Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7690. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
32 Misafir (20 Mobil) - 12 Masaüstü20 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76887689769076917692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adamurat91

https://www.amazon.com/dp/B01IPVSN1S/
    ASUS GeForce GTX 1060 6GB ROG STRIX OC Edition VR
    310 +70dolar. Bunu alacağım galiba

Değmez kardeş ne yaptın.
  • Crest 3D White Professional Effects Whitestrips Dental Whitening Kit, 20 Treatments - Packaging May Vary

https://www.amazon.com/Crest-Professional-Whitestrips-Whitening-Treatments/dp/B00336EUTK?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00336EUTK

$24.97 Dip.

Bir ara muhabbeti döndü burada. Alan varsa yorum yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektrikli ızgara önerisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanemre112

Bir haftadır falan mikrodalga fırın bakıyordum bugün şu mikrodalgayı keşfettim: https://www.amazon.de/Samsung-MS23F301EASEG-Mikrowelle-elektronische-Steuerung/dp/B00BRH5B6I/ 79 eurodan sepette 66 euroya düşüyor. Kargo yok, vergi yok. Yani 236 TL. Türkiye'de 499 TL.
    http://www.hepsiburada.com/samsung-ms23f301eaw-nd-23-lt-mikrodalga-firin-p-MTSAMMS23F301EAW

Güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

200 euroya kadar IPS ekran yok galiba ?

https://www.amazon.de/gp/product/B00N1ULSUW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

bundan almayı düşünüyorum.
    bu arada 5 eur hediye kodu atabilecek bir gönüllü aranıyor :)
  • Arkadaşlar iyi akşamlar Amazon.com üzerinden 20 den fazla alışverişim oldu dün amazon.de üzerinden Guitar hero oyununu almıştım önce hesabı kapatıp siparişi silmişler hesabı açınca hesabı tamamen sildiler hesabı şimdi birkaç bilgi istiyorlar

"A copy of your bank or card statement for the card used, including billing address
    The last 4 digits of the payment card
    Your name, e-mail address, and phone number."

Bunları herşeyi anladım da ödeme adresi dahil kart bilgisini nasıl alacağım anlamadım kart annemin üzerine ve internet üzerinden hiçbir bilgisini göremiyorum şimdi annem bankadan bu bilgileri alabilir mi?

Edit :Bu arada bugün 8 kere ard arda +12065084014 numarası aradı bazıları dolandırıcı bazıları amazon falan yazmış İnternete güvenemedim o yüzden açmadım hiçbirini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrOnur -- 22 Kasım 2016; 18:09:44 >
  • ismuta kullanıcısına yanıt
    Ben alanlardan biriyim etkisini gördüm fakat bende sızlama yaptı o yüzden bıraktım. Sürekli devam etmediğin sürece bi anlamı kalmıyor o yüzden gereksiz biraz.
  • En uzun soluklu sipariş bende sanırım

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Pazartesi uçağı ile gelip ref2 si düşen var mı? Amazon.com

benim de yarın 12:00 de gelecek yazıyor
  • EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.de/Steba-VG200-BBQ-Tischgrill-Glasdeckel/dp/B0015Q46VC

Aldım tavsiye ederim, 2 kere kullandım çok memnunum.
  • osmans95 O kullanıcısına yanıt
    Bende de 4K tv yok o yüzden pro'yu düşünmedim hiç, bu pakette uyguna geldiği için almak mantıklı geldi.
  • Stanley 1.9 lt termos ve sennheiser CX300-II kulaklık geldi. Termos baya büyükmüş bu kadar beklemiyordum ama resmen kalite akıyor. Kulaklığı deneme fırsatım olmadı

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• App kampanyası için kod atabilirseniz memnun olurum. Bf öncesi ilk defa alışveriş yapıcam deneme amaçlı

Edit: tamamdır eyv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8620979A2 -- 22 Kasım 2016; 18:15:50 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Almadım hocam zaten. 1070 alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ma_gic

YARDIM ?????
    Arkadaşlar yurtdışından bakım yağı sipariş etmiştim amazondan yani bildiğimiz kantoron yağı vs . gibi fakat gümrükten reçete almamı ve sanırım ücret talep etmemi istemişler bildiğimiz yağ yani ne reçetesi bu durumla ilgili karşılaşan veya yardımcı olabilecek olan var mı ?

Maalesef bunlar yasaklı şeyler kardeşim ilk sayfada yazıyor zaten, bir ülkeden başka ülkeye bu tarz şeyler sokmak basit değil.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Murat Hocam teşekkürler.

Siparişi geçtim. 93 Euro vergi dahil 110 Euro toplam. Bu Almanya Amazondada vergi geri yatma olasılığı varmı yüzde kaç tahminen yatar USA Amazonda büyük ihtimal ile yatıyordu da:)

Birde bu 5 dolar kazanma varmı Almanya Amazonda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

Stanley 1.9 lt termos ve sennheiser CX300-II kulaklık geldi. Termos baya büyükmüş bu kadar beklemiyordum ama resmen kalite akıyor. Kulaklığı deneme fırsatım olmadı

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Kulaklik 30 euro mu ?

• Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Slm kaç günde düştü hocam referans 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 22 Kasım 2016; 18:18:39 >
  • Forum gene sıkıntılı birilerini alıntılayamıyorum veya cevaplayamıyorum saçma sapan şeyler çıkıyor.

-----
    SAMSUNG Monitöre baktım kârlı ama bu kadar kalite kontrol yapıyorsunuz, para vereceksiniz, 27" e FHD OL-MAZ diyorum tekrar aman dikkat onu alacağınıza biraz daha verin her zaman attığım 2K ACER'ı alın hem yeni versiyon HDMI 2.0 destekli yarın öbür gün satarken zarar oranınız daha da azalır.

-----
    Crest ürününü almayın kozmetiğe girdiği için bazılarına geliyor bazılarına geri dönüyor sıkıntılı bir ürün zaten kullananlarda çok memnun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Kasım 2016; 18:20:26 >
  • 
Sayfa: önceki 76887689769076917692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.