Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56065607560856095610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nick ve profil foton yeter hocam yardım için

Sold by amazon yazıyor, amazonun sattığı şeylerde
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7.5 aldim 40 geldi. Verdiginiz resimdeki gibi. Bir sikinti yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Yok bazen bende 9.5 43 olarak görüyorum hocam amazon size chart'da ama Tommy ve Skechers ayakkabıların kendi sitesi ve mağazalarda baktım 43 10'a denkmiş. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Hocam 43 numara us 10 a tekabul ediyor sanirim. Neden 9.5 soylediniz? Kucuk gelmesin sonra... Bir arkadas resim atmis asagida. İsterseniz bi ona bakin. Gerekirse kargoya verilmeden siparisi iptal eder. Yeniden verirsiniz.

• eak101 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Sagolun. Ben bayramdan once almistim. Siyah beyaz kovaliyorum simdi.

• şaka maka bayram batırdı diyorduk prime day ağzımıza vurdu :P
    Hocam ben bi ayakkabı almıştım 9,5 skechers o 42,5'a denk geliyor söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Hocam 43 numara us 10 a tekabul ediyor sanirim. Neden 9.5 soylediniz? Kucuk gelmesin sonra... Bir arkadas resim atmis asagida. İsterseniz bi ona bakin. Gerekirse kargoya verilmeden siparisi iptal eder. Yeniden verirsiniz.

Yorumlarda büyük geldi falan yazmışlar sanırım kalıbı büyük. Şimdi iptal etsem mi bilemedim.

Edit: İptal ettim. Artık 10 numarasının indirime girmesini beklicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 9 Temmuz 2016; 21:20:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: shoacwaxz

Arkadaşlar,daha önce hiç bu tür ayakkabı almadım. Bu go run forza Los angeles hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Günlük kullanılır mı ? Rahat mıdır ? Almışken iyisini almak istiyorum

Tabanını bilmiyoruz farklı bir şey yazıyor, zaten limited edition alan yoktur forumda çok yeni bir model.

Hocam o taban memory foam veya gorun gibi yumuşak değil daha çok nike adidas gibi sert
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun. Yardımcı oldunuz. Son olarak şu ürüne de bakabilir misiniz. Amazon satıyor sanki.
    https://www.amazon.com/3M-Littmann-Stethoscope-Chestpiece-5803/dp/B00QGHDJN6/ref=sr_1_2?m=ATVPDKIKX0DER&s=industrial&ie=UTF8&qid=1468088419&sr=1-2&refinements=p_76%3A1249158011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Attığın link bu şekilde, seçmemişsin tam alacağın şeyi. Ben temsili seçtim gelmiyor hocam maalesef

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Yordum. Hakkınızı helal edin.
    Hayirlisi olsun hocam. Bende bekliyorum zaten. Bi kere nasil olduysa 30$ dusurduler. Aldik. Bence onuda diger numaralarin fiyatini ayarlarken yanlislikla yaptilar diye dusunuyorum. Cunku cok fazla beklemedi. Yarim saat sonra fiyati 100$ oldu.

• Scethers fiyat politikası değiştirdi galiba. Kızkardeşim mersin forumdan 160 TL ye aldı dün.

• Arkadaşlar araç içi kamerası arıyorum yardımcı olabilecek varmı. İlk gearbestte takılırken bir kaç modele denk geldim daha sonra amazondan araştırdım iki site arasında çok benzer modeller var ben linklerini koyuyorum benzer modellerin seçmeme yardımcı olursanız sevinirim ayrıca farklı model öneriniz veya paylaşmak istediğiniz tecrübeniz varsa ürün linkleri atarsanız çok sevinirim.

Gearbesttekiler :
    VIOFO A118C 1.5 inch H.264 1080P
    http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html
    Original Xiaomi Yi 1080P Car WiFi DVR CN Version
    http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_268947.html

AMAZON :
    Black Box B40 A118 Stealth Dashboard Dash Cam
    https://www.amazon.com/Black-Box-A118-Stealth-Dashboard/dp/B00NG84AT0/ref=sr_1_1?s=car&ie=UTF8&qid=1468089642&sr=1-1&keywords=car+dvr&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011
    Bu Xiaomi ye benzeyen model ama gönderimi kapatmışlar zaten ..
    https://www.amazon.com/YI-Smart-Camera-Vision-Golden/dp/B01C89DTFI/ref=sr_1_10?s=car&ie=UTF8&qid=1468089642&sr=1-10&keywords=car+dvr&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

• quote:

Orijinalden alıntı: scetin01

Scethers fiyat politikası değiştirdi galiba. Kızkardeşim mersin forumdan 160 TL ye aldı dün.

Büyük ihtimal. Geçen hafta 450tl ye satılan ayakkabıyı 335tl ye düşürmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: ArcticWarrior

Amazon.com'dan bayram öncesi aldığım stanley no 5 el rendesi bu gün elime ulaştı, marangozluk işleri ile ilgilenen arkadaşlara hırdavat için amazonu öneririm en az 100 tl civarı kardayım.

Hayırlı olsun kardeşim link atarsan aklımda olsun akrabam var söylerim kendisine.

Hocam alet budur

• Saatte olduğu gibi ayakkabı içinde ayrı bir konu açılsın bence.

Ne demek lafı olmaz. Çay erdal bakkalda içilir bu arada reklam vermeden gitmeyelim
    İyi akşamlar hocam. Doktor muyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 56065607560856095610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.