Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.020.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56305631563256335634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikopoll

hayır tek sipariş 2 kargo şeklinde ayrı i-parcel takip numaralarıyla kargoya çıktılar ikiside aynı anda geldi TR'ye fakat sadece birine ref2 düştü

tmm o zaman diğerine de ref2 düşer
  • tüh şimdi 2 defa yurtiçi kargo stresi yaşıycaz
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan actim saati asagiya dogru saatin resmini agzim acik kaydirdim sonra fiyatı gordum kappattim agzimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben 20 haziran'da 3 ürün siparişi verdim ürünlerin tek kargoda gelmesini seçmeme rağmen 1 adet ve 2 adet olarak ayrı ayrı kargolandı tek parça olan bayramdan önce geldi ama 2 parça olan (çocuk ayakkabısı ve pantalon) hala elime ulaşmadı iparcel kontrol ettiğimde "Waiting For Package To Arrive At Facility" şeklinde ibare gözüküyor.

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sürekli order süresi sonunda geleceğini söylüyor yani bu perşembe ama dediğim gibi iparcel'de hiç bir kıpırdama yok. Böyle bir tecrübe yaşamış olan var mı acaba. Kargo takip etmem lazım çünkü geleceği tarihe göre hareket etmem lazım.
  • prime balon çıkmaz umarım
  • indirime girecek veya giren prime günü ürünlerini görebileceğimiz bir yer varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

indirime girecek veya giren prime günü ürünlerini görebileceğimiz bir yer varmı ?

12 Temmuz indirimleri bir başlasın onunda anlatımını koyacağım.
  • krep kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok, o süre sonunda gelmezse bağlanıp kargo ücretini talep edersin yardımcı olurlar.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Kargonun başına bir şey gelmesin ürün gelsinde hocam kargo ücretinde değilim açıkçası :( ilk defa böyle bir şey oldu şimdiye kadar 7 yada 8 siparişim olmuştur her seferinde 10 yada 12 gün içinde elimde oluyordu. Bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok gibi duruyor.
  • quote:

tüh şimdi 2 defa yurtiçi kargo stresi yaşıycaz

Hocam sendeki soruna benzer bir sorun var bendede bir ürün geldi diğerinden haber yok 2 kargo çıkarmışlar gelmeyenin order no ile iparcelden kontrol ettiğimde Waiting For Package To Arrive At Facility şeklinde yazıyor sendede durum öylemi.
  • scofield_prizma S kullanıcısına yanıt
    Normal Skechers modellerine göre ne kadar bir darlık söz konusu acaba? Bende aynı modeli almayı düşünüyorum.
  • krep kullanıcısına yanıt
    yok benim 2 kargomda aynı anda yola çıktı aynı anda TR'ye giriş yaptı fakat aynı anda ref2 alamadı sadece biri aldı muhtemelen sıra sıra giriyorlardır diye tahmin ediyorum zira 2 gün üst üste gidip kargomu almak istemiyorum merkez işyeri şubesinden umarım hepsini bugüne hallederler
  • quote:

Ara şubeni (yurtiçi kargo) durumu anlat 2 siparişim var de aynı anda dağıtıma çıksın.Sende 2 defa değil 1 kez stres yaşamış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_X -- 11 Temmuz 2016; 17:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CW_X

quote:

Ara şubeni (yurtiçi kargo) durumu anlat 2 siparişim var de aynı anda dağıtıma çıksın.Sende 2 defa değil 1 stres yaşamış olursun

hee sonra ikisinide getirmesinler unutsunlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cert52

https://www.amazon.com/gp/product/B01COWF3G2/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&smid=A25GKYFKYYL0J9&linkCode=ll1&linkId=2525071b1f15696bff2e5027b9902e3c

şu ürüne de bi indirim gelir mi bugün ürünü almayı düşünüyorum. Amerikadan bir arkadaş getirecek vergisiz 999 dolara denk geliyor su anda prime üyeliğini de yeni aktif etmiştim inşallah denk gelir :)

İndirim geleceğini pek sanmıyorum. Uzun zamandır gelmemiş camelcamel e göre :/

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Anladım benim kargo biraz sıkıntıda anlaşılan, ama daha önce bir arkadaşımda sendeki durum olmuştu aynı gün ikisinde getirmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krep

Anladım benim kargo biraz sıkıntıda anlaşılan, ama daha önce bir arkadaşımda sendeki durum olmuştu aynı gün ikisinde getirmişlerdi.

bakalım artık umarım ref2 düşerde yarın dağıtıma çıkarıralr
  • Arkadaşlar Daha once Plantronics Backbeat Fit kullandim ve sattim 1 yil sonra haliyle kulakligim yok.

Jaybird X2 yi alan,kullanan,kullanmis olan,arkadasinda goren vs var mi acaba?
    urunun yorumlari cokta ic acici gelmedi genel baglanti sorunu ve bazi android cihazlarda kafasina gore durdurma vs yapiyormus anladigim kadariyla.Kablosuz urunlerde batarya omru duzgun olsa baglanti sorun , benim backbeat gibi baglanti duzgun olsa pili 1 yilda ölüyor.Sanirsam kablosuz kulakliklar icin gerekli teknolojik gelisme gosterilmedi 300-400 veriyoruz kulak ici kablosuz diye 1 yil iş gormuyor.Bu konuda tecrubesi olan aydinlatirsa cok mutlu olucam.Genel kullanim alani : Spor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünlerden pek anlamam ama aklıma gelen bir bilgi var bu ürünlerin volt watt değerlerini kontrol edin Türkiye ile uyumlumu atıyorum ürün maksimum 120 volt ile çalışıyorsa ve bizde 220 olduğundan aletler yanıyordu öyle bir durum vardı (değerleri salladım ama ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım)
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer sadece müzik dinlemek için ise kendi içinde dahilisi olanlar var bende spor için bakıyorum onlardan düşünebilirsin istersen.
  • 
Sayfa: önceki 56305631563256335634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.