Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56035604560556065607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben ayakkabıyı bayramdan önce aldım pazartesi gelicek yurtiçi kargo da elime ulaşınca resimlerini çekerim tabanı hakkında yorum yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet airmax 1 adet nike running ve 1 adet skechers var kenarda. Onlar olmasaydı şu yeni ayakkabıyı alacaktım genede almak istedim de boşa alıp kenarda durmasın :D İnsan aldıkça alası geliyor. Farklı işe yarıyacak bir şey sıcak fırsat olsada alsak :D
  • Özel mesaj ile ilk alışverişte kullanılan $5 kodu gönderebilir misiniz?

Edit: Teşekkürler cango69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchituX -- 9 Temmuz 2016; 17:20:54 >
  • Su amazon konusuna ne zaman girsem bisiler alasim geliyor. Skechers yazinca yine dayanamadim daldim iceri ve fiyatlari gorunce zor tutuyorum kendimi almamak icin. Daha gecen ay go run3 fitknit aldim tr den 240 tl ye

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

1 adet airmax 1 adet nike running ve 1 adet skechers var kenarda. Onlar olmasaydı şu yeni ayakkabıyı alacaktım genede almak istedim de boşa alıp kenarda durmasın :D İnsan aldıkça alası geliyor. Farklı işe yarıyacak bir şey sıcak fırsat olsada alsak :D

12 Temmuz'a saklayın kendinizi indirimlerde combo olursa patlarsınız.
  • deedrah D kullanıcısına yanıt
    Ben 7.5 numara mavi(Navy) olanı 30$ a aldım. Simdide siyah beyaz olanı bekliyorum. Bi düşerse tadından yenmez. Yapıştırırım hemen.
  • Merhaba arkadaşlar amazondan bilgisayar alıcam kısmetse wedding kodunu bekliyorum az bir süre kaldı.
    MSI GE62 Apache Pro ve Asus ROG GL752VW arasında kalmış durumdayım.Genel farkları MSI GTX 970M 3GB Ekran kartına sahip 15,6 inç,Asus ROG GTX 960M 2 GB Ekran kartına sahip 17,3 inç.Sizce ekran boyutunu mu tercih etmeliyim yoksa grafik işlemcisini mi?

Diğer bir sorum ise elimde ziraat ve iş bankası hesap kartı var ve iş bankasının 1000TL limitli kredi kartı var.Elimdeki hesap kartlarından herhangi biriyle amazondan alışveriş yapabilir miyim? İlk sayfaya baktım ama tam bilgi bulamadım eğer deneyen varsa bu iki bankanın hesap kartlarından biriyle yazarsa sevinirim.
    Eğer bankkartlarla alışveriş yapamıyorsam kredi kartımla limiti doldurana kadar 100$ lık gift card alsam limiti dolunca elimdeki nakitle ödeyip laptopun fiyatına erişinceye kadar tekrar tekrar gift card alsam bilgisayarı bu şekilde alabilir miyim?Yani ödeme ekranında istediğimiz kadar gift card ile ödeyebiliyor muyuz?

• WinKy kullanıcısına yanıt
    Haydaaa Beyaz 11 US 28$ yapmayın kardeşim burada 300 lira bu ayakkabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Ben 7.5 numara mavi(Navy) olanı 30$ a aldım. Simdide siyah beyaz olanı bekliyorum. Bi düşerse tadından yenmez. Yapıştırırım hemen.

Hocam ayakkabı elinize ulaştı mı? Ben eski modelini denemiştim pek begenmemiştim bu daha hoşuma gitti.
  • Hydros kullanıcısına yanıt
    970M ezer.

Bankadan çekim sıkıntı umarım bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

1 adet airmax 1 adet nike running ve 1 adet skechers var kenarda. Onlar olmasaydı şu yeni ayakkabıyı alacaktım genede almak istedim de boşa alıp kenarda durmasın :D İnsan aldıkça alası geliyor. Farklı işe yarıyacak bir şey sıcak fırsat olsada alsak :D

12 Temmuz'a saklayın kendinizi indirimlerde combo olursa patlarsınız.

Aynen. Prime yaptım, vaziyet aldım bekliyorum. 12 sinde patlamış mısır ve çayla amazondayız

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım buradaki en bilgili adam sizsiniz tekrar sorayım o zaman kredi kartıyla laptop u karşılayacak kadar gift card alsam ödeme ekranında istediğim kadar gift card kullanabiliyor muyum yoksa bir sınırlaması var mıdır?

Kusura bakma yoruyoruz seni de ama bilgili birini bulmak zor bu amazon konusunda.
  • Hydros kullanıcısına yanıt
    İstediğin kadar kullanabilirsin gift kartın sınırlaması olmaz.Gift kart satın alma ekranındaki miktarları alabiliyorsun 25-50-75-100-15--200-ve üzeri >>> yada senin laptop fiyatı kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 9 Temmuz 2016; 17:42:24 >
  • Asagidaki skechers gowalk3 modelini us 10.5dm 44numara giyiyorum. losangeles 2016 modelinde ayni numara sikinti yaratir mi ne dersiniz beyler??

Bu arada takatuka.com dan 240a almistim 2 ay once suan resmi sitede de ayni fiyata dusmus. Amazonda bile suan daha pahali bu model

Skechers Go walk 3
    https://www.skechers.com.tr/go-walk-3-fit-knit-gri-turuncu

Skechers Performance Men's Go Run Forza Los Angeles 2016 Running Shoe
    https://www.amazon.com/dp/B01C7XW4WE/ref=twister_dp_update?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 9 Temmuz 2016; 17:45:22 >

• Murat hocam bu size chart ta gösterilen numaraların bazıları yok. Onların eklenme ihtimali var mı acaba ? Yoksa sadece şuan satışta olan numaralar mı satılıyor ?
  • Numarayı seçtikten sonra bakacaksınız stok var mı yok mu, satıcı değişiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

Asagidaki skechers gowalk3 modelini us 10.5dm 44numara giyiyorum. losangeles 2016 modelinde ayni numara sikinti yaratir mi ne dersiniz beyler??

Bu arada takatuka.com dan 240a almistim 2 ay once suan resmi sitede de ayni fiyata dusmus. Amazonda bile suan daha pahali bu model

Tipi baya değişik bence fark olur.
  • Pardon ben amazonun numara tablosuna göre arıyordum 46 yok sanıyodum ilk sayfada ki mesaja baktım 12 us a denk geliyormuş teşekkürler.
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    34 giyiyorum 9.5 alsam sorun çıkar mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Pardon ben amazonun numara tablosuna göre arıyordum 46 yok sanıyodum ilk sayfada ki mesaja baktım 12 us a denk geliyormuş teşekkürler.

PewDiePie çözüm bulamayınca araştırıyor, İLK SAYFAYA bakıyor.

PewDiePie iyi biri.

PewDiePie gibi olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Temmuz 2016; 17:54:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56035604560556065607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.