Şimdi Ara

TRAFİK CEZASI SAYISI ARTTI SANKİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugünlerde trafik cezası sanki çok kesiliyor.özellikle radar cezaları çoğaldı gibi.geçenlerde başbakan emniyete talimat vermiş.kaza oranları dusecek demiş diye duymuştum acaba ondan mı başka bir sebebi olabilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki mi ? :) 90 ile gidene ceza yazılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Sanki mi ? :) 90 ile gidene ceza yazılıyor..

+45644566

343 lira haşırttıblackboard

• ÖSO ya para lazım demokrasi getirecekler .
  • Artık bu yaz Aydın Otobanı'nda da 120-130 arası gitmek lazım. Çoğunlukla zaten limitlerde giderim ama otobanlar bazen insanı bayıyor, içinden hız yapmak geliyor ama yine de insan kendini frenlemeli. Radarlar da bu sürecin hızlanmasına katkıda bulunacak öyle ya da böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

otobanlar bazen insanı bayıyor, içinden hız yapmak geliyor ama yine de insan kendini frenlemeli.

Otobanları sevmemem için bir sebep daha. İnsanı bayıyor. Uyku bile yapıyor yerine göre. Diğer yollarda sağdan soldan yola giren yayalar ve arabalar olduğundan sürekli tetikte oluyorsunuz. Ayrıca doğayla iç içe olunması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Artık bu yaz Aydın Otobanı'nda da 120-130 arası gitmek lazım. Çoğunlukla zaten limitlerde giderim ama otobanlar bazen insanı bayıyor, içinden hız yapmak geliyor ama yine de insan kendini frenlemeli. Radarlar da bu sürecin hızlanmasına katkıda bulunacak öyle ya da böyle.

İşte o yüzden artık Cruise Control şart oldu...

Sabitleyeceksin gazdan çekeceksin ayağını ki tahrik olmayasın... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trafik cezalari ile dul kadinlara maas vereceklerini soylediler , arti suriyelilere para lazim en guzel kaynak itirazi vs yok nakit para .

• Özellikle radardan geçi...cekler..
    Mahalle aralarına bile radar koyuyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 29 Mayıs 2013; 19:08:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza oranları düşsün diye değil, kasaya para girsin diye arttı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Sanki mi ? :) 90 ile gidene ceza yazılıyor..

Yani demekten kastım bugünlerde forumda ve çevremde trafik cezası haberlerini çok görmeye başladım.ben gaziantep te yaşıyorum.özellikle şehir içinde radarları çok sık görmeye başladım.daha bugün bir arkadasima yanımda ceza tebliği geldi(radar hızdan)ben normalde trafik kurallarına azami derecede uymaya çalışırım.yalnız bu hız konusunda illa bazen sınırı aşıyorum.bende aracımda hız uyarısı var onu 70e ayarladım.o hıza geldiğinde araç uyarıyor.bende ona göre kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Mahalle araları, sokaklar, caddeler gibi yerlerde ''yanlama'' diye tabir edilen arabaları kaydırma vb... hareket yapanlara, egzoz açtırıp insanları rahatsız edenleri, ''makas'' diye tabir edilen aniden ve bilinçsiz şerit değiştirme yapanlara, sinyal vermeyenlere, emniyet kemeri takmayanları trafikten men edip ve ehliyetine 3-5 yıl el konulursa, trafik belli bir düzene ve disipline girer. Umarım denetimler iyice artar.

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.
    Hiç alakasız trafiği zerre rahatsız etmeyen yerden arabamı çekerler ceza yerim. elin adamı Tem de 200 km ile makas atar, Avcılar da servis minibüsleri yolcu indirip bindirir trafik felç olur polis ortada yok. e-5 de 85 ile gidene ceza var, sokar arasında spin atıyor insanların hayatını tehlikeye atıyor ceza yok

• Kazalar boyle azaltilmaz. Duble yolda sehir ici geciyor diye 50 hiz siniri koyup kameradam ceza yagdirmakla kaza onlenmez. Bence takip mesafesiyle ilgili bir ceza sistemi olmali oda tespit edilmez iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Kaza oranları düşsün diye değil, kasaya para girsin diye arttı gibi.

• quote:

Çünkü vergi mükellefi, namuslu vatandaş = yolunacak kaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

ÖSO ya para lazım demokrasi getirecekler .

Aynen, katılıyorum. O kadar it kopuğu beslemek için para lazım.
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

Çünkü vergi mükellefi, namuslu vatandaş = yolunacak kaz.

Sizde yavaş gidin de ceza ödemeyin o vakit.

• Devletin ' aman vatandaşımıza bişey olmasın , hız yapmasınlar diye ben şu cezaları arttırıyım ' dediklerini sanmıyorum . Hızlı , keş para temiz .
  • şu mücevherden ne zaman vergi alınıcak onu söyliyin siz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.