Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.019.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56345635563656375638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben 4tb hdd siparisi vermek istiyorum fakat suan amazondan 5 tane urun siparisi vermistim. Maksimum 5 adet siparisi var diye biliyorum gumruge takilmamasi icin. Alsam sikinti olur mu? Suan 5 urunun 3 u kargoya verilmis ikisi verilmedi. 4tb hdd ide almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 11 Temmuz 2016; 22:54:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qral623

Amazondaki çalışan ismimi çok beğendiğini söyledi. Bu amazon gerçekten çok değişik ve süper bir kurum ya :D Git gide daha çok hayran bırakıyorlar

Puhaha Safa da değişik isim, safa.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam sendemi ya :D
  • Arkadaşlar birde birşey soracaktım. Ben şuan başlattım ücretsiz prime üyeliğini ama daha aktif olmadı yarına aktif olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndrewRayel

Arkadaslar ben 4tb hdd siparisi vermek istiyorum fakat suan amazondan 5 tane urun siparisi vermistim. Maksimum 5 adet siparisi var diye biliyorum gumruge takilmamasi icin. Alsam sikinti olur mu? Suan 5 urunun 3 u kargoya verilmis ikisi verilmedi. 4tb hdd ide almak istiyorum

Sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Temmuz 2016; 22:57:51 >
  • quote:

Arkadaşlar birde birşey soracaktım. Ben şuan başlattım ücretsiz prime üyeliğini ama daha aktif olmadı yarına aktif olur mu?

İlk sayfadaki kuralları sağlıyor musun ?
  • Birşey olmaz yapıştır
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Şartları tam anlamadım ama daha önce aktif etmedim 1 dolarda var kartımda oysa şartlar uyuyorum sanırım
  • Az önce gayet kibar bir dille siparisimin 85$i 1$ gectigi icin 85$ ustunun vergiye tabi tutuldugunu belirtip 1$ indirim yapmalarini rica ettim.
    Şu an musteri temsilcisi Aditya tarafindan dayak yiyorum

Bunu musteri temsilcisine 1 kere dedim yani israrda etmedim artik millet neler yapiyosa gina gelmis heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şartları tam anlamadım ama daha önce aktif etmedim 1 dolarda var kartımda oysa şartlar uyuyorum sanırım

O zaman bekle.
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Hocam satış fiyatına müdahele edemezler kızmaları normal çok fazla söyleyen oluyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: erdalerguzy

Merhaba

Seagate Backup Plus 4TB Portable External Hard Drive with 200GB of Cloud Storage USB 3.0, Blue (STDR4000901)

99$+ kargo ve vergi = hepsi dahil 125$

mavi , kirmizi ve gri renkler bu fiyat
    çok iyi fiyat

7200 rpm mi

• 85$ alişveriş yapıyorum indirim kuponu verebilecek var mı acil
  • Externalda buna bakılmaz internal değil sonuçta 100mb/sn versin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrfsn

85$ alişveriş yapıyorum indirim kuponu verebilecek var mı acil

Bu arkadaş aracılığıyla duyurayım bugünlerde yoğun geçecek burası çok gelir bu soru,

AmazonAPP Kampanyası ile 5$ Kazanma Resimli Anlatımı

ilk sayfadadır, size verilen kodu PROMOTION kısmına girmeyeceksiniz, anlatımı okumak zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Temmuz 2016; 23:27:06 >
  • :S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler fakat 99 dolar urun tutari ve gumruk bedelini almiyor suan bir yanlislik yok mu? Almasi gerekiyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @metaxa171 yok hocam urun ucretinden indirim talebinde bulunmadim urun 79.99$ zatende kargoda 1$ indirmelerini rica etmistim 6,7$ yani 0.5$ ile vergi biniyor sadece

• AADUUKET kullanıcısına yanıt
    1000 kere yazıldı kargo hariç tutar 85 dolar altı olmalı diye. Kargo isterse 500 dolar olsun vergiyle alakası yok.
  • Seagate guven vermiyor acikcasi yoksa fiyati cok iyi. Sahip oldugum 4 diski de bozuldu. Birisi harici idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

wd my passport 2tb ultra siyah renk 74 dolara düşmüş tüm foruma duyurulur...

amazon bunu sık yapıyor. 80$ dan alanlar şimdi iyi kızacaktır...

kaptım 1 adet. tşkler.

• 
Sayfa: önceki 56345635563656375638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.