Şimdi Ara

Kafaya Çok Darbe Yemek Aptal Yapar Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genellikle Toplumda Böyle Bir İnanış Vardır. Mesela Boksörlör aptal olur vs. derler.

Ben Kung Fu veya kick boks'a gitmeyi düşünüyorum ama sırf bu aptal olma olayı yüzünden çekiniyorum.

Bu bir hurafe midir ? Yoksa bilimsel bir açıklaması var mıdır ?

Not : Profesyonel anlamda değil sadece dövüş sanatının tekniklerini öğrenip amatör olarak ringe çıkmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beynine hasar verir.Boksla uğraşmıştım,yüzüne yumruk yiynce bi afallama oluyor.Ama gerçekten aptal olmak için çok fazla darbe alman lazım.
  • Klokt kullanıcısına yanıt
    Yumruk yediğinde acısını hissediyor musun ? Yoksa sadece bir afallama mı oluyor

• Hocam ilk baslarda biraz aci, kizariklik oluyor.Sonra alisiyor saglam krose veya direk yedin mi kafa bi gidiyor 1 saniyeligine falan sonra tekrar geliyor

• Klokt kullanıcısına yanıt
    Burnun kırıldı mı hiç ? Yoksa koruyucu maske vs mi takıyordun ?

• Nöronları öldürür ve nöronlar yenilenme özelliğine sahip değil. Yani evet aptallaşır. Hatta parkison hastalığı genellikle boksörlerde görülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok o kadar ciddi bi durum olmadi zaten koruyucu maske zorunlu amotorlerde ayrica agizlikda vardi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam parkinson ve aptallasma icin cok fazla darbe yemeniz lazim 1-2 yumrukla olcak seyler degil

• Beyin hücreleri ölüyor her darbede. Bende 1 sene boks yaptım üstteki arkadaş haklı sağlam bi kroşe ya da aparkat yediğin zaman 1-2 saniye kendine gelemiyorsun özellikle de dövüşten sonraki gün müthiş bi ağrı bi üşengeçlik falan oluyor yataktan çıkmak istemiyorsun uyanınca

• Bu konuda Will Smith'in başrol oynadığı "Concussion" isimli güzel bir film var. Türkiyede daha vizyona girmedi ama malum ortamlardan izleyebilirsin.
    Basınç sonucu kılcal damarlardaki patlamalar yaş ilerleyince aptal yapabiliyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Beyin hücreleri ölüyor her darbede. Bende 1 sene boks yaptım üstteki arkadaş haklı sağlam bi kroşe ya da aparkat yediğin zaman 1-2 saniye kendine gelemiyorsun özellikle de dövüşten sonraki gün müthiş bi ağrı bi üşengeçlik falan oluyor yataktan çıkmak istemiyorsun uyanınca

Maske engellemiyor mu Yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Klokt

Hocam parkinson ve aptallasma icin cok fazla darbe yemeniz lazim 1-2 yumrukla olcak seyler degil

1-2 yumrukla oluyor demedim zaten boksörler hayatları boyunca kaç yumruğa maruz kalıyodur sence?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkeye darbe yemek aptal yapar örnek olarak 1980
  • Arkadas amotlukten bahsediyor

• vTeck kullanıcısına yanıt
    O yataktan cikmama hissi bitek bende var saniyodum rahatladim yaw

• Maske olsa ne olur bi düşünsene birden bi sarsılma oluyor kafanda. Hiç ringe çıkmadığın için tahmin edemiyorsun

• quote:

O yataktan cikmama hissi bitek bende var saniyodum rahatladim yaw

Bir Muhammed Ali bir Mike Tyson ya da bir Roy Jones değilsen bu hissi yaşarsın emin ol

• vTeck kullanıcısına yanıt
    Sizin salondada bu çalıyor muyduDeli gibi gaza geliyordum
  • quote:

Sizin salondada bu çalıyor muyduDeli gibi gaza geliyordum

Bizim salonda şarkı çalmıyordu hocam ama bunların hepsini dinledim insanı gaza getiriyor cidden

• Başka spor mu bulamadın ne boksu Allah aşkına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.