Yüzbaşı
01 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 71 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, sorularınızın Chegg çözümlerini uygun bir fiyata ulaştırabilirim. Amacım Chegg'e verdiğim paranın en azından bir kısmını çıkarmak, öğrenciyiz sonuçta :). Online sınavlar için vs. anında dönüş yapabilirim. PM atmanız yeterli.

Ek olarak şimdilik 17 soru sorma hakkım bulunmakta, henüz sorulmamış bir sorunuz varsa soruyu ben de gönderebilirim.
Selamlar. Geçenlerde komşumuzun torunu kapıyı dikkatsizce açmış ve bizim aracın sol arka çamurluğuna vurmuş. Çarptığı yerde ufak bir göçük oluşmuş ve orada parmak ucu kadar bir boya kalkmış, boyanın altındaki kaportanın kendi metal rengi görünüyor. Arka kapının ucu falan denk geldi sanırım. Kendisiyle konuştuk ve onarım masrafını karşılayacağını belirtti.
Aslında kalsın diyeceğim ama boyanın zarar görmüş olması yaptırmaya itiyor, boyanın kalktığı kısım zamanla paslanır mı diye.
Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Ankara'da bu işi en iyi neresi yapar? Orijinali gibi olur mu, bakınca orada işlem yapıldığı belli olur mu? (Satarken alıcıya söyleyeceğim tabii ki, kendi göz zevkim için soruyorum)
Yetkili servise mi götürmek lazım yoksa daha iyi yapan başka yerler var mıdır?
Teşekkürler.

Ankara'dan Kesan'a giden baska firma yok

Sperm cilde faydaliymis kesin bilgi yayalim
21:30'da bindim su ana kadar sorun yok ama hala arada icimden "sevmeseler bari" diye geciyor
Şimdi, benim bildiğim kadarıyla en çok kabul gören görüşe göre, bu liste 2009 yerel seçimlerinde oy kullanan seçmenlerin listesi. Öncelikle bu konuda yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Gelelim asıl konuya. Buradaki belgede de görülebileceği üzere, seçimde oy kullanması gereken kayıtlı seçmen sayısı 48,049,446 iken, oy kullanan seçmen sayısı 40,932,260. Ancak sorun şu ki, sızan listede 49,611,710 kişi var.

Şimdi eğer bu liste o tarihteki tüm seçmenlerin listesiyse 1,562,264 kişi, 2009 yerel seçimlerinde oy kullanan seçmenlerin listesiyse 8,679,450 kişi daha fazla sızan liste. Ve benim tanıdığım bir kişi de dahil olmak üzere adı listede iki kere yazılmış olan kişiler var. Anlamını bilmediğim, "uid" adı verilen parametre haricindeki tüm bilgileri aynı bu iki kere yazılan kişilerin. TC kimlik numarası da dahil.

Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Basit bir hata mı yoksa, bir ihtimal, seçime hile karışmış olabilir mi? Ben işkillenmedim değil.
Kaçta gitmek lazım? Giriş belgesinde bir saat erkenden gelin diyordu sanırım ama erken değil mi, yarım saat kala falan orada olsak?
Son kez bir öpüp sarilin. Elimizde oyle bir yer olmayacak 2-3 yila cunku.
Bu nedir yahu? Sitede tonla reklam var o reklamlardan gelen binlerce lira var ama forum leş. Bilen birileri açsa bir güzel bir forum da gitsek. Donanimhaber.com'a forumun yarısı kadar giren var mı? Pek sanmıyorum düzgün içerik çok az zaten orada da, toplam içeriğin yarısı reklam (bakın yine para geliyor). Sadece forum olsa yeter bize.
Forumdaki ve donanimhaber.com'daki reklamlardan gelen paranın siteye hayrı yok galiba. Reklam engelleyici eklenti olmadan ne sitede ne de forumda dolaşılabiliyor, reklamları engelleseniz bile amatör sitesi gibi tam ekran reklamlar site gezintimizi etkiliyor. Yapılan incelemelerin yarısı zaten reklam; Casper, Exper, Monster falan filan. Eskiden mobil sürümde reklam yoktu, ona da getirdiniz tam ekran ve banner reklam; mini sürüme mahkum olduk telefondan girmek istediğimizde. Buna rağmen forum antika ASP kullanıyor, Tapatalk'ta yok, ha bire çöküyor vs vs. Kaç gündür popüler konularda günlük ve saatlik popüler konular bozuk mesela son mesaj 4 gün önce diyor. Bu forumun konu dışı dışındaki üye tabanı kalitesini başka bir yerde bulursam yemin ediyorum ayda yılda bir uğrarım. Bu nedir yahu?
.
Sistem toplayacaktım, R9 380'i bekledim. Muhtemelen de onu alacağım.
Başka bir sorum ise GTX 960 gibi 200$ olan R9 380'in Türkiye fiyatı 960'la aynı mı olur? 200$'lık bir kartın 750-800 TL olması çok saçma, umarım 380'in fiyatını da şişirmezler.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
TheSnipey
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.701
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 22.244 (Bu ay: 356)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 823 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.