Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.019.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56315632563356345635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-booklarda uygun fiyatlı ürün var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime üyeliğinin deneme sürümünü yarın başlatsam olur mu? Hemen aktif oluyor mu

• Arkadaşlar bu Pokemon Go'ya fena sardım. Powerbank lazım şimdi Tavsiye edebileceğiniz f/p ürünü birşey var mı?

https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Portable-Ultra-Compact-Fast-Charging-Technology/dp/B0194WDVHI/ref=as_li_ss_tl?s=wireless&ie=UTF8&qid=1468249303&sr=1-6&keywords=anker&linkCode=ll1&linkId=e8e350f9de6eee95336ed6da3876bdd8

şu tarz bişey arıyorum ama bu lanet Anker markasının çoğu ürünü TR'ye gönderilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: juckle

Prime üyeliğinin deneme sürümünü yarın başlatsam olur mu? Hemen aktif oluyor mu

evet kartın ekliyse içinden 3 tl çekiyor denemek için anında aktif oluyor.
  • prime indirimleri şimdi türkiye saatleri ile 00 da mı başlıyacak ?
  • scofield_prizma S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam bende almayı düşünüyorum bu modeli fena durmuyor açıkcası biraz fazla iddialı ama severim kaslı kalıplı ayakkabıları :) Merak ettiğim 10,5 dar geldi dediniz. ben de skechers go walk3 fitknit ve skechers go run 3 giyiyorum ve ikisi de us 10,5 yani 44 numara ve ikisi de tr den alınma. siz hangi modelle kıyaslayarak küçük geldi dediniz bilgi verebilirseniz birçok kişiyi dar almaktan kurtarmış olabilirsiniz....

son olarak ayakkabının malzemesi fileli hava alan tarzda mı nasıl bir yapıya sahip acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 11 Temmuz 2016; 19:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatali99

prime indirimleri şimdi türkiye saatleri ile 00 da mı başlıyacak ?

sabah 9 da heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatali99

prime indirimleri şimdi türkiye saatleri ile 00 da mı başlıyacak ?

sabah 9 da heralde

bu sabah indirimler saat sabah 10 da yenilendi. yarın da saat sabah 10 da başlar büyük ihtimalle
  • Kargo 3 gündür Edison,US da gözüküyor neden acaba ya kargonun başına bir iş gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazytaksici

Arkadaşlar bu Pokemon Go'ya fena sardım. Powerbank lazım şimdi Tavsiye edebileceğiniz f/p ürünü birşey var mı?

https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Portable-Ultra-Compact-Fast-Charging-Technology/dp/B0194WDVHI/ref=as_li_ss_tl?s=wireless&ie=UTF8&qid=1468249303&sr=1-6&keywords=anker&linkCode=ll1&linkId=e8e350f9de6eee95336ed6da3876bdd8

şu tarz bişey arıyorum ama bu lanet Anker markasının çoğu ürünü TR'ye gönderilmiyor

Powerbank'i gearbest'ten tercih edebilirsin. xiaomi tavsiyemdir.

• AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Jaybird x2 ye kötü diyenler sahtesini kullanmıştır büyük ihtimal genel olarak memnunlar youtube dan videolarına bakarsınız takip ettiğim bi youtuber var ben onda görmüştüm bunu fakat tr ye yine ucuza gelmiyo vergiden dolayı

• Aynı soruları geç geç bitmiyor. Keşke soru işareti cümlenin sonuna değil de başına konsa, okumadan anlasak soru olduğunu.
  • İndirimden yakaladığım g35i bugün teslim aldım. İş yerinde olduğumdan çok detaylı inceleme fırsatım olmadı eve geçince merak edenlerin sorularını cevaplamaya çalışabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın 10 da uyurum ben siz paylaşırsınız ben gelene kadar.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam Skechers %50 indirim belirtilen fiyat uzerinden mi yoksa o zaten indirimli hali mi? 99 dolarlik 2016 modeller var attiginiz linkte ondan merak ettim.

• Bitti onlar silerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radyasyon Yılanı

Kargo 3 gündür Edison,US da gözüküyor neden acaba ya kargonun başına bir iş gelmesin.

gelmez merak etme
  • Merhaba

Seagate Backup Plus 4TB Portable External Hard Drive with 200GB of Cloud Storage USB 3.0, Blue (STDR4000901)

99$+ kargo ve vergi = hepsi dahil 125$

mavi , kirmizi ve gri renkler bu fiyat
    çok iyi fiyat

• Aklıma sıçayım, kararsız kaldım almadım los angeles forza run'ı, yarın bakarım dedim indirim bitmiş ya
  • erdalerguzy E kullanıcısına yanıt
    Müthiş fırsat WD 140 dolar aynısı.

• 
Sayfa: önceki 56315632563356345635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.