Şimdi Ara

Transformers'a gittik!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

filmin hemen sonunda bişeyler yayınladılar ben kamera arkası sanıp çıktım ne verildi orda babası bişey konuşuyordu

ya filmde son yazısından sonra bölüm eklemekte iyi moda oldu

valla bıkkınlık geldi....!

Karayip Korsanları 3 de aynı olay vardı az sövmedim o zaman...!

ama Transformers'ın etkisinde kaldığımdan herhalde tırsmadan sövemedim

Bu arada harbiden de Çin ve İran'a filmde bile dil uzatıyo adamlar...!! Yani pes.!

Bunların dışında filmin herşeyi mükemmeldi...!

ARTIK BIKTIK BU AMERiKAN PROPAGANDASINDAN yaaa...!

The HuLK (Yeşil Dev) de aynı şey vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: kidskiller

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Bu güne kadar beni en çok etkileyen filmdir herhalde. Mükemmel ötesi bir film olmuş ellerine sağlık yapanların. Yalnız Optimus birazcık dayak yedi Megatrondan ama olsun Bu arada 2. film çekilecekmiş

Edit: Arkadaşlar Autobotlardan ölen robotun ismi neydi? Birde bu Autobotlara sonradan katılan eleman kimdir neyin nesidir? (Çizgi dizilerinde vardı da aklıma takıldı.) Bir arkadaşa sordum Starscream bir kılıçı elde etmek için Autobotlara geçti dedi ama beni aydınlatırsanız sevinirim

Autobotlardan ölen robotun ismi jazz dir.

Autobotlara sonradan katılan eleman kimdir yanilmiyosam barricade idi.

bu arada tekrar solemeden gecemicem barricade polis arabasi saleen 5281 mustang siyah polis arabasina kiliginda deceptiona ne oldu ??

starscream ise film biter bitmez çıkan arkadaslara soliyim aceleden uzaya doğru yol aliyodu...

Evet barricade ile starscream'in ne olduğu filmin sonunda gösterilmedi muallakta kaldı orası

Belkide 2.film için açık kapı bıraktılar

Barricade Autobot değil ki ? Deception lardan.Bumblebbe ile ilk dövüşen polis arabasına dönüşen eleman Starsceram de sanırım en son Jazz'i öldürürken gösterildi..Ama Jazz'ı kim öldürdü tam çözemedim. ?? Megatron mu Starscream mı ??

Barricade sonradan katılıyormuş Autobotlara Ayrıca Jazzi Megatron 2ye böldü Bu arada filme 2-5 dk geç girdik başı öyle gitti sonunu da kaçırmışız yazılardan sonra Starscream kaçmış falan 2. filmi nasıl bekliyeceğim ben şimdi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kidskiller

quote:

Bu güne kadar beni en çok etkileyen filmdir herhalde. Mükemmel ötesi bir film olmuş ellerine sağlık yapanların. Yalnız Optimus birazcık dayak yedi Megatrondan ama olsun Bu arada 2. film çekilecekmiş

Edit: Arkadaşlar Autobotlardan ölen robotun ismi neydi? Birde bu Autobotlara sonradan katılan eleman kimdir neyin nesidir? (Çizgi dizilerinde vardı da aklıma takıldı.) Bir arkadaşa sordum Starscream bir kılıçı elde etmek için Autobotlara geçti dedi ama beni aydınlatırsanız sevinirim

Autobotlardan ölen robotun ismi jazz dir.

Autobotlara sonradan katılan eleman kimdir yanilmiyosam barricade idi.

bu arada tekrar solemeden gecemicem barricade polis arabasi saleen 5281 mustang siyah polis arabasina kiliginda deceptiona ne oldu ??

starscream ise film biter bitmez çıkan arkadaslara soliyim aceleden uzaya doğru yol aliyodu...

Evet barricade ile starscream'in ne olduğu filmin sonunda gösterilmedi muallakta kaldı orası

Belkide 2.film için açık kapı bıraktılar

Barricade Autobot değil ki ? Deception lardan.Bumblebbe ile ilk dövüşen polis arabasına dönüşen eleman Starsceram de sanırım en son Jazz'i öldürürken gösterildi..Ama Jazz'ı kim öldürdü tam çözemedim. ?? Megatron mu Starscream mı ??

Barricade sonradan katılıyormuş Autobotlara Ayrıca Jazzi Megatron 2ye böldü Bu arada filme 2-5 dk geç girdik başı öyle gitti sonunu da kaçırmışız yazılardan sonra Starscream kaçmış falan 2. filmi nasıl bekliyeceğim ben şimdi

+1907

• Güzeldi ama beklediğim kadar değil..Filmin sonu çok kopuktu..
    Bide kız sd kartı sokup o kadar kolay nasıl çaldı bilgiyi...Amerika Ulusal Güvenlik Biriminden...
  • Sam'in ebay'deki nickini hatırlayaan varmı girip bakalım bi tabi varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 10 Temmuz 2007; 12:17:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kensei ®

Güzeldi ama beklediğim kadar değil..Filmin sonu çok kopuktu..
    Bide kız sd kartı sokup o kadar kolay nasıl çaldı bilgiyi...Amerika Ulusal Güvenlik Biriminden...

İyi de zaten onlar izin verilmiş kişilerdi her türlü şeye kolayca ulaşabilmeleri gayet normal bence..
  • quote:

Sam'in ebay'deki nickini hatırlayaan varmı girip bakalım bi tabi varsa

Çapkın227 mi neydi
  • başlığı açılmış gerçi ama burda konuşmak daha mantıklı gibi...

imdb transformers 2 Yi yazmış
    http://www.imdb.com/title/tt1055369/

ilginç bişey tabi...
  • quote:

quote:

Çapkın227 mi neydi

Aha buldum nicki LadiesMan217

http://myworld.ebay.com/ladiesman217/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 10 Temmuz 2007; 16:03:54 >

• yaw filme gittik gitmesine de yaptığı gişe hâla az gibi geliyo bana

http://beyazperde.mynet.com/box.asp

• Ben de çok beğendim
  • quote:

quote:

quote:

Çapkın227 mi neydi

Aha buldum nicki LadiesMan217

http://myworld.ebay.com/ladiesman217/

• arkadaslar gecen gun filme gittim gercekten cok hosuma gitti ama aklima takilan bi soru var.
    filmin sonlarina dogru savas sahnesinde eleman elindeki kübü düşürmüştü ve birkac robot olmustu cop tenekesinden felan onlara ne oldu öldürmediler dimi onlari
  • Eleştiri:
    Dikkat: Filmi izlemeyen arkadaşların okumamasını öneriyorum.

-Oyunculuk ikinci kaliteydi.
    -Sahnelerde o kadar çok yakın çekim vardı ki, ne olduğunu anlamak çok zor oluyordu.
    -Kimin kime vurduğunu anlamak için de gözlerinizi sürekli bir oraya bir buraya bakmak zorunda kalıyordunuz ki artık bir süre sonra gözleriniz ağrıyordu.
    -Senaryo üzerinde yeterince düşünülmemişti: Örnekler:
    --->Futbolcularla takılan hırsız hatun aynı gün çoçuğun kucağına oturuyor, ertesi gün savaşçı oluyor.
    --->Glen Whitmann (Salak şişman hacker bozuntusu) nun SD karttan kelimeleri çıkartma bölümü bu kadar mı uydurma yapılır, az ciddiyet olsaydı keşke. Bilgisayardaki komik bir yazılım ile 3 kilit kelime çıkıyor ne tesadüf.
    --->İkinci bir tesadüf nasıl oluyor da hacker ile hatun SD karttan şifreyi çözerken FBI anında baskın yapıyor ?
    --->Gözlüğü senaryoya zorla sokmuşlar gibiydi, hiç bir işlevini göremedim. Optimus Prime gözlüğe bakıp küp'ün yerini buluyordu ama zaten yolda karşılaşıp şehre dönüyorlardı. Şehire kadar da doğru düzgün bir icraat olmadı.
    --->Havada roketler uçuşurken, bütün ortalık yıkılırken insanların da yüzlercesinin ölmesi gerekmiyor mu? Ortalıkta pek ceset ve kan göremedim, belki de küçük çocuklardan da para kazanalım, yaş sınırı olmasın diye mi kan ve ölüm yoktu?!
    --->Filmin başındaki ilk baskından kurtulan bir kaç asker zorlama bir şekilde tekrar çatırmaya götürülüyor. ABD'nin başka askeri yok mudur? (Gece baskın olduğunda ordan kaçarlar, sabaha karar yürürler, hiç yorulmazlar, filmin sonuna kadar da hiç yorgunluk belirtisi göstermezler, süper asker herhalde bunlar )
    --->Gözlüğü aramak için hatun ile çocuk odayı ararlar. O sırada anne babası gelir. Hemen hatun arkası rahatlıkla görünen küçük bir sandalyanin arkasına saklanır. Bu oda ne kadar büyük bir odadır ki böyle, anne babası odaya girince hatunu göremez, saçma bir durum.

ve daha niceleri...

• Michael Bay yerine başka bir yönetmen olsaydı keşke.
  • Keşke steven amca yönetseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 11 Temmuz 2007; 2:22:26 >
  • Scorsese amcamız da olabilirdi...
    zaten bu iki amcamızın yaptığı filmler kendini belli ediyo
  • kalpakçi

Futbolcularla takılan hırsız hatun aynı gün çoçuğun kucağına oturuyor, ertesi gün savaşçı oluyor.
    ikisini yapamazmi bir bayan. lara croft da sex sahneleri var ama hatun önüne geleni biçiyor (tomb raider)

Havada roketler uçuşurken, bütün ortalık yıkılırken insanların da yüzlercesinin ölmesi gerekmiyor mu? Ortalıkta pek ceset ve kan göremedim, belki de küçük çocuklardan da para kazanalım, yaş sınırı olmasın diye mi kan ve ölüm yoktu?!
    13 + film zaten ama kan transformers e yakişmicakti bence en güzelini yaptilar.

--->Filmin başındaki ilk baskından kurtulan bir kaç asker zorlama bir şekilde tekrar çatırmaya götürülüyor. ABD'nin başka askeri yok mudur? (Gece baskın olduğunda ordan kaçarlar, sabaha karar yürürler, hiç yorulmazlar, filmin sonuna kadar da hiç yorgunluk belirtisi göstermezler, süper asker herhalde bunlar )
    ne yani uyuma sahnelerinidemi gösterecekler sana

--->Gözlüğü aramak için hatun ile çocuk odayı ararlar. O sırada anne babası gelir. Hemen hatun arkası rahatlıkla görünen küçük bir sandalyanin arkasına saklanır. Bu oda ne kadar büyük bir odadır ki böyle, anne babası odaya girince hatunu göremez, saçma bir durum.
    belkide orasi bayaa bir karanlik o odada n eolup bittigini sinema ekraninda görebilmen için yapmiştir he rachet tuttugu işiktan bahsediyorsan yer ve konum önemli..

• kidskiller
    ikisini yapamazmi bir bayan. lara croft da sex sahneleri var ama hatun önüne geleni biçiyor (tomb raider)

Yani yakışıklı futbolcularla zaman öldüren bir hatun, bir gecede dünyayı kurtaran kız olmak istiyor ve Sam Witwicky'in arabada kucağına oturuyor (yanlış anlamayın, gerçekten filmde öyle olduğu için öyle diyorum)

ne yani uyuma sahnelerinidemi gösterecekler sana
    Askerin uyuyup uyumadığı kesin olmamakla birlikte, onlarca kilometre yol yürümüş, saatlerce savaşmış bir asker robot değilse, biraz yorgunluk göstermeli.

belkide orasi bayaa bir karanlik o odada n eolup bittigini sinema ekraninda görebilmen için yapmiştir he rachet tuttugu işiktan bahsediyorsan yer ve konum önemli..
    Gözlüğü aramaya yetecek kadar, ve sandalyenin arkasındaki birini görecek kadar oda aydınlıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar gecen gun filme gittim gercekten cok hosuma gitti ama aklima takilan bi soru var.
    filmin sonlarina dogru savas sahnesinde eleman elindeki kübü düşürmüştü ve birkac robot olmustu cop tenekesinden felan onlara ne oldu öldürmediler dimi onlari

onlara noldu bende anlamadım.sonlara doğru bitane kızın siyah jip,i adamın bilg. kasası ,falan roboto dönüştü sora kaldı onlar.

""Filmin başındaki ilk baskından kurtulan bir kaç asker zorlama bir şekilde tekrar çatırmaya götürülüyor. ABD'nin başka askeri yok mudur? (Gece baskın olduğunda ordan kaçarlar, sabaha karar yürürler, hiç yorulmazlar, filmin sonuna kadar da hiç yorgunluk belirtisi göstermezler, süper asker herhalde bunlar ""

bi ton askeri var abd nin başka adammı kalmamış cidden 10 kişi kocaman robotlara karşı.

""Bu oda ne kadar büyük bir odadır ki böyle, anne babası odaya girince hatunu göremez, saçma bir durum. ""

hatun ilk önce dolap gibi biyere girdi diye hatırlıyorum ben.sora sandalyenin arkasından çıktı.sandalyede cidden ne biçim sandalyeymiş koca bi insanı arkasına saklıyo.

bide, ordaki sarı camaro deilde, siyah polis arabası mustang'e bittim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.