Binbaşı
07 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 668 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Linkteki ürünün fiyatı uygun görünüyor. Hem fiyat hakkında konuşabilmek hem de fırsatsa sizlerle paylaşabilmek adına konuyu açtım. Ürünün linki aşağıda:

Günün fırsatı: MSI OPTIX MAG301RF Gaming Monitör, Flat, 29.5", WFHD, Rapid IPS, 200HZ, 1MS, G-Sync Compatible, HDR Ready, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZSTDF4R/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_K76MHXM8VGZ74XHBSE1Q

Linkteki anakart 903 TL’ye satılmakta. Fiyatı uygun bulduğum için paylaşmak istedim. Ürünün tam ismini de aşağıya yazdım.

MSI B550-A PRO Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400MHz M.2 Anakart

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b550-a-pro-amd-b550-socket-am4-ddr4-4400mhz-m-2-anakart.html

Selamlar herkese,

Ram almak üzereyim ve bir konu kafama takıldı. Örneğin aşağıdaki değerlere sahip bir ram için konuşursak 16-18-18-38 değerleri ne anlam ifade ediyor? Aşağıdaki değerlerle bu ram 3200mhz cl16 değerde çalışabilir mi? Bilgisi olanlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum. Herkese iyi forumlar, teşekkürler.

3200Mhz CL16 16GB (2X8GB) DUAL (16-18-18-38) 1.35V
Selamlar herkese. Yaklaşık 4 yıldır buraya konu açmamıştım. Şimdi elimdeki pc’de bazı güncellemeler yapmak istiyorum ve bu konu hakkında sizlere danışmak istedim. Elimdeki sistemi aşağıda görebilirsiniz. Bu sistem üzerinde sadece anakart + ram + işlemci güncellemesi yapmak istiyorum. Genel olarak oyun amaçlı kullanıyorum sistemi. Önerileriniz ne olur konu ile ilgili. Bütçe olarak 4 bin TL ayırabiliyorum.

İşlemci: İ5 6500
Anakart: Asrock B150M Hyper/Pro
Ram: 2x8 Corsair 2133 Mhz Ram
Gpu: Evga Gtx 1070 Hybrid
Psu: Evga 650 GQ

Zamanında işlemci olarak i5 aldığıma çok pişmanım mesela. Çünkü özellikle meltdown olaylarından sonra çok büyük performans düşüşü olmuştu ve bir süredir yetmiyor. O nedenle almışken en iyilerinden birini alıp en azından 4-5 sene yeterli olacak şekilde kullanasım var. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Öncelikle herkese iyi forumlar. Toshiba'nın 480 GB'lık OCZ Trion 150 modelini kullanmaktayım. Pc açılışında ve kullanırken ara ara yavaşlamalar oluyor gibi geldi. Crystal Disk Mark programı ile test yaptığımda aşağıdaki sonuçları aldım. Sonuçlar normal midir? Diskin performansını artırmak için yapabileceğim bir şeyler var mıdır? Bilenlerin yardımcı olmasından çok mutlu olurum.
İyi forumlar herkese. Öncelikle söyleyeyim burada şu daha iyi diğeri çöp gibi bir tartışma için konuyu açmadım. Yaklaşık 1 yıl önce pc topladım ve oyunları oradan oynamaktayım. Son Black Friday kampanyasında amazon.de den Xbox One S + 2kol olan paketi aldım. Yaklaşık 1200 TL ye geliyor. Henüz kargoya verilmedi ve hala tereddütlerim var. Verdiğim para küçük bir miktar değil sonuçta. Bir de şu anda bütün konsollarda mevcut olan online oyun için aylık para ödeme olayı canımı sıkıyor. Şimdi siz kullananlar ve deneyimleyenler olarak sizlere danışmak istiyorum. Konsolda oyun keyfi pc'den gerçekten farklı mı ? Elimdeki pc ile tüm oyunları oynayabiliyorken almaya değer mi ?

Uzun olduysa kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar , iyi günler.
Amcam geçenlerde 2 adet alt eşofman aldı ve henüz bir kaç kere giymesine rağmen dikişiyle ilgili problem yaşadı. Mağazaya götürdüğünde iade için red cevabı aldı. Bu ürünlerle ilgili thh ye başvuruda bulunsam bir sonuç alma ihtimalim nedir ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Resimdeki Bayonet Tiger Tooth 645 TL ye satılıktır. ( Steamanalyst fiyatının %70i )
Önce para sonra itemi verebilirim. Güvenmeyenler referanslarıma bakabilir hala güvenmeyenler almayabilir. ( Çok referanslı bilindik üyelere önce bıçağı verebilirim. )

Hakkında
Meslek: Mühendis
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.256
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 10.116 (Bu ay: 426)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.212 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.