Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76947695769676977698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mont arayan arkadaşlar North Face in bu modelinde ciddi indirim var ben kaptım bir tane.

https://www.amazon.de/gp/product/B00MC98QKS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Equris kullanıcısına yanıt
    Vay be.. Çok iyi.

Amazon Almanya iyice bağımlı etti free kargo ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 22 Kasım 2016; 19:36:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene bahadır bey aradı. Bu adam komedi ya dedim forumda herkese siz denk geliyomuşsnuz nası oluyo. Zaten telefon başında görüşen 10 kişi var toplam ondan denk geliyo diyo neyse 19 u nda verdiğim sipariş bugun öğlene kadar hazırlanıyor gözükmesine rağmen aslında çoktan çıkmış. Pakette 1 columbia polar ve 1 taotronics bluetooh kulaklık var. Bu öğlen kulaklık teslimat tarihi belli olmuyodu. Dün bahadır içindeki pil vs bişeyden dolayı iptal olabilir falan dedi ama olmamış demek ki. Ups ile geliyomuş. Yarın elimde olacak olarak gözüküyor. Bekliyoruz bakalım

• Şu Logitech z623'ü Türkiye'ye göndermeyen amazon.de utansın valla çıldıracağım. Daha önce hiç TR gönderilmeyen ürünlerin TR gönderimi açıldığı oldu mu beyler ?
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun ekran kartı mı aldınız ne aldysanız linkini paylaşırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

let the linç begin...

ilk taşı günahsız olanınız atsın

Hocam bu sloganı ekşi de bir arkadaş da söylüyordu
    Yoksa o sizmisiniz

• https://www.amazon.com/b/?ie=UTF8&node=14611608011&ref=vc_freeb_math_nca

$100
    reload için $5 hediye. Geçersiz mi bu niye paylaşılmamış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Şu Logitech z623'ü Türkiye'ye göndermeyen amazon.de utansın valla çıldıracağım. Daha önce hiç TR gönderilmeyen ürünlerin TR gönderimi açıldığı oldu mu beyler ?

Gönderiliyor hocam toplam 108eur maliyeti. Sepete ekleyip deneyin ürün sayfasına güvenmeyin.
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam saat aldım babama. Amazon.comdan invicta 8932 model. Ekran Kartı vs ürünler için indirim bekliyorum şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASiL35 kullanıcısına yanıt
    zincirlerin hepsini kesebiliyorlar hocam. İsterseniz youtube linki veriyim bunlara güvenmeyin.
  • Ps4 proda indirim bekliyorum..

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    aynn hocam bende bi güzel ekran kartı denk getirebilirsem alıcam.
  • nepalyan N kullanıcısına yanıt
    bu wmf'ye baktım da biraz, türkiye'de 1200 lira olan çatal bıçak takımları amazon.de adresinde 70Euro
  • arkadaslar 6 gunden beri depoda duran bir urunum var.gumrukde depo ucreti cıkıyormuş.depo ucreti ne kadar bilen varmi arkadaşlar.
  • Amazon.de de vergi sınırının üstünde olan ürünlerde hızlı kargo seçince UPS belge istiyor mu yine gümrük için amazon.com da olduğu gibi ?
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Amazon müşteri hizmetleriyle görüşün, prepaid label oluşturup oluşturamayacaklarını sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Amazon.de de vergi sınırının üstünde olan ürünlerde hızlı kargo seçince UPS belge istiyor mu yine gümrük için amazon.com da olduğu gibi ?

Aynen onun .de .com la alakası yok gümrüğe takılıyorsun UPS DHL kendine istemiyor aldığını gümrüğe sunuyor.

• Ürünün neresinde 1.3 yazıyor hocam? 1.1 ve 1.2 özelliği var. 1.3 yok.

Kabel:

- Mehrfach abgeschirmt
    - Hochwertig verarbeitet
    - robust und dennoch flexibel
    - Kompatibel mit DisplayPort 1.1 und 1.2
    - HDCP und EDID kompatibel
  • Fiyat hala aynı gözüküyo bende, dijital değil standart yani kutulu sürümü $9.99

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar normal çakı bıçak vs yasak ama mutfak bıçak seti alan oldu mu önceden? eğer yasaklı değilse almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 76947695769676977698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.