Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56325633563456355636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acaba kronik bir sorunmu var bu üründe? yabancı forumlarda falan inceleyen oldumu? emsallerinde 2tb fiyatına bu 4 tb.

seagate sitesinde mac için diyor. normal bilgisayarda çalışmıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 11 Temmuz 2016; 20:14:47 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    vergiside iade olursa çok ucuza gelir burada ayni diskler 550-600 civarinda

ilk sayfaya ekleyebilirmisin ?
  • Teşekkürler @MühendisMurat

https://www.amazon.com/gp/product/B013CNQRAS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Kundura 41 giyiyorum, adidas nike puma da 42 giyiyorum, ayağım 26,5cm ve skechers US 8,5 tam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 11 Temmuz 2016; 20:16:12 >

• https://www.amazon.com/dp/B0196J3UZ2/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

seagate 2,5 inç 2tb taşınabilir hardisk toplamda 63 dolara geliyor kapı teslim. (düzeltme: bu fiyat 1 tb için geçerli, 2 tb değilmiş yanlış sayfa açılmış.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 11 Temmuz 2016; 20:43:48 >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    bu urunun 2 cesidinide aldim ve windows 8 ve windows 10 da kullandim bir sorun goremedim.

fast modelide mayis ayinin sonunda 125$ a dusmustu zaten vergi ve kargo dahil 156$ a gelmişti bana
    sanirim 1 tb fiyati o
    2tb ler 86$ civarinda
  • Önerebileceğiniz uygun fiyatlı 16 gb 1600 mhz ddr3 ram var mı ? Türkiyeye göre daha ucuz olan.
  • Babamın adına prime üyelik açtım 50$ gift alımına 10$ promosyon hakkı ödeme ekranında kodu girsem dahi uyarı gelmedi geçen gün kendi hesabımda 100$ yüklemeye 5$ vardı oda artık gözükmüyor.
    Sırf şu primeday'de kargo ücretinde biraz olsun indirim alabilmek için üyelik aldım ondada bir işe yaramayacak gibi duruyor.
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    hocam prime üyelikte 50 dolara 10 dolar promosyon almak için link atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

acaba kronik bir sorunmu var bu üründe? yabancı forumlarda falan inceleyen oldumu? emsallerinde 2tb fiyatına bu 4 tb.

seagate sitesinde mac için diyor. normal bilgisayarda çalışmıyormu?

aynısının 2tb ı var, kronik sorun filan yok, 4tb modelde de olacagini sanmam, tas gibi cihaz.
  • erdalerguzy E kullanıcısına yanıt
    evet ben koyu gri renge tıklayınca 2 tb den 1 tb menüsüne geçmiş. 63dolar 1 tb için geçerli.
    http://www.amazon.com/b?node=11158618011

quote:

Linki açtığınızda "You are not eligible this offer" diyorsa ve daha önce bu kampanyadan yararlanmadıysanız bu sayfada anlatıldığı gibi CHAT'e bağlanıp durumu izah edin yardımcı olabilirler olmak zorunda değiller, konuşun olmayacaklarsa boşuna almayın.

Açılan yeni sayfada "50$" seçin, "To" kısmına kendi hesabınızın mail adresini girin >> Proceed to Checkout >> "Gift cards & promotional codes" kısmına >> 0716GCARDS kodunu girip "APPLY" yazısına tıklayın, kabul etmiyorsa gene devam edin.

İlerlediğinizde kırmızı kutucuk içine aldığım "Important Message" çıkıyorsa o zaman zaten sorunsuz gelecektir, çıkmıyorsa sakın ALMAYIN !

Olay bu kadar basit 50$'ı satın alma sayfasında en üstte Important Message çıkıyorsa alın çıkmıyorsa almayın bunun üzerine söylenecek başka bir söz yok.

Important message
    Congratulations. Your purchase qualifies you for an Amazon.com credit. A $10 promotional code will be automatically applied to your account and emailed to you within three (3) days after shipping.

Yukarıdaki mesajı görüyorsanız işlemi tamamlayıp kartı alın (herkes bu kampanyaya uygun değil, yukarıdaki mesajı göremezseniz uygun değilsiniz demektir). Email adresinize bir kaç dk içerisinde gift kart gelecek. Email'deki linke tıklayıp kartı hesabınıza ekleyin. Krediniz hesabınıza eklenmiş olacak.

• Hocam hayırlı olsun güle güle giyin.Benim de ayak ölçüm 26.5 cm 8.5 us ve 9 us arası kararsız kalmıştım.Tam oldu demişsiniz rahatlığı vs. nasıl acaba?
  • 50 dolarlık ayakkabı için 13 dolar kargo normal mi? Satıcı amazon.com

Chat'e yazdım ordan da yardımcı olmadılar.

Bi ayakkabı için ne kadar kargo ödüyorsunuz?
  • minormajor05 M kullanıcısına yanıt
    hepimiz o kadar ödüyoruz normali de o zaten.
  • minormajor05 M kullanıcısına yanıt
    normal bazen 13 bazen 14-15 hocam otomatik belirliyor ekranda bot ve spor ayakkabıda denedim bot daha düşük spor ayakkabı biraz yüksek çıktığı bile oluyor.
  • Teşekkür ediyorum ilginiz için..
    Standartsa artık katlanıp alıcaz :)
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    asagidaki ürün 54$ a kadar dusmustu.
    takip edersen kargo dahil 60$ a alirsin sanirim.
    ben su anda i7 3 nesil makinada kullaniyorum sorun yasamadim.

Kingston HyperX Impact Black 16GB Kit (2x8GB) 1600MHz DDR3L CL9 SODIMM 1.35V Laptop Memory (HX316LS9IBK2/16)

https://www.amazon.com/gp/product/B00KQCOV5C/ref=oh_aui_detailpage_o06_s00?ie=UTF8&psc=1
  • CW_X kullanıcısına yanıt
    Sipariş vermeden önce aldığım ayakkabının aynısını skechers mağazasında denemiştim, 430 lira demişlerdi
    aynısını 140 liraya almış oldum.
    Rahatlığı konusunda şöyle diyeyim, Sanki yere basmıyorsun, havada yürüyormuşsun gibi.
    Tabi indirimleri takip etmekte fayda var.
  • Bu prime day indirimleri sadece yarın mı? 2 3 günmü sürecek yoksa? Ya da belli değil mi? İlk sayfaya yeni bakıyorum

Belli değilmiș

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfgnay -- 11 Temmuz 2016; 21:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56325633563456355636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.