic sürümü kalmadı sonunda buraya yazmaya karar verdim.
düzeltebileceğim bir hatam varmı yoksa önerebileceğiniz parted magic alternatifi bir program mevcutmudur?
şimdiden teşekkürler
http://j1305.hizliresim.com/19/u/nhmvv.jpg

arkadaşlar sistemimde bu aralar farkettimki voltajda bir dengesizlik var yada ben kuruntu yapıyorum.
resimde de gördüğünüz gibi normal masaüstünde 0,920 wtt güç tüketimi yapıyor.ancak bu anlık olarak değişebiliyor.bir anda 1200 leri geçebiliyor ya da 950 928 gibi rakamlara anlık olarak ulaşabiliyor.
önceden varmı hiç bilmiyorum.
bios üzerinden kendi OC profili çalışmakta.yani oyun gibi uygulamalara girildiğinde otomatik olarak işlemci 3,9ghz de çalışmaya başlıyor. sistemde herhangi bir sorun bulunmamakta ısı dereceleride aynı şekilde öyle
acaba bu küçük dalgalanmalar işlemciye zarar verirmi tek merak ettiğim konu bu
güç kaynağım cooler master'ın 850'wattlık sağlam bir güç kaynağı

şimdiden teşekkürler
http://b1304.hizliresim.com/18/b/lydst.jpg

arkadaşlar sistemim asus maximus v extreme anakart
işlemcim intel i7 3770k

şimdi ben bu testlerden hangisine güveneyim
bilgisayarın açılması max 10 saniye kapanması da max 5 saniye
sistemde herhangi bir sıkıntı yok.
bugün sadece chrome tarayıcı üzerinde saçma sapan reklamlar çıkmaya başladı.onlarıda inşallah halledeceğim ancak formatsız olmayacak gibi ve kingston ssdye nasıl format atacağımı bilmiyorum sitede birkaç yerde okudum denedin amcak bir türlü başaramadım.
hdd erase dostan birşeyler yapmaya çalıştım ancak yine olmadı yardım ederseniz çok sevinirim internette çok aradım ancak bir türlü istediğim bilgileri bulamadım şimdiden teşekkürler

not: atto testinde diğer 7200 devirlik wd hard diskte gerçek değerlere ulaşabiliyorum.
arkadaşlar bir profesör vardı filmde ve kendi evinin altındaki labaratuvar da yeşil ve düşünebilen ancak ilk başlarda kontrol edemediği birşey icat ediyordu.
daha sonra bu yeşil yaratığı araca uyarlayıp forda satıyordu. saatlerdir arıyorum bir türlü bulamadım eski bir filmdi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhabalar.
öncelikle konuyu buraya açmamın sebebi inceleme bölümünde konu açma yetkimin olmaması.

3 gün önce bimeks'den lg32lm660s modelini 1699tlye satın aldım.80cm almamın en büyük sebebi odamın çok fazla büyük olmaması ve ideal boyutun o olması oldu.
televizyonu daha çok masaüstü bilgisayarımın monitörü olarak kullanmak için satın aldım.e tabi tvsi extrası oldu :)

forumdaki konuları okudukça aynı modelin 42 ve 47'lik modellerinde bulutlanma ışık sızması ve diğer sorunlarla ilgili baya şikayetler olduğunu gördüm.televizyonu alırken haliyle biraz tereddüt de idim.

pcde input lag yaparsa normal duvara asar tv olarak kullanırım diye düşünmüştüm.önceki monitörüm ise samsung'un p2350 23"lik bir modeli idi.ve tüm renklerde 5 griden griye 2 ms tepkime süresine sahipti.haliyle en küçük bir şikayetim olmadı.

sistemim ise;
işlemci:intel q6600
ekran kartı msi gtx560ti
4gb ddr 2 1066mhz ram
asus'un p5ql-e model anakartı.

beni en çok korkutan 3d oyunlarda performans sorunu olmasıydı.ekran kartım ne kadar iyi olursa olsun işlemcim artık ömrünü tamamlamak üzere.ancak overclock ile durumu çok rahat bir şekilde kurtardım.

öncelikle televizyonun performansından bahsetmek istiyorum.

televizyonu bilgisayara dvi'dan hdmia bağlantı kablosu şeklinde bağladım.televizyon özelliğini ise hd uydu alıcısına bağladım.optik ses çıkışını logitech'in z5500 modeline bağladım.

HD yayınlarda mükemmel bir görüntüye sahip.özellikler genelde oyun modunda televizyonda ise canlı modunda.

sd yayınlarda ise tatmin edici olmasa da kurtarıcı bir görüntü elde edebildim.

Full HD filmlerde ise artık tarifi zor bir görüntü elde ettim :)

gelelim en önemli meseleye.

televizyonda oyun oynanmaz oynansa da input lag yapar kasar oynayamazsın şu ana kadar her yerde okuduğum tüm yorumlar bu yöndeydi.
ancak bu televizyon tam anlamı ile tam tersini verdi.en küçük bir input lag ışık sızması bulutlanma gibi en küçük bir sorun bile çıkarmadı.
3d konusunda ise crysis 2 de tam anlamı ile ortamı görsel şölene çevirdi.
battlefield gibi shooter oyunlarında ise en küçük bir sorun ghost yaratmadı.

monitörle karşılaştırılabilirmi ? hayır monitör sadece oyunculara özel yaratıldıkları için tabikide bir televizyon asla monitör edemez.
ama biz sonuçta profosyonel oyuncu değiliz maksat eğlence olsun ve en küçük bir şikayetim şu ana kadar yok.

konuyu benim gibi televizyon alıp bilgisayara bağlayacaklar için yararlı olacağını düşündüm.ben birkaç konuya sormuştum ancak cevap gelmedi büyük bir risk alıp televizyonu satın aldım ve sonuna kadar da başarılı buldum.

saygılarımla
arkadaşlar merhabalar
bu televizyonu almak istiyorum ancak ben bilgisayara bağlayıp oyun oynayacağım.
sizce performansı nasıl olur şu anda samsung'un 2 ms'lik bir modelini kullanıyorum ve herhangi bir ghost problemi yaşatmadı.
hem 3d film için hemde oyun için 2 ms yakın bir performans sunarmı ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
http://www.amazon.com/gp/product/B006OT03BM/ref=as_li_tf_il?ie=UTF8&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B006OT03BM

arkadaşlar Transformers hayranı olduğum için yukarıdaki üründen almak istiyorum hazır indirimede girmişken.
ancak amazondan daha önce hiç alışveriş yapmadım sanırım Türkiye'ye sorunsuz bir şekilde geliyormuş ancak bazı kuşkularım var.
özellikle ürün gelmezse kredi kartımdan yinede para çekiliyormu ?
ayrıca extra bir vergi ödüyormuyuz ?
Türkiye üzerinden bir site ile alabilme şansımız varmı ? ben çok araştırdım ancak yok sanırım
ayrıntılı bir şekilde bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler
http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-khx8500d2k24g-4gb-%282x2%29-kit-hyperx-genesis-ddr2-1066mhz-cl5-ram/productdetails.aspx?I_ID=34451

arkadaşlar bu ramlerden almayı planlıyorum ancak çok ısınıyormuş sanırım ?
şu anda 2gb a-data ram kullanıyorum ve fazla bir ısınma problemi yok
ancak win 7 kullandığımızdan artık daha fazla götürmüyor 2 gb .shogun 2 total war gibi ram canavarı oyunları şimdiye kadar iyi götürdü ancak 4lemek şart artık.
kısacası bu ramleri önerirmisiniz arkadaşlar ?
yada bu fiyata yakın üzerinde özel soğutuculu 1066 mhz olan başka ram önerilerinizede açığım
yardımlarınız için teşekkürler
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-n560gtxtitwnfroziioc-gtx560-ti-twin-frozr-ii-o.c.-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52190

arkadaşlar büyük ihtimal yarın veya sonraki gün bu karttan satın almayı planlıyorum.genelde en ağır oyun olarak shogun 2 total war ve crysis 2 oynuyorum bu kart ile dx11 de full grafiklerde kusursuz performans alırmıyım bildiğiniz gibi shogun 2 total war dx 11 e yükseltildi.
bu modelin birde hawk modeli var ancak Türkiye geliş tarihini hiçbir şekilde öğrenemediğim için bu karta yöneldim.özellikle kullanan arkadaşlara sormak istediğim karttan memnunmusunuz herhangi bir sorun çıkartıyormu?

ayrıca benim psu cooler master 600 watt sanırım %75 verimliliğe sahipti. panelde yazan sistemimle sizce herhangi bir sorun çıkarmı yoksa sorunsuz bir şekilde çalışırmı ?
tüm önerilerinize ve bu kart ile ilgili eleştirileri duymak istiyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
M1A2Abrams
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Turkcell
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PC
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.812
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 62.689 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.