Şimdi Ara

Transformers'a gittik!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fılmıden yenı geldım. Gercekten sınemada ızlenmesı gereken bır yapım.Goruntu ve ses olarak harıkaydı.Bazı sahnelerde yanındakı hatunlar yerınden zıpladı. Bazı arkadasların yazdıkları gıbı tuhaflıklar olabılır ama o kadar takılmaya degmez. Umarım Devamı gelır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Eleştiri:
    Dikkat: Filmi izlemeyen arkadaşların okumamasını öneriyorum.

-Oyunculuk ikinci kaliteydi.
    -Sahnelerde o kadar çok yakın çekim vardı ki, ne olduğunu anlamak çok zor oluyordu.
    -Kimin kime vurduğunu anlamak için de gözlerinizi sürekli bir oraya bir buraya bakmak zorunda kalıyordunuz ki artık bir süre sonra gözleriniz ağrıyordu.
    -Senaryo üzerinde yeterince düşünülmemişti: Örnekler:
    --->Futbolcularla takılan hırsız hatun aynı gün çoçuğun kucağına oturuyor, ertesi gün savaşçı oluyor.
    --->Glen Whitmann (Salak şişman hacker bozuntusu) nun SD karttan kelimeleri çıkartma bölümü bu kadar mı uydurma yapılır, az ciddiyet olsaydı keşke. Bilgisayardaki komik bir yazılım ile 3 kilit kelime çıkıyor ne tesadüf.
    --->İkinci bir tesadüf nasıl oluyor da hacker ile hatun SD karttan şifreyi çözerken FBI anında baskın yapıyor ?
    --->Gözlüğü senaryoya zorla sokmuşlar gibiydi, hiç bir işlevini göremedim. Optimus Prime gözlüğe bakıp küp'ün yerini buluyordu ama zaten yolda karşılaşıp şehre dönüyorlardı. Şehire kadar da doğru düzgün bir icraat olmadı.
    --->Havada roketler uçuşurken, bütün ortalık yıkılırken insanların da yüzlercesinin ölmesi gerekmiyor mu? Ortalıkta pek ceset ve kan göremedim, belki de küçük çocuklardan da para kazanalım, yaş sınırı olmasın diye mi kan ve ölüm yoktu?!
    --->Filmin başındaki ilk baskından kurtulan bir kaç asker zorlama bir şekilde tekrar çatırmaya götürülüyor. ABD'nin başka askeri yok mudur? (Gece baskın olduğunda ordan kaçarlar, sabaha karar yürürler, hiç yorulmazlar, filmin sonuna kadar da hiç yorgunluk belirtisi göstermezler, süper asker herhalde bunlar )
    --->Gözlüğü aramak için hatun ile çocuk odayı ararlar. O sırada anne babası gelir. Hemen hatun arkası rahatlıkla görünen küçük bir sandalyanin arkasına saklanır. Bu oda ne kadar büyük bir odadır ki böyle, anne babası odaya girince hatunu göremez, saçma bir durum.

ve daha niceleri...

saçmalamışsın yani her filmde gerçek hayatta pek sık rastlamadığımız şeyler oluyor öyle düşünürsen "oceans" seriside saçmalık dolu, "die hard" külli uydurma, hele hele "rambo" palavra demen gerekir. bırak bu işleri böyle eleştiriler getirceksen izleme filim milm. mantık ararsan baş yapıt diye adlandıracağımız bir çok film yalan olur gider. bunun tartışması olmaz lütfen yani

• quote:

Filmin başındaki ilk baskından kurtulan bir kaç asker zorlama bir şekilde tekrar çatırmaya götürülüyor. ABD'nin başka askeri yok mudur? (Gece baskın olduğunda ordan kaçarlar, sabaha karar yürürler, hiç yorulmazlar, filmin sonuna kadar da hiç yorgunluk belirtisi göstermezler, süper asker herhalde bunlar )
    --->Gözlüğü aramak için hatun ile çocuk odayı ararlar. O sırada anne babası gelir. Hemen hatun arkası rahatlıkla görünen küçük bir sandalyanin arkasına saklanır. Bu oda ne kadar büyük bir odadır ki böyle, anne babası odaya girince hatunu göremez, saçma bir durum.

Bu yorumları yapanlar siz nasıl film izliiyorsunuz allah aşkına

1.Yorgunluk belirtisi konusundaki yorum: sanki olaylar 2 gün içinde geçmiş gibi yorum yapıyorsunuz olayların ne kadar sürdüğü belli değil bu yüzden yorgun olmamaları doğaldır.
    2.Koskoca ABD nin başka askeri yok mu?Bu ne biçim soru yaaa askerler görev olarak çatışmaya gitmedi onlar robotlar ile birebir savaşıp hayatta kaldıkları ve robotlar hakkında bilgi edinmek için baraja getirildi(küp ve megatron olduğu yere)Ondan sonra desepcitionlar saldırıncada ister istemez savaşmak zorunda kaldılar ayrıca Abd ordusunun uçakları da vardı ama deceptionlardan biri hakladı onları.
    3.Gözlüğü ararken ışık vardı ancak bizim autobotlardan biri saklanırken yanlışlıkla elektrik direğine takıldı ve bütün mahallenin elektriği gitti.Anne babası da çocuğu kontrol ederken de ışık yoktu ve doğal olarak oda karanlıktı sandalyenin arkasından kızın gözükmeme sebebide budur

Umarım bu açıklamalar sorularının ve senin saçmalık diye nitelendirdiğin şeylere cevap olarak kabul edersin.

• quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

1.Yorgunluk belirtisi konusundaki yorum: sanki olaylar 2 gün içinde geçmiş gibi yorum yapıyorsunuz olayların ne kadar sürdüğü belli değil bu yüzden yorgun olmamaları doğaldır.
    2.Koskoca ABD nin başka askeri yok mu?Bu ne biçim soru yaaa askerler görev olarak çatışmaya gitmedi onlar robotlar ile birebir savaşıp hayatta kaldıkları ve robotlar hakkında bilgi edinmek için baraja getirildi(küp ve megatron olduğu yere)Ondan sonra desepcitionlar saldırıncada ister istemez savaşmak zorunda kaldılar ayrıca Abd ordusunun uçakları da vardı ama deceptionlardan biri hakladı onları.
    3.Gözlüğü ararken ışık vardı ancak bizim autobotlardan biri saklanırken yanlışlıkla elektrik direğine takıldı ve bütün mahallenin elektriği gitti.Anne babası da çocuğu kontrol ederken de ışık yoktu ve doğal olarak oda karanlıktı sandalyenin arkasından kızın gözükmeme sebebide budur

Umarım bu açıklamalar sorularının ve senin saçmalık diye nitelendirdiğin şeylere cevap olarak kabul edersin.

Evet 3 tanesine açıklama yapar gibi olmuşsunuz.

1.Evet olaylar 2~3 gün içinde gelişiyormuş gibi geldi, ama diyorsanız şehirdeki savaş 1 hafta sürdü, araba yolculuğu 1 hafta sürdü vs... film çok geniş bir zaman aralığını anlatıyordu diyorsanız o zaman bir şey diyemem, ama ilk izleyişte 2~3 gün gibi geliyor bu açık.
    2. Captain Lennox'ı ve Sergeant Epps'i (bu hiç yorulmayan ve ilk baskından kurtulan askerler) ünlü birileri oynadığı için belki de filmin sonuna kadar zorlama senaryo ile gördük.
    3. Evet elektrik direğine takıldı ve elektrik kesildi, haklısın, ama elektrik olmamasına rağmen oda gayet aydınlıktı. Kız ayağa kalktığında da odanın ne kadar aydınlık olduğu açık olarak görülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 11 Temmuz 2007; 17:11:08 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Evet 3 tanesine açıklama yapar gibi olmuşsunuz.

1.Evet olaylar 2~3 gün içinde gelişiyormuş gibi geldi, ama diyorsanız şehirdeki savaş 1 hafta sürdü, araba yolculuğu 1 hafta sürdü vs... film çok geniş bir zaman aralığını anlatıyordu diyorsanız o zaman bir şey diyemem, ama ilk izleyişte 2~3 gün gibi geliyor bu açık.
    2. Captain Lennox'ı ve Sergeant Epps'i (bu hiç yorulmayan ve ilk baskından kurtulan askerler) ünlü birileri oynadığı için belki de filmin sonuna kadar zorlama senaryo ile gördük.
    3. Evet elektrik direğine takıldı ve elektrik kesildi, haklısın, ama elektrik olmamasına rağmen oda gayet aydınlıktı. Kız ayağa kalktığında da odanın ne kadar aydınlık olduğu açık olarak görülebilir.

Şuna bak yaa sanki ordaymış gibi konuşuyor Her lafına cevap buldular diye saçmalamana gerek yok kendini bu kadar kasma sakinleş beğenmediysen Transformers 2 ye gitmezsin olur biter

• quote:

Orjinalden alıntı: Inflictum

Şuna bak yaa sanki ordaymış gibi konuşuyor Her lafına cevap buldular diye saçmalamana gerek yok kendini bu kadar kasma sakinleş beğenmediysen Transformers 2 ye gitmezsin olur biter

Fanatiklikten göremediğiniz, filmin rezilliklerini gösteriyorum size. Teşekkür bile etmedi kimse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 13 Temmuz 2007; 12:34:48 >
  • quote:

quote:

Fanatiklikten göremediğiniz, filmin rezilliklerini gösteriyorum size. Teşekkür bile etmedi kimse.

Bu filmin rezilliği varsa biz senle hiç konusmayalım arkadaşım, son zamanlarda izledigiiz ve zevk aldıgımız en iyi film. Zevk almak için gidiyoruz ve bunu fazlasıyla haketti film. Seninki eleştiri degil, rezillik gösterip polemik yaratmak.

Rezil bir filmse ben begenmedim dersin birdaha da gitmezsin .

En basta yaptıgın elestiri tamam güzel eleştiri her zamna güzeldir ama simdiki rezillik tabirin çok kaba.

• quote:

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

quote:

Bu filmin rezilliği varsa biz senle hiç konusmayalım arkadaşım, son zamanlarda izledigiiz ve zevk aldıgımız en iyi film. Zevk almak için gidiyoruz ve bunu fazlasıyla haketti film. Seninki eleştiri degil, rezillik gösterip polemik yaratmak.

En basta yaptıgın elestiri tamam güzel eleştiri her zamna güzeldir ama simdiki rezillik tabirin çok kaba.

Öncelikle filme rezil demedim, bazı noktalarının rezil olduğunu söyledim. Film ortalamanın çok üstünde ve büyük bütçeli çok emek verilmiş bir film, bu konuda hem fikiriz sanırım.

Tamam ben beğenmedim diyorum, eleştiri yapıyorum. Siz de beğendik diyorsunuz savunma yapıyorsunuz. Bu gayet normal. Birbirimize hakaret etmiyoruz, görüş ayrılığından dolayı özgürce tartışıyoruz.

"Beğenmediysen ikinci filme gitme" cümlesi de bana kaba geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle filme rezil demedim, bazı noktalarının rezil olduğunu söyledim. Film ortalamanın çok üstünde ve büyük bütçeli çok emek verilmiş bir film, bu konuda hem fikiriz sanırım.

Tamam ben beğenmedim diyorum, eleştiri yapıyorum. Siz de beğendik diyorsunuz savunma yapıyorsunuz. Bu gayet normal. Birbirimize hakaret etmiyoruz, görüş ayrılığından dolayı özgürce tartışıyoruz.

"Beğenmediysen ikinci filme gitme" cümlesi de bana kaba geliyor.

valla ben filmin tamamına rezil diyorum özel efektler haric...bir transformers hayranı olarak cok üzüldüm gercekten böyle saçma bir film yaptıklarından dolayı..Michael Bay in e-mail adresi olsa yazacagım valla "lütfen devam filmine dokunmayın"..anne babanın evdeyken elektriklerin kesildigi sahne autobotların hali neydi ya..tam şebek gibi yapmışlar...film tamamen bir amerikan propagandası

• vallahi acayip komik sahneler vardı
    zaten efektlerde aşmışlar söylenicek bişey yok
    bi ara salondaki insanlara baktım hepsi kendinden geçmiş heycanla bakıyollar ekrana
    1 tane gereksiz sahne yoktu bu yüzden akıcılık çok iyi insan sıkılmıyo izlerken
    filmin sonunda bazı robotlar çıktı ortaya (2 tane kızın arabası robota dönüştü,pepsiler robot oldu...)
    onlara noldu bilinmez
  • Çizgi filmi izlediğimde küçüktüm konuyu vs. hatırlamıyorum bana çocuk filmi gibi geldi.
    Zaten 21:00 seansı olmasına rağmen çocuklar vardı. Ama daha kötüsü beyin fonksiyonları gelişmemiş yetişkinler vardı. insanlar hala sinemada nasıl davranıcağını bilmiyolar

Bikaç eleştiri de benden:
    -Çocuğun aptalca diyalogları ilk bölümde sizi bilmiyorum ama beni baydı.
    -Sinyalin içinde nasıl ses yakalıyolar anlamadım. ghz'lik dijital veri sinyallerin üstüne khz'lik ses sinyalini uzaylılar neden bindiriyor ?
    -Hackerın virusden kodları çıkarması da çocukca olmuş. Ayrıca madem diğerleri insanlara virus atabiliyolar autobotllar nasıl anti-virus atamıyor sisteme aynı çağdan gelmediler mi? Onlar da mı çağresiz bu viruslere?

Ama ses ve görsel efektler mükemmeldi. Yani daha ötesi olurmu bilmiyorm.

• quote:

quote:

quote:

+1907 kalpakci filmi kötülicem diye saçmalamış Son günlerdeki en şahane filmlerden kim ne derse desin

• Arkadaşlar msnimde yarı türk yarı amerikan bir arkadaş var kayıtlı olduğu hotmail adresi jp (japonya) dmbg pictures ta çalışıyor ve bu filme efekt yapımcısıydı daha türkiyede reklamları bile çıkmadan yaklaşık 3 ay önce trailerına bakabilmişdim.Uzun zamandır msn açmıyor adı edward yoğun heralde bu aralar.
    Arkadaşlar bu forumada üye dbgpictures

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 14 Temmuz 2007; 7:48:27 >
  • Ha ha efekt yapımcısı buraya üye

Gittim beğendm Bidaha olsa bidaha giderim Tabi megan foxun da katkısı war
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisay

valla ben filmin tamamına rezil diyorum özel efektler haric...bir transformers hayranı olarak cok üzüldüm gercekten böyle saçma bir film yaptıklarından dolayı..Michael Bay in e-mail adresi olsa yazacagım valla "lütfen devam filmine dokunmayın"..anne babanın evdeyken elektriklerin kesildigi sahne autobotların hali neydi ya..tam şebek gibi yapmışlar...film tamamen bir amerikan propagandası

quote:

Orjinalden alıntı: ikista

Çizgi filmi izlediğimde küçüktüm konuyu vs. hatırlamıyorum bana çocuk filmi gibi geldi.
    Zaten 21:00 seansı olmasına rağmen çocuklar vardı. Ama daha kötüsü beyin fonksiyonları gelişmemiş yetişkinler vardı. insanlar hala sinemada nasıl davranıcağını bilmiyolar

Bikaç eleştiri de benden:
    -Çocuğun aptalca diyalogları ilk bölümde sizi bilmiyorum ama beni baydı.
    -Sinyalin içinde nasıl ses yakalıyolar anlamadım. ghz'lik dijital veri sinyallerin üstüne khz'lik ses sinyalini uzaylılar neden bindiriyor ?
    -Hackerın virusden kodları çıkarması da çocukca olmuş. Ayrıca madem diğerleri insanlara virus atabiliyolar autobotllar nasıl anti-virus atamıyor sisteme aynı çağdan gelmediler mi? Onlar da mı çağresiz bu viruslere?

Ama ses ve görsel efektler mükemmeldi. Yani daha ötesi olurmu bilmiyorm.

@radyasyo_N
    Bu yorumlar saçmalamak değil, olumsuz görüş belirtmektir, beğendiğini söylemek kadar beğenmediğini söylemek de doğaldır.

• bırakın arkadaşlar bu kadar kaprisli bu kadar detaycı adam bir şeyi beğenmez hayattanda ne zevk alıyordur şüpheliyim

olumsuz eleştiri ayrıdır karalamak kötülemeye yönelik eleştiri ayrıdır
  • arkadaşlar ''dondurmam gaymak'' isimli bi film vardı izleyen var mı?
    ben filmden sonra 3-4 hafta sinemaya gitmedim
    çok çok mutlu olan insanlara tavsiyem bu filmi izlemeleri...
    biraz normale dönerler.
  • film harikaydı :) robotları gercekten ayırt etmek nerdeyse imkansızdı, bence kesinlikle 2. film olcak derim. Ayrıca 2.filmde dinobotlar cıkabilir die dusunuorum cunku bu filmde deceptionların tarafında olan boceklerden akrep gozuktu... boceklerin ortaya cıktıgı bolumlerde dinobotlarda orataya cıkmıstı ve bir kac kez taraf deiştirip en son optimusun tarafına gecmislerdi..
  • kim ne derse desin film güzeldi
  • Mükemmel bir filmdi.Karakterler arasında diyaloglar olsun,efektler olsun,aksiyon olsun süper oturtulmus filme.Herseyiyle mükemmel bir film
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.