Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.383
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56045605560656075608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Vay arkadaş ya bendeki şansa bak...

3 temmuzda priority shipping aldığım ürün geldi.
    24 haziranda priority shipping aldığım ürün 1 temmuzdan beri gümrükten çıkmayı bekliyor.
    12sinden önce de zor gelir.
    Neden hep lazım olan daha geç gelir ki...

Prioty shipping ı ücretsiz nasıl aldınız:) yine yalvarmalar yakarmalar değil mi müşteri hizmetlerine .ayrıca daha ürünler gelmeden satışa koymuşsunuz 10 dolarlık hafıza kartı 110 TL. 39 dolarlık kulaklıklar 210 TL. Hayırlı olsun ne diyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PewDiePie hala kararsız ilk sayfaya göre 12 us mu olsa yoksa amazona göre 13 us mu alsa. PewDiePie MühensiMurat'a güveniyor
  • 11 US 45 olduğuna göre 12 46 diye düşünüyorum, emin değilim.
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Evet yalvardım verdiler saolsunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kansavkaplan -- 9 Temmuz 2016; 18:34:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Vay arkadaş ya bendeki şansa bak...

3 temmuzda priority shipping aldığım ürün geldi.
    24 haziranda priority shipping aldığım ürün 1 temmuzdan beri gümrükten çıkmayı bekliyor.
    12sinden önce de zor gelir.
    Neden hep lazım olan daha geç gelir ki...

Prioty shipping ı ücretsiz nasıl aldınız:) yine yalvarmalar yakarmalar değil mi müşteri hizmetlerine .ayrıca daha ürünler gelmeden satışa koymuşsunuz 10 dolarlık hafıza kartı 110 TL. 39 dolarlık kulaklıklar 210 TL. Hayırlı olsun ne diyelim :)

İşin ilginç tarafı burda satıyor bide şaka gibi yani insanları bu kadar enayi yerine koymak

• berkozino kullanıcısına yanıt
    Almayın kardeşim zorla mı satıyoruz,gidin 300 liraya Türkiyeden alın yada 150 liradan amazondan alın.
    Herkes istediği yerden almakta özgür,bu zamana kadar alan aldı kimse de sorun yaşamadı.
  • berkozino kullanıcısına yanıt
    Sürekli kâr amaçlı alım satan yapmak yasak, bu tarz kişileri Maliye'ye şikayet edebilirsiniz ve emin olun ilgileniyorlar, ekip direkt kapısına gidiyor o zaman memurlara da anlatırlar bizim sattıklarımız mı battı diye.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen gidin şikayet edin hatta ikinci el forumuna girin ordaki açılan başlıkların %95'ini falan şikayet edin.
    Maliye de kapıya gelsin satış yapıyormuşsunuz desin evet yapıyoruz alın bu da faturası diyelim verdiğimiz vergi mi battı diyelim onlar da pardon deyip gitsinler :)
    Yani burda tartışmayı uzatmanın anlamı yok,veremeyeceğim bir hesap da yok.
    Herkes işine baksın.Kargosunu vergisini ödesin güzelce alsın ürününü,burdaki satıcılara muhtaç olmasın :)
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı, 2 yıla yakındır yurtdışından alışveriş yapıyorum fakat amazon.com'dna daha önce hiç siparişim olmadı. Aklımda bir soru var cidden çözemedim.
    Şimdi bu amazondan bir ürün alacağım mesela satıcı LG yazıyor, tıklayınca satıcı üzerine LG'nin kendi amazon sayfasına gidiyor ama Reddit'ten sordum bu ürün LG'nin değil dediler. Şimdi millet kafasına göre nasıl LG adı altında satış yapabiliyor ?
    Aynı şekilde "Bicycle" marka poker kartı almak istiyordum, Türkiye'de bir destedi 25-30TL arası, amazon.com'da 12 Destesini 21$'a buldum. 1 Destesi 5.1TL gibi bir fiyata geliyor. Satıcı bicycle gözüküyor gene. Şimdi satıcı gerçekten Bicycle mı yoksa başka biri mi ? Nasıl anlarız.
    Bahsettiğim LG şeysi :https://www.amazon.com/Replacement-Digitizer-LG-D820-D821/dp/B00JGIUCZA/ref=sr_1_4?s=wireless&ie=UTF8&qid=1468078108&sr=1-4&keywords=nexus+5+lcd
    Bahsettiğim Bicycle Şeysi :https://www.amazon.com/Bicycle-Poker-Standard-Playing-Players/dp/B001AMO8A0/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

• Arkadaşlar az önce Amazon mobile üzerinden 10$ lık psn kod aldım. Bir de 20$ lık almak istedim ama Pending Verification uyarısı verdi. Ben de aynı işlemi tekrar denedim yine aynı hatayı verdi. Hesaba baktım para çekmemiş ama ben fazladan bir tane sipariş vermiş oldum. Onu iptal etmek istiyorum ama bir türlü chat bölümüne ulaşamadım cancel order butonu da yok nasıl iptal ettireceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: cnrgndz

Tamam hocam sağolun @MühendisMurat

Gönderiliyor hocam sizce nasıldır bu model şuan g502 ile aynı fiyatta fakat roccattın tr garantisi olacağını sanmıyorum mause hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Tyon hakkında bilgim yok ama G502 hakkında bir kaç şey söyleyebilirim. Fare gerçekten güzel tıklama hissi olarak Rival 300'ler falan çok çocukça geliyor bana. Fakat G502'lerin yeni versiyonlarında fabrika hatası mevcut. Ama nasıl oluyorsa internette her site 10/10 puan vermekten vazgeçmiyor. Orta tuşu benim gibi sık sık kullanan biri iseniz kesinlikle uzak durun. Orta tuşun 3 farklı fonksiyonu var. Fakat bu geçiş aralığını çok hassas tasarlamışlar. O yüzden orta tuşa basacağınız zaman teker sağa veya sola kayıyor. Eski kullandığım G502'de yoktu bu sorun fakat yeni aldığım, defalarca farklı yerlerden sipariş edip iade ettiğim G502'lerin hepsinde var bu sorun. Dediğim gibi 1,5 yıldır kullandığım G502'de yoktu bu sorun.
    G502'nin yerine fare ararken keşfetmiştim Tyon'u. G502'nin tuş sayısı olarak yanına yaklaşan tek fare hatta geçiyor galiba. MMO fareler ile kıyaslamıyorum tabi onların kategorisi farklı. Fakat TR'ye göndermediği için mecburen tekrar G502 almak zorunda kaldım. Çünkü bu kadar fazla tuşa alışınca bırakamıyor insan. Ben şuanda 0 aldığım farenin tekerleğinin kenarına bant yapıştırdım öyle kullanıyorum mesela. Geçen hafta görseydim bu haberi hiç düşünmeden alırdım ama şimdi daha yeni G502 aldığım için pas geçeceğim maalesef. Bu kadar tuşla işiniz yoksa çok fazla seçeneğiniz var. Fakat eğer kullanmayı düşünüyorsanız G502 ve bu model var sadece. FPS kategorisinde özellikle.

Yorumunuz icin sagolun hocam prime daye kadar yukselmezse alabilirim

• Vault Man kullanıcısına yanıt
    LG falan satmıyor Satıcı : Xieni Store Kargolayan : Amazon

ilk sayfada daha girişte anlatılıyor bunlar okuyacağız.

Bicycle ise Amazon tarafından satılıyor ve kargolanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Temmuz 2016; 18:54:26 >
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı geldi 10 numara 5 yıldız. Bayram'dan once söyledim 29 da sipariş verdim 1'inde öglen kargo geldi. Bu kadar hızlı geliceğini düsünmüyordum açıkcası kapıda kargocuyu gorunce sok oldum. Forumda kargo rekoru bende. Tescilli onaylı.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Bu ara psn alımlarınsa sıkıntı var,birkaç kişi de şikayetlerini belirtti
  • 44 demek istediniz sanırım. 10.5 almanız gerekiyor. Yinede skechers magazalarından birinde bulursanız denemenizi oneririm. Ben daha once skeckers marka ayakkabı aldığım için 7.5 = 40 söyledim cuk oturdu.

7= 39.5
    7.5= 40
    8= 41
    8.5= 41,5
    9= 42
    9.5= 42,5
    10= 43
    10.5= 44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 10 Temmuz 2016; 0:17:14 >
  • Bakarmısınız dün şöyle olan siparişim bugün böyle olmuş?

önce

sonra

• Sproing kullanıcısına yanıt
    Ona bakma sen takip numarası ile ilk sayfadaki aşamalara göre takip et.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Evet hocam "sold by" diye cücük kadar yazmışlar alta göremedim kusura bakma :(
    Peki amazon tarafındna satılınca orijinal ürün mü oluyor ?
  • Arkadaşlar şu ürünü getirtebilme şansım var mı.
    https://www.amazon.com/3M-Littmann-Classic-Stethoscope-Multiple/dp/B00QGHDJN6

Rengine göre fiyatı değişiyor . 80 dolarlık var rengine göre. 82 doalra kadar gümrüğe takılmıyor sanırım. Türkiyede fiyatı 375 Tl civarında. Bu attığım linkten alabilme ihtimalim var mıdır ?
    Şimdeden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 9 Temmuz 2016; 19:09:12 >
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    43 giyiyorum ters yazmışım :)

9.5 almam gerekiyor galiba.

Ayakkabı nasıl rahat mı? Sıkıntısı var mı ona göre bende arıyorum günlük ayakkabı.

Spor tipi olsun fakat günlük giyilsin istiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 56045605560656075608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.