D

Binbaşı
24 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 491 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Fiyat uygun gibi geldi arkadaşlar, işlemcinin i5 olması biraz düşündürüyor ama ne dersiniz sizce alınır mı?

www.newegg.com
MSI Katana 15 B12VFK-265US Gaming Laptop Intel Core i5-12450H 2.00 GHz 15.6" Windows 11 Home 64-bit - Newegg.com
https://www.newegg.com/global/tr-en/p/N82E16834156431

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fa506ieb-hn041-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000333SHD?magaza=GTI%20Bili%C5%9Fim

Fiyat iyi gibi geldi, tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

Arkadaşlar uygun fiyatlı enigma 2 linux bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum, görüntü kalitesi en iyi olan fiyatı uyun olan cihaz önerir misiniz, formuler f3 falan baktım ancak cihaz hiç bir yerde yok, ne tavsiye edersiniz?

Edit : Botech nero 2, hiremco hd plus ve octagon sx88+ arasında kaldım arkadaşlar, görüntü kalitesi olarak hangisini tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım, asus gtx1080 max-q, msi gtx1070 performansları aşağı yukarı aynı,

asus'un artıları:

-ağırlığın 2,24 kg olması
-panel 120hz 3 ms ips g-sync olması
-ssd hızı
-dizaynı

asus'un eksileri:

-alt kısmı açıldığından zamanla toz birikmesi
-mekanik hdd olmaması
-ince olduğundan fazla ısınması
-kart okuyucu olmaması
-etnernet girişi olmaması (kutudan usb to ethernet kablo çıkıyor)
-subwoofer olmaması
-fiyat 11.300.-TL

msi'ın artıları:

-panel ips g-sync (7-8 tane satıcıyla görüştüm, 2-3 tanesi panelin tn olduğu konusunda ısrar etti kafam karıştı?
-mekanik hdd var
-kart okuyucu var
-etnernet girişi var
-subwoofer var
-ısınma az
-çanta ve mouse hediyesi var
-fiyat 8.300.-TL

msi'ın eksileri:

-ağırlığın 2,94 kg olması
-cihaz kalın olması
-panelin 60 hz olması

gönlüm asus'tan yana çünkü bu performansı incecik bir kasaya sığdırmışlar, ancak fazla ısınma dezavantajı var ve fiyatı 3.000.-TL daha fazla, msi da 2,94 kg çok ağır değil diye düşünüyorum çünkü genelde evde kullanacağım senede 4-5 defa memlekete götüreceğim sadece, ancak panel kalitesini gözümle görmediğimden kafamı karıştırıyor, sizce hangisi arkadaşlar?
Msi gt62vr dominator pro mu, gs63vr 7re stealth pro mu, yoksa asus rog zephyrus gx501 mi?

Performans ve taşınabilirlik önceliğim arkadaşlar, sizce hangisi?
Arkadaşlar iphone 5 ios 7.0.4 cihazımın hotspot özelliğiyle interneti ipad mini retina cihazıma paylaştırarak İnternet'e sorunsuz bir şekilde bağlantı vs kopmadan giriyorum, ancak video izlerken örneğin donanım haberin tanıtım videolarını izlerken, 6-7 dakika sonra video kopuyor, yükleniyor yazısı çıkıyor, ve siteyi yenilemeden video açılmıyor, 3G hızım çok iyi, video hızlı bir şekilde yükleniyor, ama her video da aynı dakika diliminde video kesiliyor, iphone dan izliyorum, sorun yok, 2 cihazında ağ ayarlarını sıfırlarım nafile? Acaba çözümü nedir?
Arkadaşlar tamda retina ipad mini alma arifesindeyim ancak bazı sitelerde 2 cihazın ekran karşılaştırmalarında retina ipad mini'nin ekranının özellikle renk doygunluğu konusunda ipad airdan daha kötü olduğu belirtiliyor, acaba 2 cihazı da yanyana inceleme fırsatı bulan arkadaşlar varsa konu ile ilgili bilgi verebilirse seviniriz.

http://www.andronova.net/2013/11/19/ipad-mini-2nin-ekrani-ipad-airdan-daha-mi-kotu/

http://iyasam.com/retina-ekranli-ipad-mini-ekran-kalitesi-ipad-aire-gore-daha-dusuk-cikti/
arkadaşlar, bugün 320gb slim ps3 aldım, versiyonu 3.40, 3.41' güncellemek istiyorum, ancak model no CECH-2503B yazıyor, bu hangi bölge oluyor? hangi versiyon yüklemeliyim?
arkadaşlar fujifilm'in sitesinde gezerken bu modeli gördüm, yalnız Türkiyede hiç bir sitede bulamadım, acaba Türkiyede satışa çıkacak mı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.301
İkinci El Bölümü Mesajları: 163
Konularının görüntülenme sayısı: 44.039 (Bu ay: 1.295)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 286 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.