Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (8 Mobil) - 8 Masaüstü8 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56055606560756085609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az sakallı dedem Amazon satmıyor o ürünü ve gönderim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabı kuş gibi ve çok rahat. Günlük kullanıma uygun. Hiç bir sıkıntısı yok ve yaşamazsınız. Gömlek altı kanvas pantolon giyenler için biçimiş kaftan diyebilirim. Sırf mavi gömleklerime ve tsortlerime uyumlu olsun diye mavi olanı 30$ a düşünce aldıydım. Şimdide siyah beyaz olanını bekliyorum. 30-35 $ 7.5 numarası gordugu an yapıştırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vault Man

Evet hocam "sold by" diye cücük kadar yazmışlar alta göremedim kusura bakma :(
    Peki amazon tarafındna satılınca orijinal ürün mü oluyor ?

Evet aynen.

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışı ile Türkiye arasında bu üründe 100Tl civarinda fark var. Ben bu yurtdışı alışverişinden hiç anlamıyorum. Bu ürünü alabileceğim alternatif yol var mıdır ?

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Linkte ürün gelmiyor ama model yada renk değiştirerek bakın hepsine tek tek. Belki Amazon'un sattığı vardır

Hocam amazon tüm Avrupaya kullanıcılar ise genelde Amerikaya mı satıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Ayakkabı geldi 10 numara 5 yıldız. Bayram'dan once söyledim 29 da sipariş verdim 1'inde öglen kargo geldi. Bu kadar hızlı geliceğini düsünmüyordum açıkcası kapıda kargocuyu gorunce sok oldum. Forumda kargo rekoru bende. Tescilli onaylı.

Hayırlı olsun hocam.
    Peki 7.5 numara 40 a denk geliyor ayakkabının sayfasında. Sizin normal ayakkabı numaranız 40 mı dır?
    Benim ayak numaram 43.
    43 (9.5) numarasını söylesem tam olur değil mi?
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Benim normal ayak numara 40 oldugu için 7.5 söyledim cuk oturdu. Hiç bir sıkıntı yasamadım. Ayak numaranız kaça denk geliyorsa onu söyleyin. Bir sıkıntı yasamazsınız.
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00I1JQBSC/ref=mp_s_a_1_31?ie=UTF8&qid=1468083386&sr=8-31&refinements=p_89:Skechers&pi=AA140_QL70&th=1&psc=1

Ben bunu beğendim takip listesine aldım. Bakalım iner mi 1 ay önce inmiş. Bir daha iner diye tahmin ediyorum

• Merhaba Arkadaşlar Amazondan cep telefonu getirmiştim, fakat sanırım sim kilidi var benim simi görmüyor nasıl çözebilirim. bilgisi olan varmı ?

Bu telefonhttps://www.amazon.com/gp/product/B017HW9DEW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Arkadaşlar amazonda international olarak littmann classic III satılıyor mi diye bakar mısınız ? Ben bir türlü beceremedim.

Öyle bi kısıtlama yok değişebiliyor bu. Ama her zaman amazonun sattığı şeyleri almakta fayda var. Diğer satıcılar ürün kadar kargo çıkartıyor bi anlamı kalmıyor
    Çoğuna baktım gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Benim normal ayak numara 40 oldugu için 7.5 söyledim cuk oturdu. Hiç bir sıkıntı yasamadım. Ayak numaranız kaça denk geliyorsa onu söyleyin. Bir sıkıntı yasamazsınız.

Tamam hocam sağolun. 43 (9.5) sipariş geçtim.

Daha önceden bu modelin eski modelinin 43'ünü denemiştim pek beğenmemiştim. Eski modelde de 43 ün karşısında 10 yazıyordu. Ama TR'de farklı gelmiş sanırım. O yüzden sormuştum. Teşekkürler.
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Direk alışveriş yapsa daha iyi olmaz mi sizin adresinize..
    Hocam öncelikle ilgilendiğiniz icin cok tesekkur ederim. Cahilliğime verin.
    Ürünü amazonun yada baska bir kullanıcının sattığını nasıl anlıyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

Hocam öncelikle ilgilendiğiniz icin cok tesekkur ederim. Cahilliğime verin.
    Ürünü amazonun yada baska bir kullanıcının sattığını nasıl anlıyoruz ?

seller kısmına bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: msevik

Merhaba Arkadaşlar Amazondan cep telefonu getirmiştim, fakat sanırım sim kilidi var benim simi görmüyor nasıl çözebilirim. bilgisi olan varmı ?

Bu telefonhttps://www.amazon.com/gp/product/B017HW9DEW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

gümrükten geçti demek ?
  • Evet

• WinKy kullanıcısına yanıt
    Hocam amazon chart yanlıştı geçen senede skechers resmi sitesinden bakın. 43 bana tam olduğu için 10 D(M) alıyorum sürekli.TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• 
Sayfa: önceki 56055606560756085609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.