Bildirim
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5636. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü,
6 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: qral623
Amazondaki çalışan ismimi çok beğendiğini söyledi. Bu amazon gerçekten çok değişik ve süper bir kurum ya :D Git gide daha çok hayran bırakıyorlar
Puhaha Safa da değişik isim, safa. -
Hocam sendemi ya :D -
Arkadaşlar birde birşey soracaktım. Ben şuan başlattım ücretsiz prime üyeliğini ama daha aktif olmadı yarına aktif olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: AndrewRayel
Arkadaslar ben 4tb hdd siparisi vermek istiyorum fakat suan amazondan 5 tane urun siparisi vermistim. Maksimum 5 adet siparisi var diye biliyorum gumruge takilmamasi icin. Alsam sikinti olur mu? Suan 5 urunun 3 u kargoya verilmis ikisi verilmedi. 4tb hdd ide almak istiyorum
Sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Temmuz 2016; 22:57:51 > -
quote:
Arkadaşlar birde birşey soracaktım. Ben şuan başlattım ücretsiz prime üyeliğini ama daha aktif olmadı yarına aktif olur mu?
İlk sayfadaki kuralları sağlıyor musun ? -
Birşey olmaz yapıştır -
Şartları tam anlamadım ama daha önce aktif etmedim 1 dolarda var kartımda oysa şartlar uyuyorum sanırım -
Az önce gayet kibar bir dille siparisimin 85$i 1$ gectigi icin 85$ ustunun vergiye tabi tutuldugunu belirtip 1$ indirim yapmalarini rica ettim.
Şu an musteri temsilcisi Aditya tarafindan dayak yiyorum
Bunu musteri temsilcisine 1 kere dedim yani israrda etmedim artik millet neler yapiyosa gina gelmis heralde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Şartları tam anlamadım ama daha önce aktif etmedim 1 dolarda var kartımda oysa şartlar uyuyorum sanırım
O zaman bekle. -
Hocam satış fiyatına müdahele edemezler kızmaları normal çok fazla söyleyen oluyor çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: erdalerguzy
Merhaba
www.amazon.com
Robot Checkhttps://www.amazon.com/dp/B0196J3UZ2/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
Seagate Backup Plus 4TB Portable External Hard Drive with 200GB of Cloud Storage USB 3.0, Blue (STDR4000901)
99$+ kargo ve vergi = hepsi dahil 125$
mavi , kirmizi ve gri renkler bu fiyat
çok iyi fiyat
7200 rpm mi
-
85$ alişveriş yapıyorum indirim kuponu verebilecek var mı acil -
Externalda buna bakılmaz internal değil sonuçta 100mb/sn versin yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: nrfsn
85$ alişveriş yapıyorum indirim kuponu verebilecek var mı acil
Bu arkadaş aracılığıyla duyurayım bugünlerde yoğun geçecek burası çok gelir bu soru,
AmazonAPP Kampanyası ile 5$ Kazanma Resimli Anlatımı
ilk sayfadadır, size verilen kodu PROMOTION kısmına girmeyeceksiniz, anlatımı okumak zorundasınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Temmuz 2016; 23:27:06 > -
Tesekkurler fakat 99 dolar urun tutari ve gumruk bedelini almiyor suan bir yanlislik yok mu? Almasi gerekiyordu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
@metaxa171 yok hocam urun ucretinden indirim talebinde bulunmadim urun 79.99$ zatende kargoda 1$ indirmelerini rica etmistim 6,7$ yani 0.5$ ile vergi biniyor sadece
1000 kere yazıldı kargo hariç tutar 85 dolar altı olmalı diye. Kargo isterse 500 dolar olsun vergiyle alakası yok. -
Seagate guven vermiyor acikcasi yoksa fiyati cok iyi. Sahip oldugum 4 diski de bozuldu. Birisi harici idi.
quote:
Orijinalden alıntı: es_umit
wd my passport 2tb ultra siyah renk 74 dolara düşmüş tüm foruma duyurulur...
amazon bunu sık yapıyor. 80$ dan alanlar şimdi iyi kızacaktır...
kaptım 1 adet. tşkler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X