Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.019.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56335634563556365637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu modelinhttps://www.amazon.com/Skechers-Performance-Forza-Angeles-Running/dp/B01C7XW47Y/
    43 numarası dün 48.99$'dı karta para aktaramadığım için ödeyemedim fiyat yükseldi yine yarından sonra inş. aynı indirime girer 2 tane ayakkabı alıp alışverişi kapatıcam maksimum 80-90 dolar harcayabilirim bu indirimde çünkü.
  • Ben iki gün önce 4 parçadan oluşan bir sipariş girdim toplu olarak gelicek, prime day de 3-5 parçadan oluşan sipariş versem toplu olarak gelme şartı ile, ertesi günde toplu bir sipariş versem gümrükten sakata gelirmiyim..

Daha önce hep ayda bir veya üç ayda bir 3-5 parçadan oluşan sipariş girdiğimden hiç bu kadar yoğun sipariş girmemiştim ondan soruyorum :)
  • minormajor05 M kullanıcısına yanıt
    Kargo dahil olarak fiyat Tr fiyatının %30 altındaysa affetmiyoruz... kargo fiyatının önemi yok...
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    "bu promosyon bitti" diyor.
  • AOC G2460PF 24-Inch Free Sync Gaming LED Monitor, Full HD (1920 x 1080), 144hz, 1ms
    210$ + 43$ Kargo + 45$ Vergi = 865 TL
    Vergi geri gelirse 735 TL, TR'de 2000 TL Civarı

Burda vergi geri gelirse ne demek ? şu 865 ve 735 tl nin farkını tam anlayamadım, biri yardımcı olabilir mi ?
  • wallace_son kullanıcısına yanıt
    Ne zamandır US 8.5 arıyorum nasıl kaçırdım bu fiyata hayırlı olsun :(
  • mactotherack kullanıcısına yanıt
    gümrük vergisi bazen alınmıyor gümrük yoğunluğundan veya farklı sebeplerden, böyle bir şey olduğunda amazon satın alımı yaptığınız karta 2 ay sonra gümrük vergisi tutarının hepsini veya bir kısmını (buradaki gümrük yetkilileri bazen hepsini bazen bir kısmını alıyorlar bazen de hiç almıyorlar şans artık hangisi denk gelirse) iade ediyor durum bu
  • Hardiskin kırmızı rengi 89 dolara yükseldi, SİYAH MİDELİ 75 DOLARA DÜŞTÜ.
  • wd my passport 2tb ultra siyah renk 74 dolara düşmüş tüm foruma duyurulur...

amazon bunu sık yapıyor. 80$ dan alanlar şimdi iyi kızacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 11 Temmuz 2016; 22:13:03 >
  • https://www.amazon.com/SteelSeries-Diablo-III-Gaming-Mouse/dp/B005L38QK2/ref=sr_1_18?s=pc&ie=UTF8&qid=1468263753&sr=1-18&keywords=steelseries

steelseries diablo 3 fare diğer adıyla sensei serisi = 29 dolar + kargo. tek 1 adet var görünüyor türkiyeye geliyor.

şu anda kullanmakta olduğum faredir. 3. yılını dolduruyor çok profesyonel ele rahat oturur inanılmaz hafif ve istediğiniz yere şaşmadan giden bir faredir. çok küçük 2 problem yaşadım. birisi sol taraftaki atanabilir küçük tuşta bazen çift tıklama oluyordu internette anlatımı var, küçük bir metali eğdim ve tekerlekte kirlenmeden dolayı atlama oluyordu temizlik yaptım. ikisi toplamda 15 dakika sürdü. onun dışında garanti servis vs gerektirecek büyük bir problem hiç olmadı maşşallah taş gibi faredir. 2013de yurtdışından 50yuroya almıştım. şimdi 29dolar bedava kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 11 Temmuz 2016; 22:30:41 >

• prime indirimlerinden adam gibi bişiler bulan var mı acaba? ben pek gerçekçi indirim göremedim
  • es_umit kullanıcısına yanıt
    başlamadı ki.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    amerikadaki zaman dilimine göre başlayacaksa 10.30 saat kadar var sanırım..
  • Arkadaslar guzel 20 dolar civari kulak ici kulaklik varmi bildiginiz?
  • beyler wd yi almalı mı beklemeli mi başka fırsat sizce? 80 dolar dediler şimdi 74 oldu bakalım sonrası olur mu ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogzo kullanıcısına yanıt
    4tb çok daha mantıklı şu an, bende alsam mı ne yapsam karar veremedim
  • Amazondaki çalışan ismimi çok beğendiğini söyledi. Bu amazon gerçekten çok değişik ve süper bir kurum ya :D Git gide daha çok hayran bırakıyorlarTR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qral623 -- 11 Temmuz 2016; 22:47:58 >
  • bende 4 tb seagate ile 2 tb wd arasında gidip geliyorum, acaba yarını mı beklesek?
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Zaten herkeste işe yaramıyordu şansa kazanılan birşeymiş.
  • Bu indirim olmuyor diyenler neyin kafasını yaşıyor ?

4 te 4 sağlam indirim oldu.
  • 
Sayfa: önceki 56335634563556365637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.