Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56025603560456055606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon un gonderdigi kargolar daha ucuz oluyor diye biliyordum

https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596194

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    evet herhangi bir aksaklık yok şu an ups gümrük evrakı ellerine ulaştı işlemin bitmesi bekleniyor daha sonra yola çıkacak. Bu kadar kafa yorduğuna değmez ufak Bi soru sorup cevabını bekledim sadece ilgine teşekkürler

• Roccat tyon ukda 45£ nasıldır fikriniz var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrgndz -- 9 Temmuz 2016; 15:11:44 >
  • Whitfield kullanıcısına yanıt
    On siparis acik suan saticilardan amazonu secin 16 temmuz partisi icin on siparis aliyor.

• Arkadaşlar,daha önce hiç bu tür ayakkabı almadım. Bu go run forza Los angeles hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Günlük kullanılır mı ? Rahat mıdır ? Almışken iyisini almak istiyorum

• 1 lbs 450g ağırlık başı 2.99 usd olarak hesaplanmış. Hacimsel olarak kaç kg denk bakmadım bu ayakkabı belki kutu ölçülerini hesaba katıyor ben bot aldığımda 14,99 usd tutmuştu geçen yıl kargo.

• Man Down kullanıcısına yanıt
    Aslinda haklisin biraz risk var isin icinde. Ici etli modellerde us 11, ici etsiz spor ayakkabilarda us 10.5, bagciksiz ve ici ince olanlarda us 10 oluyor bana. Gercekten modelden modele degisebiliyor.

• Arkadaşlar Amazon'dan 30$'lık US PSN kart alacağım. Kullanacağım bir indirim filan var mı? Yada daha uygun fiyata satan pm atsın.
    Bir de 50+10$ indirimi digitalde geçiyormuş sanırım ama benim hesabımda "You are not eligible this offer" hatası veriyor. Daha önce kampanyaya katılmadım. İngilizcem çok iyi değil bana chatte ne yazmam gerektiğini ingilizce yazabilir misiniz? Eğer olursa o şekilde alacağım.

Son olarak arkadaşlar ödeme ekranında Amazon Store Card alırsanız 10 dolar indirim gibi bir şey yazdı. Bu Amazon Store Card nedir ve alınmalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 9 Temmuz 2016; 15:47:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrgndz

Roccat tyon ukda 45£ nasıldır fikriniz var mı acaba?

Bilmediğim modeller maalesef.
  • quote:

Roccat tyon ukda 45£ nasıldır fikriniz var mı acaba?

Bu modeli Amazon göndermiyor Türkiye ye ama UK gönderiyor mu acaba? Benimde takip ettiğim bir mouse çünkü. Fiyat bedava bence.

• Tamam hocam sağolun @MühendisMurat

Gönderiliyor hocam sizce nasıldır bu model şuan g502 ile aynı fiyatta fakat roccattın tr garantisi olacağını sanmıyorum mause hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrgndz -- 9 Temmuz 2016; 16:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

kargo 15 dolar yansıdı bazen 13-14 usd oluyor ama dayanamadım @MühendisMurat TR'deki fiyat farkını yazınca

quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

muradım sağolasın los Angeles tan kaptım bir çift

Ayağınızda paralansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

On siparis acik suan saticilardan amazonu secin 16 temmuz partisi icin on siparis aliyor.

MSRP fiyatına düşene kadar bekleyeceğim. Acelem yok, 2 ay daha lazım değil kart bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumsee

numaralar tr ile aynımıki,nasıl ayarlıyorsunuz numara olaynı?

Bir çoğumuz gidip denedi ve ona göre aldı veya bir kere riske girdi aldı ona göre alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shoacwaxz

Arkadaşlar,daha önce hiç bu tür ayakkabı almadım. Bu go run forza Los angeles hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Günlük kullanılır mı ? Rahat mıdır ? Almışken iyisini almak istiyorum

Tabanını bilmiyoruz farklı bir şey yazıyor, zaten limited edition alan yoktur forumda çok yeni bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Son olarak arkadaşlar ödeme ekranında Amazon Store Card alırsanız 10 dolar indirim gibi bir şey yazdı. Bu Amazon Store Card nedir ve alınmalı mı?

Bize geçmez ilk sayfaya bakın.
  • Arkadaşlar şimdi elinde nakit olup, kart limiti biten, kartı olmayanlar için nasıl alış-veriş yapılır onu anlatacağım.

Gereken tek şey: Güvenilir ve amazonu bilen, bilmiyorsa hesabını ve kart numarasını verecek bir kişi.

Şimdi bu kişi anne-babanız ise hiç uğraşmayın chate sorun zaten sıkıntı yok. Hesaba direk yüklerseniz bir şey olmaz.

Eğer kuzen, amca, arkadaş vs ise:

1-Eksiksiz bir hesap açıyorsunuz. Tabii onun adına.

2-Sizin mailinize gift cardı atacak.

Bu kadar. Size kalan gift cardı yüklemek. Ayrıca bu yöntemi ininal kullanıp da fazla kur vermek istemeyenler de kullanılabilir.

Adı üstünde gift card yani hediye kartı. Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Kart limiti bittiydi kuzene nakit verdim 200$ gift card attı. Sıkıntı yok.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Peki bu ayakkabı sadece koşu için mi ? Öyle gibi görünüyor da ?

• quote:

Tamam hocam sağolun @MühendisMurat

Gönderiliyor hocam sizce nasıldır bu model şuan g502 ile aynı fiyatta fakat roccattın tr garantisi olacağını sanmıyorum mause hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Tyon hakkında bilgim yok ama G502 hakkında bir kaç şey söyleyebilirim. Fare gerçekten güzel tıklama hissi olarak Rival 300'ler falan çok çocukça geliyor bana. Fakat G502'lerin yeni versiyonlarında fabrika hatası mevcut. Ama nasıl oluyorsa internette her site 10/10 puan vermekten vazgeçmiyor. Orta tuşu benim gibi sık sık kullanan biri iseniz kesinlikle uzak durun. Orta tuşun 3 farklı fonksiyonu var. Fakat bu geçiş aralığını çok hassas tasarlamışlar. O yüzden orta tuşa basacağınız zaman teker sağa veya sola kayıyor. Eski kullandığım G502'de yoktu bu sorun fakat yeni aldığım, defalarca farklı yerlerden sipariş edip iade ettiğim G502'lerin hepsinde var bu sorun. Dediğim gibi 1,5 yıldır kullandığım G502'de yoktu bu sorun.
    G502'nin yerine fare ararken keşfetmiştim Tyon'u. G502'nin tuş sayısı olarak yanına yaklaşan tek fare hatta geçiyor galiba. MMO fareler ile kıyaslamıyorum tabi onların kategorisi farklı. Fakat TR'ye göndermediği için mecburen tekrar G502 almak zorunda kaldım. Çünkü bu kadar fazla tuşa alışınca bırakamıyor insan. Ben şuanda 0 aldığım farenin tekerleğinin kenarına bant yapıştırdım öyle kullanıyorum mesela. Geçen hafta görseydim bu haberi hiç düşünmeden alırdım ama şimdi daha yeni G502 aldığım için pas geçeceğim maalesef. Bu kadar tuşla işiniz yoksa çok fazla seçeneğiniz var. Fakat eğer kullanmayı düşünüyorsanız G502 ve bu model var sadece. FPS kategorisinde özellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: shoacwaxz

Peki bu ayakkabı sadece koşu için mi ? Öyle gibi görünüyor da ?

Yok be kardeşim ne koşusu mis gibi günlük kullanıma uygun gözüküyor bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 56025603560456055606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.