< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 29 Ağustos 2019; 14:49:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 29 Ağustos 2019; 14:49:9 > |
Yemin ederim artık mahalle karakolundaki polislerden gına geldi.Bunları denetleyen hiç mi kurum,kuruluş,kişi yok?Nedir bu sorumsuzluk,rahatlık?Aynı olay kendi başlarına gelse,3 kilometre öteden kamera kaydı bulup dosyaya eklerler.Yazık günah dosya açmamak için yaptıkları olaylara bak.
Bu arada konu sahibinin ısrarı takdire şayan.Çoğu insan bu kadar üzerinde durmazdı. |
Benim bu kıssadan hissem arabaya bir kamera almak ve karakoldan bir tanıdık edinmek.
|
Bu ülkede adamın yoksa hiçbir iş yapamayacağımızı bir kez daha anladım. Tekrardan geçmiş olsun.
|
elinize sağlık, okurken rahatladım...
|
Neyseki sağda solda tanıdıkların varmış . Yoksa birşey yapamazdin
|
tanıdık çok önemli, o da bizde yok..
|
Çok yararlı bir konu olmuş geçmiş olsun. Özellikle doblo tarzı araç kullanan insanların trafikte sıkıntısı olduğunu düşünmeye başladım dün aksam akan trafikte istanbulda adam makas ata ata ilerliyor araba savruluyor bildiğin Eğitilmez bir toplumuz gerçekten.
|
öf konu efsane. Elinize sağlık hocam, gına geldi şu dobloculardan, arabada tuğra olanlardan, full filmlilerden, beyaz ayarsız ışıklı çakallardan. Hepsi 3-5 aynı hareketleri yapma potansiyeline sahip. Olayın takipçisi olmanız çok hoşuma gitti, yüzümde gülümsemeyle okudum konuyu. Keşke emniyetten çok üst düzey bir yetkili şu konuları okusa da, sağlam bir denetleme sistemi getirilse. Mağdur kılığında ilçe emniyetlerine üst düzey yetkililer gidip gizli denetlemeler yapsalar.
Bu arada 500tl ne ki? 1000 den aşağı uzlaşmayın, hayatının dersini yaşasın adam. |
hocam helal olsun gerçekten ama olay bizim gibi garibanların başına gelse polisten azar yiyip evimize dönerdik. polislerin çoğu 6.000 tl maaşlarını çekmek için karakoldan çıkıyor artık. inanmayanlar, polise işe düşünce anlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 28 Ağustos 2019; 8:45:6 > |
|
|
|
|
|
|
|
|