Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55995600560156025603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas daha gecenlerde go run siparis verdim. Daha elime gecmedi kargo dahil 60 dolar ödedim. Nerde kullandim ben bu sanslarimin hepsini anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfur3294 kullanıcısına yanıt
    Her firma yetki almak için kağıt doldurtur, üstüne çoğu zaman kimlik fotokopisi de ister. Kağıt doldurdum, bakın benden form göndermemi istediler, çok yoruldum 173 dolarımı verin demek çok komik. Vergilendirme olayının ürünle alakası olmadığı gibi %90 gibi bir istatistiği de yok. Amazon taahhüt ettiği sürede ürünü teslim ediyor mu etmiyor mu? Olay bu. Adamlar teslimat gecikmesin diye ya da bazen riske girmemek adına ürünü hızlı kargoya verince neden hızlıya verdin! Ürün teslimatı gecikince de neden gecikti bu kargolar! Adamlar ne yapsa yaranamıyor. Her neyse...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Beyler Söyle günlük şık ve spor bi o kadar da rahat bi skecbers önerir misiniz

Paylaştım ya işte ilk sayfada bugüne kadar gördüğüm en şık Skechers ayakkabısı.

• Orhun kullanıcısına yanıt
    Bu ürün adına açılmış başlık var gir bak ya 1 ya 2 kişi alamamış vergi iadesini. Bana haber verildi mi ? Hayır. Ben buna asla nankörlük gözüyle bakmıyorum sistemlerinde hangi kargoya verildiği dahi gözükmezken ben bu konuda ricamı belirterek neden UPS'e verildi dediğimde cevap veremedi ve bu aksaklık için vergi iadesi yapacağını söyledi. Tabi biz alışkın değiliz böyle kaliteli hizmete fazlasından yararlanınca ters tepiyor. Gayet doğal bi süreç zorla ben paramı istiyorum demedim sonuçta.

• Benim numarayı 30 dolar gösterince gece gece dayanamadım zarara girdim. Skechers seni sevmiyorum lan!

https://www.amazon.com/Skechers-Mens-Sorino-Oveno-Oxford/dp/B00ST81036/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1468030921&sr=8-2&keywords=sorino
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Hiç kod var mı bu aralar hocam borderlin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9Tales kullanıcısına yanıt
    Bu sorununun cevabı ilk sayfada var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: fkhan

Ups den mail gelmiş. Evrak vs istiyorlar artk vergi kesilmiştir değilmi. Ups ye gectigine göre vergi iadesi olmaz?

Evet %95 o iş yaş.

Kargo ups kargo ile gelirse vergi iadesi %95 olmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: IIendlessII

aldığım g35 bu gün geldi.ürünü bilgisayara taktığım sorunsuz gördü fakat temiz ses alamıyorum cızırtılı bi ses var hiçbişe anlaşılmıyor.windows 10 kullanıyorum acaba ondamı bir sorun var ?

Arkadaşınızda varsa W7 W8.1 falan deneyin gene.

Tsk ederim ilginize ama sorunu cozdum ana kartin usb 3.0. Inda yapiyor sorunu 3.0 usb de calismiyor g35. 2.0. Usbd sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yine sitede "bana göre" dandik gözüken bir model. Çingene işi gözüküyor ama kesin yine güzeldir. Dolar işaretli altın kolye takan ve her an basket oynamaya müsait efil efil aşufmanlar giyen zencilerin giydiği tarzda ayakkabı sevmiyorum ben.
  • 3 tane skechers ayakkabı alacağım,total ücret 110 dolar civarlarında ama vergi eklemedi sebebi nedir ?
    bir de 3'ü için 46 dolar kargo çıkardı normal midir,tek tek alsam değişir mi ?
  • General666 kullanıcısına yanıt
    Kargosuz 64dolar oluyor. Vergi sınırının altında kaldığı için vergi almıyor. Kargo parası da normal. Ayakkabılarda çift başı 14-15 dolar gibi bir para alıyor. Bi de üç adet skechers baya uygun o fiyata hangi modeller olduğunu belirtme inkanınız varsa faydalananlar olabilir.

• Kod verebilir misiniz

• Ayakkabılar çok çirkin duruyor yav. Güzel bir şey olsa alacaktım.

• Murat konuya yazmalisin

Evga 600b 40 dolar

• Valla anlamadım gece 4'de gelmiş. Şu düğün telaşı bitsin K70 Lux RGB Blue Switch alacağım inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9Tales

Bu aldığınız ayakkabılar nasıl ayağınıza oluyor yav? Ben de geçen sefer aldım küçük geldi kardeşim giyiyor. Her modelin kalıbı da farklı yani ilginç.

Skechers magazasına gidin deneyin modeli ona göre alın, en iyisi böyle.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatı Banggood müşteri temsilcisine gösterdim aynı özellikte olmayanları 30 küsür dolara satıyorlar Xiaomi,Blitzwolf fena değiller ama Amazon fiyatları ve buradaki ürün gamıyla kıyaslayınca Amazon yine ön planda şu Tr gönderimi açsalar bu tarz ürünlerde Çinli sitelere nal toplatırlar son dönemde Çin alışveriş siteleri basit ürünlerde dahi Amazon'dan pahalıya ürün satıyorlar..Anker hızlı şarj ve şarj kablosu ile birlikte powerbank mükemmel kombo olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunum55

Kargosuz 64dolar oluyor. Vergi sınırının altında kaldığı için vergi almıyor. Kargo parası da normal. Ayakkabılarda çift başı 14-15 dolar gibi bir para alıyor. Bi de üç adet skechers baya uygun o fiyata hangi modeller olduğunu belirtme inkanınız varsa faydalananlar olabilir.

kargosuz fiyatı 116 dolar o yüzden niye vergi eklemediğini merak ettim.
  • General666 kullanıcısına yanıt
    Satıcı Amazon'mu?
  • 
Sayfa: önceki 55995600560156025603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.