O

Yüzbaşı
20 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Merhaba,

Arkadaşımın KPSS puanı ve sıralamaları resimdeki gibidir, bundan sonra ne yapması gerekiyor üniversite tercihi yaptığımız gibi bir tercih kılavuzu var mı? Bu puanlarla memur olması mümkün müdür?

Beyler Selam,

30k ve 50k arası araç tavsiyeleriniz nelerdir,

Yıllardır Insignia almak istiyordum yakıt sebebiyle bakmıyorum artık. Bütçeyi geniş tuttum temmuz ortası sonu gibi almayı düşünüyorum. Şimdiden bakmaya başlayayım dedim.
Aklımda Opel Astra, Citroen C4, Ford Focus var. Golf'ün piyasada çok abartıldığını ve fiyatının hak ettiğinin üstünde düşünüyorum o yüzden bakmıyorum.

Genelde tek kişi binecek arada 4 maximum 5 kişi şehirler arası yolculuk ederiz. O yüzden arka koltukları küçük Corsa, Fiesta Tarzı araçlar bakmıyorum. Tavsiyeler neler teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba
Bilgisayar Mühendisliğinde son sınıftayım bizim emektar çabuk yaşlandı yeni bir cihaz arayışındayım. En çok çalışacağı zaman bir yandan kasıntı bi editörde çalışırken diğer yandan sanal linux vs çalıştıracak. İ7 bakıyorum u serisi olmasın ama yüksek çözünürlük istiyorum. Araştırırken hep oyun makineleri çıkıyor bu özelliklerde, gtx 1050 ti çıkıyor örneğin gerek yok buna benim için kullanmayacağım bu kadar güçlü ekran kartı. Aradığım özellikler

Yüksek işlem gücü
Yüksek çözünürlük fhd den yüksek olursa daha iyi
Birde ek olarak Mac OS yükleyebileceğim bir cihaz arıyorum.
Fiyatlar bu kadar uçmasaydı direk mac alabilirdim ama malum :)
Önerebileceğiniz cihazlar varsa bekliyorum, Teşekkürler.
Arkadaşlar Merhaba
Java, C, C++ ödev ve projelerinizi
HTML, CSS, JavaScript, PHP işlerinizi
Ek olarak C# python ve Matlab işlerinizi yapabilirim.

Diller hakkında notlar:
- Tasarım yapmak bir yetenektir ve bende bu yetenek yok. HTML ve CSS işlerinizde bir düzen içinde yapabilirim veya bootstrap ile responsive tasarım da yapabilirim ama iyi tasarım gerektiren işlerde maalesef yardımcı olamayacağım.
- PHP, C#, Python, Matlab sürekli kullandığım diller değil o yüzden ek olarak diye ayırdım. Syntax'a kullanıma Genel olarak hakimim iş yapacaksak her şey açık olmalı.

Unutulmaması Gereken:
- Her yazılımcı her işi yapamaz arkadaşlar her şeyi biliyorum her şeyi yaparım demek yanlıştır.

Çalışma Prensipleri:
- En önemlisi: işi veren kişi ne istediğini gerçekten bilmeli. İstediklerini doğru iletmeli işi teslim alırken baştan kontrol etmeli. İş bittikten sonra kontrol edip doğruluğundan emin olarak almalı. Böyleymiş böyle olmuş vs. iş biter bitmez konuşulmalı. Daha sonra itiraz edilmemeli.
- Bir işi aldığımda üzerinde düşünüyorum, çalışıyorum eğer yapıp yapayacağımı bir gün içinde bildirebilirim.
- İş tamamlanır çalışma görüntüsü gönderilir onay verildiğinde ücret alınır ve iş gönderilir.
- İş yoğunluğu sebebiyle bazı günler iş yapamayabilirim.

Burdan olabilidiğince hızlı cevap vermeye çalışırım. Mail atmak isterseniz.
Mail: ogzodev@gmail.com

Arkadaşlar merhaba,

Java se da Temelim var nesne yönelimli programlama hakkında da bilgiye sahibim. Java'da Web uygulamaları geliştirmek istiyorum. Web için php de temelim vardı (çok değil) ancak Java da geliştirme yapmak ve spring framework u öğrenmek istiyorum. Açıkcası çok karışık geldi tutorial videolarından öğrenmek. Kafamda bi türlü ilk girişi oturtamadım. Girişi yapınca devamı gelecek ama. Bunun için biraz girişi oturtabileceğim bir kaynak ders öneriniz varsa çok memnun olurum. Yapılmış küçük örneklerde olur kodları incelemek okumak için. Türkçe veya İngilizce farketmez sade bir anlatımla girişi yapabilsin yeter. Çok teşekkürler şimdiden 😇
arkadaşlar kendi üyelik sistemimi yazıyorum kayıt olduktan sonra kullaniciya mail göndermek istiyorum.

function email($kime, $konu, $mesaj){ 
$konu = '=?UTF-8?B?' . base64_encode($konu) . '?=';
ini_set('default_charset', 'utf-8');

mail($kime, $konu, $mesaj , 'From: admin@everbent.com');
}

diye bir fonksiyon yazdım bir araştırmayla ama çalışmadı. stmp olmadığı için anladığım kadarıyla.

hazır yazılmışları değiştirdim ama beceremedim
mail bilgileri bunlar nasıl bir fonksiyon yazabilirim. teşekkürler herkese
arkadaşlar bir site ile uğraşıyorum. localhostta çalışan js ler. site üzerinde çalışmıyor. Ne yapmalıyım.
arkadaşlar böyle bir model arayışındayım öğrenciyim bilgisayar programlama işlerim oluyor ve uzun zaman geçiriyorum başlıkta belirttiğim gibi çok yüksek performans 2k veya 4k çözünürlük ama hiç oyun oynamıyorum önerileriniz neler yurtiçi yurtdışından da model tavsiyeleri olabilir.
arkadaşlar yarın sınavım var 6 tane soru var çıkabilirmiş sınavda çok acil yardımcı olabilecek var mı
beyler yarın elektronik sınavım 6 tane soru var çözebilecek birisi lazım çok acil ama lütfen elden ele iletelim çok önemli
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 962
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 75.597 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.