Binbaşı
26 Aralık 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 95 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaslar selamlar,

Bir yildir vucut gelistirme ile agir kilolar altina girdim. Her ne kadar cabuk gelisimden ziyade bu sporda sureklilik daha onemli desemde salona girince dayanamayip agir kilolara girdik ve sonuc olarak turlu eklem rahatsizliklari, agir kilolarda siddetli bas agrilari ve son olarakta boyun fitigi olmusum.

Oyle ciddi bir agrim yok fakat uzun zamandir bu fitikla yasamisim. Buyuk ihtimal bech altinda incilttim bir ara kuturt diye bir ses gelmisti. Uzun yolculuklarda gogus hizamdaki omurilikte asiri agri oluyordu.

Elimde uyusma gucsuzluk yok. Bugun beyin ve sinir hastaliklarina gozuktum doktor birkac hareket yaptirdi sorun goremeyince mr istedi ve 5. ve 6. Eklemler arasinda kayma oldugunu basimi one ve arkaya yasladigimda sinir sikistigindan agri oldugu soyledi. Agirlik sporu yaptigimi soyledim birakma devam et kaslari guclendirecek hareketler yap dedi buyuk ihtimalle 25lik dumbeller ile sholder press yaptigimi bilmediginden hafif calis demek istedi.

Az once 4 kiloluk dumbell ile sholder press yapayim dedim yemedi direk o omuz eklemlerinden kikirt sesleri geliyor. Alternat curl yapayim dedim yine ayni.

Moralim cok bozuk bir senede kolum sirtim iyi hacim almisti, simdi ne olacak bilmiyorum.

Doktorun yazdigi ilaclarda tedavi amacli degil sadece agri kesici. Vucut bazen kendini yeniler dedi ama benim bu sporu birakmaya hic gonlum el vermiyor. Her antremanimda terimle banyo yapip antremanlarin haklini verirdim. Ameliyat olsam tekrar agir girebilirmiyim bir sonraki muayenede sorucam.

Full bodymis sliptmis siz siz olun size hareketi yanlis yapiyorsun diyen hocalara kulak verin :( bu tip bir durum yasayan varsada onerilerini dinleyebirim..
fatsecret uygulaması kalorimi 2200 gösteriyorken webdeki tüm sayfalar 1900 kalori almam gerektiğini söylüyor hangisi doğru.

hacim almak istiyorum ama hafif göbekliyim göbeği eritip hacim almaya karar verdim onun için diete giricem.

172
68
32
Yas 32, 1.72 boy 68 kiloyum yag oranim cok degil %11

Bulk yapan kisilerde bile benimki gibi cikma bir gobek yok.

Siska gelismek istemiyorum yemeklerime dikkat ediyorum ama bir taraftanda gobek rahatsiz etmiyor degil. Yanlismi yapiyorum emin degilim.

4 aydir spor yapiyorum kol sicak 37
Antreman oncesi 1 olcek + 2 amino asit hapi antreman sonrasi 1 olcek + 2 amino asit hapi seklinde uc aydir calisiyorum.

Salon hocasi tozu artirmami fayda goremeyecegimi soyledi. Dogal beslenmem iyi aslinda tavugu iyi marine edip sosladigimdan 300 gr tavugu tek ogunde yiyebiliyorum. 1 olcek protein tozu yetersizmidir soru isareti oldu. Siz nasil kullaniyosunuz..
acer em250 model netbook var, usb den xp yükledim, driverlarıda kendi sitesinde yükledim.

en son intel chipset driveri yükledim yeniden başlattım fakat tam oturum sayfası gelmeden mavi ekran alıyorum.
chipset i945gse yardımcı olursanız makbule geçecek..
cihaz almam lazım ama o kadar çok tabir varki, yani benim gibi çaylak biri için ne alacağını bilemiyor bu durumda.

birincisi online oyun oynamak istemiyorum yani banlı cihazlar bile bu durumda işimi görür sanırım
ikincisi kalın kasa ince kasada farketmez ama kalın kasada hangi modeller 3k görmez bunu bilmiyorum, sadece elite kasalarmı
son olarak hdd den oyun oynamak istiyorum 80-150gb iş görür

ekstra hiçbir aksesuar olmasına gerek yok, hatta yalnız yaşadığımdan tek joystic bile olabilir.

böyle özellikleri olan cihaz model olarak ne tavsiye edersiniz ne kadar eder.
güvenilir birini bulsam anında almak istiyorum ama denk gelmedi bir türlü.
Versiyon 4.1.1 telefon desirex

Cift tik arama, uzun basmada ise google cikiyor karsima.

Ne yapmam lazim, tsk.
tek yaşadığım evimin salonu amerikan mutfak, arasıra salonda uyuyakalıyorum ama kombinin patlama seslerinden irkilip uyandığım oluyor. mutfak dolabında kombi için kapalı bir dolap da yapılmış fakat buna rağmen sese hassas olduğumdan bu patlama seslerine 4 aydır alışamadım.
balkonu pimapen yaptırıp kombiyi taşımayı düşündüm ama inşaat müh. kız arkadaşım tesisatınıda değiştirmen gerekir yeniden proje bir sürü masrafımız olur diyerek gözümü korkuttu.

kombiyi balkona taşımayı şuan için düşünmüyorum. kombimin hermetik özelliği varmış yani az buçuk araştırmamdan anladığım kadarıyla ortamdaki oksijeni değilde bacadan oksijen alıyor.

ben bu kombinin bulunduğu dolabın içini bir güzel taş yünü ile kaplasam dolabın açık olan üst kısmını da bir güzel kapatsam (tamamen oksijene kapalı kutu gibi) ses tamamen sıfıra yakın olur diye düşünüyorum fakat kombi sistemlerinden pek anlamadığımdan sonucu ne olur kestiremedim.
merhaba, gece şarjı olan telefonumu sabah uyandığımda kapalı olarak gördüm. ilk işim şarja takmak oldu fakat ne kadar şarjda kalırsa kalsın açılmadı. şarjı taktığımda sadece kırmızı ışık var ve şarjdan çıkardığımda kırmızı ışık sönüyor.

servise vermeden neler deneyebilirim
servis içinde bostancı vatan pc den almıştım, pendik vatan pc ye versem bostancıya teslim edin derlermi. serviste ne kadar kalır (kvk) başka telefonum yok.
Merhaba bu iki ses sistemi için hangisinin özellikleri ön plana çıkar, hangisini tercih etmeliyim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.992
İkinci El Bölümü Mesajları: 323
Konularının görüntülenme sayısı: 47.499 (Bu ay: 1.089)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.