Buda Optimus Prime Galiba Bugün Nette Gezinirken Buldum
optimus prime budur
bi de kırmızı olsaydı keşke
@liero
Fakat Bundaki Dönüşüm Gayet Basit .....Kollar Ayaklar Çok Basit Bence Film Böyle Olsaydı Hiç Güzel Olmazdı.Şuanki Optimus Prime Amerikan Burunlu Tırı Daha Hoş ....Film Gerçekten Çok İyiydi
quote:
Orjinalden alıntı: Faivelley
@liero
Fakat Bundaki Dönüşüm Gayet Basit .....Kollar Ayaklar Çok Basit Bence Film Böyle Olsaydı Hiç Güzel Olmazdı.Şuanki Optimus Prime Amerikan Burunlu Tırı Daha Hoş ....Film Gerçekten Çok İyiydi
evet dönüşümler çok kompleks olmuş... çok harika görünüyo
optimus prime'ın ilk dönüştüğü sahnede bir yığın metal sesiyle değişmesi beni çok etkilemişti şahsen... "vıyk vıyk woaaaynk" die bir yığın ses işte
dvdscr ne yakın divxini buldum,daldım transformersa
quote:
Orjinalden alıntı: Faivelley
@liero
ben de zaten basit olduğu için sevdim. ben çizgi filmi seyrederken hep dönüşünce robotun hangi parçası nereye gelir diye kafamda canlandırarak seyrederdim. kişisel zevk meselesi.
arkadaşım gitmiş cok begendi
çocukken bunun oyuncağı vardı kablodan kumandalı... basardın robot olurdu .. basardı kamyon olurdu... ileri geri sağ sol sonra bozuldu
Bana göre berbat bir filmdi heryönüyle.
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
Nerden buldun kardeş.
özelden linkleri atabilir misin bana?
bizde indirelim demü
quote:
Orjinalden alıntı: fat1453
sen filmin F sinden anlıyorsan bende neyim.Sırf dikkat çekmek,ilgiyi çekmek için atılmış,gereksiz bir post.
Konusu ne ? Çocukça bir şey mi ?
Filmi beğenmeyenler Schindlers list piano gibi filmlerle kıyaslarsa yada sanatsal yönü ağır basan o zaman iğrenç olabilir.Ama bence film kendi katagorisinde(bilimkurgu,çizgi film uyarlama) en iyiler arasındaa hatta bana göre en iyisi
Bide filmi beğenmeyenler neden beğenmediklerini ve transformersın rakibini de yazarlarsa daha sağlıklı bir tartışma olur.Ancak öyle film berbat izlemeye değmez tarzı içi boş yorum yapmak hiçde hoş değil.
bende sinemada izledim (capitolde) vizyona çıktığı ilk gün. ilk perde çok eğlenceliydi, çocuğun tipide çok komikti çöldeki akrep robot sahnesini çok beğendim. bugüne kadar izlediğim en güzel filmdi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: fat1453
sen filmin F sinden anlıyorsan bende neyim.Sırf dikkat çekmek,ilgiyi çekmek için atılmış,gereksiz bir post.
+1
hay ağzını seveyim
Sinemada izlediğim en iyi filmdi...
bunun oyuncaklarına hastaydım şimdi filmine de gidiyim bakalım nasılmış
efektler, müzik, kurgu tam sinemada izlenmek için ayarlanmış. iyi bir sinemada izlemek gerekiyor. çok gaza getiren sahneler var. ama bunun yanında filmde çok klişe sahneler var. felsefesini iyi oturtsalardı matrix gibi kalıcı olurdu ama 4-5 sene sonra ismini unuturuz bu filmin gibime geliyor
AFERİN İYİKİ GİTİNN
katılıom barış abi......
quote:
dostum özelden atar mısın bana da şu L i N K L E R İ bizde indirek ben bulamadım valla hep sinema çekimi yaw