Şimdi Ara

Transformers'a gittik!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • by_ram ile birlikte transformers'tan az önce çıktık harika ötesi bir film...sinemada izlenmesi gerek bir film yazık edersiniz evde izlemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 6 Temmuz 2007; 22:26:01 >

• Evet ama savaş sahneleri Yönetmene yakışmamış.Sen git Güzelim Pearl Harbour u çek ondan sonra böyle savaş lı sahneler çek.
    Biraz düşündürücü.Özellikle 1-2 yerde kopukluk var ama onun haricinde film şahane tabi.Gerçekten tebrik ediyorum.
  • en kısa zamanda ben de gitmek istiyorum...
  • bugün ben de gittim.16.15 seansıydı.kız kardeşimle gittim.normalde kızların sevmediği tarzda bir filmdir ama ben de gelcem dedi.

filmden çok etkilendim.amerikanın nereye doğru gittiğini gösteriyor.animasyon robotlar öyle gerçek renderlanmış ki sanki maketi canlandırmışlar gibi. gerçek görüntüyle anime muhteşem birleştirilmiş.
    biz ise kokulu çoraplı ezik insanları seçme derdine düşmüşüz hangisi bizi daha iyi yönetir?pardon kazıklar diye

yalnız ordaki kız çok ateşliydi ha
  • bence de güzel ya çok beyendim iyi reklam yapilmiş ki filme lazim arti amerika gine çok saga sola laf atmiş ama film güzel kesinlikle sinemada izlenmeli kopukluk valla isimlerini hatirlamiyorum ama polis arabasi şeklinde bir deception vardi ona ne oldu kaçirdim sanirsam bide filme gidenlerden ricam sinemada seyrettik ama wc proglemi yüzünden erken çikmak zorunda kaldim filmin sonunda sam ailesi ile röpörtaj yapildi ondan sonra bir sahne oldumu acaba bileniniz varmi.

çizgi filmde ki gibi jazz çabuk öldü hüsranim odur...:D
  • Son zamanlarda gittiğim en güzel filmdi.
    Olağanüstü gerçekten

Yeni geldim ve hala etkisindeyim.

Optimus
  • Bide filmin devamı gelebilir mi acaba ? En sondan robotlar biz artık buradyız dediler.Elbet birileri daha yanlarına uğricaktır
    Bide ben genelde bu transformers çizgi filmini izlemezdim.O yüzden temelim yoktur.Ama şunu sorucam ya bu robotlar böle birleşip devasa bişey olmuyorlar mıydı yoksa bu olay başka şeyden mi aklımda kalmış ???????????????????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde izleyecem herhalde.Sinema ateş pahası
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Bide filmin devamı gelebilir mi acaba ? En sondan robotlar biz artık buradyız dediler.Elbet birileri daha yanlarına uğricaktır
    Bide ben genelde bu transformers çizgi filmini izlemezdim.O yüzden temelim yoktur.Ama şunu sorucam ya bu robotlar böle birleşip devasa bişey olmuyorlar mıydı yoksa bu olay başka şeyden mi aklımda kalmış ???????????????????????

o voltrandan aklında kalmış olabilir. voltranda 5 aslan birleşip voltranı oluşturuyodu. 2. sezon voltranda voltranı çok sayıda araba oluşturuyodu belki ordan karıştırdın.

filme gelince harika, müthiş, süper ötesi bir film olmuş herkes gitsin çocukken çizgi filmini çok sevdiğim transformers ın sinema filmini izlemek çok keyif verdi bana.

• Ben de çarşamba gideceğim mecburi işten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

quote:

Bide filmin devamı gelebilir mi acaba ? En sondan robotlar biz artık buradyız dediler.Elbet birileri daha yanlarına uğricaktır

o voltrandan aklında kalmış olabilir. voltranda 5 aslan birleşip voltranı oluşturuyodu. 2. sezon voltranda voltranı çok sayıda araba oluşturuyodu belki ordan karıştırdın.

filme gelince harika, müthiş, süper ötesi bir film olmuş herkes gitsin çocukken çizgi filmini çok sevdiğim transformers ın sinema filmini izlemek çok keyif verdi bana.

Eywallah saolasın bilgi için.

• Arkadaşlar az önce çıktım filmden.. Helal olsun diyorum.. Efektler harikaydı.

Ancak yine steven spielberg'ün o Amerikan askerini övme olayı yine vardı.

Özellikle Megatron'a bayılacaksınız arkadaşlar. Optimus prime'ı madara etti
  •  Transformers'a gittik!!!

Transformers'a gittik!!!

Foto koyam biraz.

• Son zamanlarda ızledıgım en ıyı fılm dıye bılırım
  • benim gibi yaşı 27 civarı insanlar için yani çizgi filmini çocukken izlerken zevkten sapıtan adamlar için paha biçilmez bi film olmuş, görsel efekt konusu ise ayrı bi olay izlediğim en ii görsel efekte sahip filmdi, sinemada izlemek farz öle 5 artı 1 le falan olcak iş değil hatta sinemayı bile seçin dandik bi sinemada bile izlenmez

edit: filmin bütçesi hakkında fifri olan varmı, astronamik bir rakam olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord of chaos -- 7 Temmuz 2007; 1:39:47 >
  • bende gitmek istiyorum kesinlikle
    voltraaaann!
  • quote:

Orjinalden alıntı: findikkirann

bende gitmek istiyorum kesinlikle
    voltraaaann!

tabi voltranı oluştururlar belki sormak lazım optimusa
  • quote:

quote:

quote:

transformers bir bölümünde otorobotlar sanirsam isimleri deceptionlar tüm robotlar birleşiyo daha büyük bir güç elde ediyolar ama sadece bir bölümünde onada rastladiysan bilemem ..

• quote:

Orjinalden alıntı: kidskiller

quote:

quote:

quote:

transformers bir bölümünde otorobotlar sanirsam isimleri deceptionlar tüm robotlar birleşiyo daha büyük bir güç elde ediyolar ama sadece bir bölümünde onada rastladiysan bilemem ..

Yok sanmam.Rastlamamışımdır.

• Efekler konusunda da yorum yapmaya gerek yok sanırım.

Robot efekleri dışında, kübün ufalma efekti bile şahaneydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 7 Temmuz 2007; 3:05:30 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.