Şimdi Ara

Transformers'a gittik!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmi hiç beğenmedim,bitirmişler canım Transformers efsanesini. Yok amerikalılar dünyayı kurtarıyor,yok aşk hikayesi.Ne ilgisi var Transformers'ların bunlarla.Tam 7-15 yaş teenage filmi olmuş.
  • saçmalama ne bekliyordun neymiş o canın transformers efsanesi söyle de biz de bilelim. ne bekliyordun amerikalılar çekiyor sonuçta. çizgifilm le aynı olmayacağını tahmin etmiş olman lazım birazcık film(özellikle çizgifilm-roman dan yola çıkılanlar) izliyorsan...
  • tabi ki amrekaklılar çektigine göre onlar kurtaracak tabi
    ayrıca elbetteki aşk ta olucak bu film sonucta
  • film cok guzel gitmeyenler varsa izlemelerini tavsiye ederim
  • 3 gün önce gittim mükemmel bir filmdi.
  • Arkadaşlar bu TRANSFORMERS filmini yukarılardada söyledikleri gibi sinamada izlemelisiniz.TEK KELİMEYLE SÜPER ÖTESİ BİR FİLM HERKESİN GİTMESİ GEREKEN BİR Film ( kızda fena değildi hani )
  • 90 ların başında bebeyken düşünürdüm bunu izlerken "acaba gece bijim yeno9 da kalkıp giyomuduy?" diye

az önce bilgisayarda izledim filmi yine düşündüm "ulan bu clio da gece kalkıp sürtüyo mudur acaba? bende diyom benzin çok gidiyo"

jazz a falan fazla üzülmedim de o bumblebee nin başına gelenleri görünce içimden "benim arabaya böyle yapanın ta " diyesim geldi acaip sinirlendim, üzüldüm.

demek ki çocuklukta kafada kalan şeyler anahtarları gelince eskisi gibi canlanıyormuş

• quote:

Orjinalden alıntı: by3mR3

Arkadaşlar bu TRANSFORMERS filmini yukarılardada söyledikleri gibi sinamada izlemelisiniz.TEK KELİMEYLE SÜPER ÖTESİ BİR FİLM HERKESİN GİTMESİ GEREKEN BİR Film ( kızda fena değildi hani )

• en kısa zamanda gitmek lazım o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

en kısa zamanda gitmek lazım o zaman

Mutlaka git..!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.