Şimdi Ara

Trafikte aracınıza biri vurup kaçarsa ne yapacaksınız biliyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
81
Favori
73.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
542 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cahil vs cahil olmuş. Gelip bir de konu açmışsın.
  • Araç kullanmıyorum, ama kendime bile kamera taktırasım var. Video kayıtlar kanıt niteliği taşıyorsa sağıma soluma aksiyon kamerası takabilirim. Her gün onlarca aptal saptal araç hareketlerine denk geliyoruz.
  • Helal olsun cogumuz sirf ugrasmamak icin haklarimizdan inandik bildiklerimizden vazgeciyoruz.Tebrik ediyorum iyi bi mucadele sureci olmus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • " Karakol polisi artık çok eski görüntü derse bahsi geçen emniyetteki üst düzey tanıdıkta görüntülerin yedeği mevcut, ondan alınmasını isteyeceğim. "

tam olarak boyle yapin ki o tanidiginiz ust duzey memura yetkisiz kisilerle veri paylasmaktan sorusturma acilmasini garantilemis olun. Adama guzel bi kiyaginiz olur yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özet şeklinde hızlıca okudum
    hikaye başlamadan bitebilirdi, arkadan geldi dokundu , sen de indin foto çekmek amacıyla, ama son fotonu çektin, çünkü o da silahla indi....

dalaşmayın böyle adamlarla yav, bu ülkede günde 10 kişi silahla vurulup ölüyor, 10 kişi de yaralanıyor , 25 milyon tane ruhsatsız silah var

inanmayanlar için

http://www.umut.org.tr/umut-vakfi-turkiye-silahli-siddet-haritasi-2018/

bak ben şu anda bunu yazarken, bu ülkenin bir yerinde, megane ve doblo kapışması yüzünden aracından inip foto çekmeye hazırlanan birini indirmek üzereler, günde 20 kişi silahla vuruluyor, saat başına 1 kişi....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler.

Aracın içerisine ön ve arkada olmak üzere iki kamera şart oldu. Önlemini almazsak madur vatandaş hep zor durumda kalıyor ülkemizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Tanıdıkla iş yaptım demiyorum. Tanıdık sayesinde gördüm diyorum. Karşı tarafın ifadesini tanıdık sayesinde almadım. Dosyanın tamamını almak için dosyanın savcılığa sevkedilmesini beklemek gerekiyor. Bu şekilde bekleyerek savcılıktan aldım.

Olayların ilerleyişi açısından tanıdıkların bir etkisi yok dikkatli okuyun.
    Tanıdıksız veya rüşvetsiz iş yapmak yaptırmak zor bu memlekette .en iyiside hurda araba kullanmak bu memlekette

• Mecidiyeköy'de benzeri başıma geldi.

Taksici yandan arka tekerime vurdu, plastik tamponda küçük bir yarık oldu, jant'ta derin çizikler oldu.

Taksici zil zurna sarhoş belki farklı bir madde bile kullanmış olabilir, alkol sarhoşunu anlarız sonuçta.

Çek dedim tutanak hazırlayalım falan, baktı "bişey oldumuki yaa" dedi. Şuraya çekiyorum diyerekten bastı gitti.

Kazanın olduğu yerde mobese kameraları falan vardı Allah'tan.

Fotoğrafları çektikten sonra, kuştepe polis karakoluna gittim, durumu anlattım.

Bizi ilgilendirmiyor, biz bakmıyoruz artık dediler. 155'i aradım mobese var mı diye sordu onlar da var dedim lokasyonu verdim.

Karakol'un yardımcı olması lazım dedi 155'deki polis memuru ama karakoldaki memurlar hiç ilgilenmediler.

Çağlayan adliyesine gidip dava açmam gerekiyormuş. Dava açınca kamera görüntüsü polisten isteniyormuş vs..

Dava açma parası vs.. uğraş dur bir tane barzo taksici için.

Bende plakadan sigortacı bir tanıdık vasıtasıyla araç sahibini buldum aradım.

Aracı kullanan şofürüymüş. Durumu anlattım dava açıcam uzun sürecek ama çok daha fazlasını ödemek zorunda kalacaksınız, hasarımı ödeyin konu kapansın teklifinde bulundum.

Taksinin sahibi kabul ett, az bir miktar para havale yaptı hesabıma uzlaştık günün sonunda.

Adalet, sistem düzgün işlese belki çok daha stressiz bir şekilde durum çözülecekti.

Ama bizi koruyan kimse yok malesef bu ülkede.

• Okurken ben gerildim hocam ama sona doğru inanın rahatlama geldi. sizin adınıza her ne kadar gergin bir olay olsada haklı mücadelenizde bir sonuç almanız sevindirici.

Allah kaza bela vermesin.

Saygılar, selamlar.
  • Savcılıkdan bişi cıkmaz . bizim araca sigortası , muayenesi olmayan araç çarptı polis tutanak tuttu şikayetci olduk mahkemeye verdik sonuç olarak karşı tarafın kastı olmadığı içğn takipsizlik kararı çıktı sigorta yok bişi yok ama kasıt yok.sigortasız muayenesiz trafikde geziyor ama yücr mahkememiz kasıt yok diyor savcılıkmış mahkemeymiş pek bişi beklemeyin kimse ilgilenmiyor bu ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weehwet -- 28 Ağustos 2019; 10:37:51 >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    konunun özeti o kadarını okumanıza gerek yok :)
  • Öncelikle değerli zamanınızı hak aramak için uğraşmışsınız.

Bundan dolayı siz ve sizin insanları takdir ediyorum.

Şahsen ben muhattap olmazdım.

Vahşi batıdan beter bu orta doğu ülkesi.

Basit bir işte bile bir tanıdık olmadan olmuyor.

Dilerim iyi insanların başına gelmez bu ve benzeri olaylar.

• SOnuna kadar sabırla okudum, çabanız takdire şâyan. Ben olsam yapar mıydım ? Yapmazdım, uğraşmazdım, sağından geçip giderdim. Artık yaş aldıkça insan biraz daha duruluyor. Yıllar geçtikçe daha da belirgin şekilde...
  • Teşekkürler çok yararlı bir konu. Sanırım bende bir kamera alacağım

• Sol şeritte yavaş ilerleyene çözüm olarak önüne geçip yavaşlamak arkadaki binlerce insanın hakkına girmektir. Oldu o zaman biri de senin önüne geçsin böyle böyle devam eder.
    Bu tip durumlarda benim yaptığım arkasına yanaşırım sellektör daha da anlamazsa korna onu da anlamazsa arkadakilerin hakkına girmemek için aracın sağı boşalınca sağından geçerim ve geçerken tekrar kornaya basarım o anlar zaten.
    Sola dönüş yolu olmadığı halde sola sinyal verip yavaş yavaş sol şeritten ilerleyeni bile gördüm ben. Demek istediğim bunlar bitmez. Kendinize zarar verirsiniz. Trafikte kimse yargı dağıtmaya çalışıp da trafik akışını bozmasın bu durumlarda bence

• Israrla tanıdıkla iş yapmadık diyorsunuz ama kaçırdığınız nokta şu. Tanıdığı olmayan sıradan bir vatandaş karakol ve adliyede sizin kadar rahat iş göremez ve bu sebeple de "lanet olsun" diyerek hayatına devam eder.
  • Benim bu hikayeden çıkarttığım ders heryerde bir tanıdık şart. Eğer o tanıdık olmasaydı senin dosya bukadar ilerleyemez ve takipsizlik kararı verilip kapatılırdı. Bu arada her ne olursa olsun hakkını araman takdire şayan bir davranış. Tebrik ederim. Umarım biran önce karşı taraf hakkettiği cezayı alır.
  • Video neden eklemiyorsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bedevi şansı olduğu için arabadan indiğim anda tüfekle yada bıçakla yaralanarak olay anında geberirdim.
    araba kullanırken muhakkak silah lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Ağustos 2019; 12:59:20 >
  • Yapılan iş magandalık zaten. Sonucu da vahim olabilir bu yüzden. Kimse bundan esinlenerek böyle seneryolara girmesin bence. Hatta konuyu kötü örnek diye şikayet etmek gerekir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.